• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlaaar ense 1mm çıktı çok şükür burun kemigide var dedi fosur fosur uyuyodu maşallah umru deildi rahatsizda olmadi hiç :KK70: inşallah doğuncada uykucu olur o_Okızımız kesinleşti artık değişmez dedi :KK200: ikinci resimde bacak arası mahremini paylaştım yavrumun:KK70::KK70::KK70:
Yaa Gülce geliyor desene 😍 sağlıcakla gelsin inşallah çok sevindim 🤗
Kızlar selam devlete gittim ama rezalet resmen sağlam giren hasta çıkar o dereceydi bakmadı bile bir kafasına baktı okdr 14hafta erken belli olmaz dedi ben tabi duramadım hemen özelden başka doktordan randevu aldım oda 14de gelince niye ara dönemde geldin cinsiyet için dimi kendi doktorunuzu bekleseniz diye fırçaladımı😂 neyse baktı etti dedi kız gibi ama net göremiyorum yüzüstü duruyor dedi ama net kız diyemem dedi bekle 16yı dedi sağolun dedim😂 bekleyin kızlar gibilerle kafa daha çok karışıyor bide siz bakin bakim fikriniz ney☺️
Uyuz oluyorum şu devletteki kadın doğumculara bende hiç iyisine denk gelemedim maalesef onun için devlette kadın doğum bölümüne gitmem hiç Allah düşürmesin ellerine🙄
Ya şekli şemali erkek gibi bence doktorlar çıkıntı göremeyince kız gibi diyorlar emin olamıyorlar 🤔

Kızlar selam devlete gittim ama rezalet resmen sağlam giren hasta çıkar o dereceydi bakmadı bile bir kafasına baktı okdr 14hafta erken belli olmaz dedi ben tabi duramadım hemen özelden başka doktordan randevu aldım oda 14de gelince niye ara dönemde geldin cinsiyet için dimi kendi doktorunuzu bekleseniz diye fırçaladımı😂 neyse baktı etti dedi kız gibi ama net göremiyorum yüzüstü duruyor dedi ama net kız diyemem dedi bekle 16yı dedi sağolun dedim😂 bekleyin kızlar gibilerle kafa daha çok karışıyor bide siz bakin bakim fikriniz ney☺
Maşallah ne kadar da büyümüş. Uzuvlari çok net görünüyor. Bacak arasini açmamış ama bana da erkek gibi geldi🥰

Uyuz oluyorum şu devletteki kadın doğumculara bende hiç iyisine denk gelemedim maalesef onun için devlette kadın doğum bölümüne gitmem hiç Allah düşürmesin ellerine🙄
Ya şekli şemali erkek gibi bence doktorlar çıkıntı göremeyince kız gibi diyorlar emin olamıyorlar 🤔
Evet kuzum insallah gülce'm geliyo 🥰 Rabbim bedenlerimizin dogdugu büyüdüğü günleride göstersin hepimize inşallah :KK200:

Ay özeldekide tribe girdi doktorumu sordu iyi bir doktordur beklesene doktorunu dedi isteksiz baktı😂 yüzüstü yatıyor bişi göremiyorum ille bişi söyle dersen kız gibi diyim ama net değil dedi😆

Ay özeldekide tribe girdi doktorumu sordu iyi bir doktordur beklesene doktorunu dedi isteksiz baktı😂 yüzüstü yatıyor bişi göremiyorum ille bişi söyle dersen kız gibi diyim ama net değil dedi😆
Özeldekiler de böyle yapıyosa yani artk ne diyelim :D

Ay siz böyle cinsiyet paylaştıkça bende meraklanmaya başlıyorum 😁 17 ekimde bize ne yorum yapacak acaba. Perinatoloğa gidicem 2li için onların cihazları daha iyi olur değil mi 🤔 belki görebilir cinsiyeti

