- 11 Eylül 2020
- 123
- 111
- 23
Benim bacak kalca eklemi cok ağrı vardı. Dra dedim magnezyum verdi. Azaldı bayaKızlar kuyruk sokumu ağrısı normal mi?yürürken ve dik otururken zorlanıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bacak kalca eklemi cok ağrı vardı. Dra dedim magnezyum verdi. Azaldı bayaKızlar kuyruk sokumu ağrısı normal mi?yürürken ve dik otururken zorlanıyorum.
Rabbim sana ve tüm hamilelere hastalara şifalar versin inşallah tez vakit herşey yoluna girerMerhaba hanımlar hamileliğimin 20. Haftasındayım ve 15. Haftadan beri gebelik zehirlenmesi başladı düşün protein diyeti ile nefroloji pareontolog ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum var mı benim durumumda olan çok korkuyorum tahlillerde takviye ilaç kullanmama rağmen magnezyum değerlerim hep düşüşte me yapacağımı bilemiyorum artık bizi normal bir süreç beklemiyor biliyorum ama ne olacak o da belirsiz en son TSH da 5.2 çıktı belki onun içinde ilaç başlayacak doktor lütfen dua edin bize
Ben bir Mayıs diye bakmışım sen neyse zamanında doğur haziranda doğurCanm tah dogum 1 haziran gözüküyor öyle olursa 8aylık dogururum nisanda.
Canım çıkınca hemen yaz güzel haberle dön inşallahNasıl anladınız gebelik zehirlenmesini?
İnşallah şuan hastanedeyim doktorun almasını bekliyorum
Bende sürekli lavaboya kalkıyorum 4 te falan uykum kaçıyor, zaten detaylı ultrason sonrası hiç uyuyamıyorum.sabahta kustum sitresten sanırım çünkü benim bulantılar 16. Haftada bitmiştii
Rabbim şifa versin sağlıkla al kucağına bebeğini canım Allah yar ve yardımcın olsunMerhaba hanımlar hamileliğimin 20. Haftasındayım ve 15. Haftadan beri gebelik zehirlenmesi başladı düşün protein diyeti ile nefroloji pareontolog ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum var mı benim durumumda olan çok korkuyorum tahlillerde takviye ilaç kullanmama rağmen magnezyum değerlerim hep düşüşte me yapacağımı bilemiyorum artık bizi normal bir süreç beklemiyor biliyorum ama ne olacak o da belirsiz en son TSH da 5.2 çıktı belki onun içinde ilaç başlayacak doktor lütfen dua edin bize
Canim ben sehir hastanesine gittim ilk orda zaten kotu seyler soylendi ama kesinlikle salih burçin kavagi tavsiye ediyorum o kadar tatliki gidince gorursun zaten ve cok cok detayli bakti kendisi universitede 250 tl verdik ama helal olsun kafamiz cok rahatCanım önceliklle senin adına çok sevindim bende detaylı için elazığa gideceğim sen hangi doktora gittin ve ücret nekadardı rica etsem bu konuda beni bilgilendirir misin?
4.6 çıktı şuanCanım çıkınca hemen yaz güzel haberle dön inşallah![]()
Yine aynı 4.6OOOzlem hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımız seninle herşey çok güzel olacak bebeğini sağlıklı olduğunu gör bizede haber ver
Günaydınlar .O bende de oluyor ya kasılmalarim var benimde.
Eger dinlenince gecmezse doktorunuza gidincbence
Hayır yaptırmadım.. İkili test yaptırdım sadece yaş riski çıktı.. Ayrıntılı ultrasonda doktor %1 bile ihtimal vermiyorum down sendromuna dedi..Tabiki Allahın bileceği iş. Kendi doktorum da bir risk görmedi ve başka test önermedi. Sadece şeker yüklemesi yapılacak.İnşallahbenim için de bol bol dua edin.
Nasıl üzülmeyecekmişiz ki... Canımız parçamız ne hayallerle beklediğimiz yavrucuğumuz için istediğimiz tek şey sağlıklı sıhhatli Dünya ya gelmeleri hayatı güzel yönleriyle yaşamaları.
Siz nifty falan yaptırmış mıydınız?
Kaç olması lazımmış canım.Bunun yanında başka ne bulgular var.üzülme hemen dur.Doktor ne dediYine aynı 4.6![]()
Tşk ederim çok sağol burçin hocayı bende duymuştum aklımda o vardı zaten sende söyleyince artık gideriz inşallahCanim ben sehir hastanesine gittim ilk orda zaten kotu seyler soylendi ama kesinlikle salih burçin kavagi tavsiye ediyorum o kadar tatliki gidince gorursun zaten ve cok cok detayli bakti kendisi universitede 250 tl verdik ama helal olsun kafamiz cok rahat
Aynen canım git guzel haberler alalim hepTşk ederim çok sağol burçin hocayı bende duymuştum aklımda o vardı zaten sende söyleyince artık gideriz inşallah
1 haziran gözüküyor muhtemelen mayısta dogum yaparım sağlıkla gelsin de İnşaAllah. Hepimiz evladıBen bir Mayıs diye bakmışım sen neyse zamanında doğur haziranda doğur![]()
Gebelik zehirlenmesini nasıl anladınız.. Sabah baygınlık geçirecek gibi oldum tansiyonumu ölçtük 6-4 çıktı..Afedersiniz istifra ettim midede birşey kalmadı biraz rahatladım.. Kendimden şüphe ettim..Merhaba hanımlar hamileliğimin 20. Haftasındayım ve 15. Haftadan beri gebelik zehirlenmesi başladı düşün protein diyeti ile nefroloji pareontolog ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum var mı benim durumumda olan çok korkuyorum tahlillerde takviye ilaç kullanmama rağmen magnezyum değerlerim hep düşüşte me yapacağımı bilemiyorum artık bizi normal bir süreç beklemiyor biliyorum ama ne olacak o da belirsiz en son TSH da 5.2 çıktı belki onun içinde ilaç başlayacak doktor lütfen dua edin bize
Tansiyon dustugu icin mide bulantisi olabilir preeklemside tansiyon yukselir odem ve idrarda protein gorulur benimde bikac kere oldu tansiyon dusuklugu ki olabilir bu haftalarda rahat oGebelik zehirlenmesini nasıl anladınız.. Sabah baygınlık geçirecek gibi oldum tansiyonumu ölçtük 6-4 çıktı..Afedersiniz istifra ettim midede birşey kalmadı biraz rahatladım.. Kendimden şüphe ettim..