Hayir olcumlari soylemedi. Gayet guzel dedi. Benimki de uyuyordu hic hareket etmedi. Kalp atislarini duydum da rahatladim. Ilk oglumda hep uyurdu kac kere doktora gittim hareketlerini hissedemiyorum diye. Dogdugundan beri 1 dk oturmuyor, uykudan nefret ediyor :) bence endiselenmene gerek yok, hersey guzel dediyse. Hem olcumleri verse anlayacak miyiz normal mi degil mi diye..icini ferah tut..
Anlamam tabii ki de, ne bileyim canım endişelendim. Senin işinde zormuş. Enerji mi depoluyor diyorsun yani😊 içimi rahatlattın canım saol.
Kizlar ben her an banlanabilirim gitmeden yazayim😂😂bakin baska topikde ne buldum cinsiyetle alakali bakin bakalim cinsiyeti belli olanlar dogrumu🤭
Benim buna da çin takvimine göre de erkek bakalım. Sağlıkla gelsin de kuzum hiç önemli değil :dua: :dua:
Aynı da biz :) Bizim daha cinsiyet belli değil kızda kendini kız olcak diye şartlıyor,annecim diyorum Allah kız da verirse erkekte verirse seversin kardeşini, Allahım kız kardeşim olsun tamam mı diye dua ediyor sonrada tamam diye kendine cevap veriyor,annecim tamam dedi diyor haha güler misin ağlar mısın :KK70:
Ay yavrum gönlüne göre olsun inşallah :dua::dua:ya tam yemelikmiş senin kuzucuk
Kızlar yazamadım dün ev kalabalıktı partimizi yaptık 😍😍
Ne güzel görünüyorsunuz mutluluğunuzu burdan hissettim:halay::halay: sağlıkla gelsin kızın inşallah:nazar::nazar::dua::dua:
Kızlar selam devlete gittim ama rezalet resmen sağlam giren hasta çıkar o dereceydi bakmadı bile bir kafasına baktı okdr 14hafta erken belli olmaz dedi ben tabi duramadım hemen özelden başka doktordan randevu aldım oda 14de gelince niye ara dönemde geldin cinsiyet için dimi kendi doktorunuzu bekleseniz diye fırçaladımı😂 neyse baktı etti dedi kız gibi ama net göremiyorum yüzüstü duruyor dedi ama net kız diyemem dedi bekle 16yı dedi sağolun dedim😂 bekleyin kızlar gibilerle kafa daha çok karışıyor bide siz bakin bakim fikriniz ney☺
Ben erkeğe benzettim canım, sağlıkla gelsin inşallah:dua::dua:

Aynı da biz :) Bizim daha cinsiyet belli değil kızda kendini kız olcak diye şartlıyor,annecim diyorum Allah kız da verirse erkekte verirse seversin kardeşini, Allahım kız kardeşim olsun tamam mı diye dua ediyor sonrada tamam diye kendine cevap veriyor,annecim tamam dedi diyor haha güler misin ağlar mısın :KK70:
Hayırlısı neyse o olsun. Benim oğlumda kız istiyordu . Bugün öğrendik bir oğlum daha olacak. Üzüldü garibim.yine de olsun olsun diyo .🥺

Bnde kıza benzettim ama pek anladığım soylenmez 😅

Ay ne güzel herkes cinsiyet öğreniyor ben de ihtimal dahi söylemedi doktorum. 16.haftayı bekliyoruz şimdi ama içimden bi ses kız diyor. Baya kızım olacakmış gibi hissediyorum, 6. Hissim kuvvetlidir genelde 😄

Selam kızlar
Bende yarın ikili ve usg ölçümü için gideceğim. 10+6 olmuş olacağım, erken değil mi tarama için🤔
Cinsiyet eğer gösterirse bi yorum yaparım demişti, bakalım ne olacak :KK51:

Valla cinsiyet öğrendiğimiz zamanlara geldik hala şaşkınım 🥰 hep çok uzak geliyordu ama ilk trimester bitiyor bile ❤️ Gece rüyamda kızımı gördüm hala etkisinden çıkamadım 🥺Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağımız zamanlar da çabucak gelsin inşallah 🙏🏻

Valla cinsiyet öğrendiğimiz zamanlara geldik hala şaşkınım 🥰 hep çok uzak geliyordu ama ilk trimester bitiyor bile ❤ Gece rüyamda kızımı gördüm hala etkisinden çıkamadım 🥺Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağımız zamanlar da çabucak gelsin inşallah 🙏🏻
Öyle valla yaa hiç düşünmezdim bu günleri görebileceğimi çok şükür nasip oldu:KK61:

Back
X