• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Merhaba hanımlar hamileliğimin 20. Haftasındayım ve 15. Haftadan beri gebelik zehirlenmesi başladı düşün protein diyeti ile nefroloji pareontolog ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum var mı benim durumumda olan çok korkuyorum tahlillerde takviye ilaç kullanmama rağmen magnezyum değerlerim hep düşüşte me yapacağımı bilemiyorum artık bizi normal bir süreç beklemiyor biliyorum ama ne olacak o da belirsiz en son TSH da 5.2 çıktı belki onun içinde ilaç başlayacak doktor lütfen dua edin bize
Rabbim sana ve tüm hamilelere hastalara şifalar versin inşallah tez vakit herşey yoluna girer

Nasıl anladınız gebelik zehirlenmesini?

İnşallah şuan hastanedeyim doktorun almasını bekliyorum🤲🤲

Bende sürekli lavaboya kalkıyorum 4 te falan uykum kaçıyor, zaten detaylı ultrason sonrası hiç uyuyamıyorum.sabahta kustum sitresten sanırım çünkü benim bulantılar 16. Haftada bitmiştii
Canım çıkınca hemen yaz güzel haberle dön inşallah 🙏

Merhaba hanımlar hamileliğimin 20. Haftasındayım ve 15. Haftadan beri gebelik zehirlenmesi başladı düşün protein diyeti ile nefroloji pareontolog ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum var mı benim durumumda olan çok korkuyorum tahlillerde takviye ilaç kullanmama rağmen magnezyum değerlerim hep düşüşte me yapacağımı bilemiyorum artık bizi normal bir süreç beklemiyor biliyorum ama ne olacak o da belirsiz en son TSH da 5.2 çıktı belki onun içinde ilaç başlayacak doktor lütfen dua edin bize
Rabbim şifa versin sağlıkla al kucağına bebeğini canım Allah yar ve yardımcın olsun🙏

Canım önceliklle senin adına çok sevindim bende detaylı için elazığa gideceğim sen hangi doktora gittin ve ücret nekadardı rica etsem bu konuda beni bilgilendirir misin?
Canim ben sehir hastanesine gittim ilk orda zaten kotu seyler soylendi ama kesinlikle salih burçin kavagi tavsiye ediyorum o kadar tatliki gidince gorursun zaten ve cok cok detayli bakti kendisi universitede 250 tl verdik ama helal olsun kafamiz cok rahat

İnşallah🤲🤲 benim için de bol bol dua edin.
Nasıl üzülmeyecekmişiz ki... Canımız parçamız ne hayallerle beklediğimiz yavrucuğumuz için istediğimiz tek şey sağlıklı sıhhatli Dünya ya gelmeleri hayatı güzel yönleriyle yaşamaları.
Siz nifty falan yaptırmış mıydınız?
Hayır yaptırmadım.. İkili test yaptırdım sadece yaş riski çıktı.. Ayrıntılı ultrasonda doktor %1 bile ihtimal vermiyorum down sendromuna dedi..Tabiki Allahın bileceği iş. Kendi doktorum da bir risk görmedi ve başka test önermedi. Sadece şeker yüklemesi yapılacak.

Günaydın herkese, bugün 20+1 de tetanoz aşısı oldum. Kan tahlili de verdim, sağlık ocağında bakılabilen herşeye bakıcam dedi doktor pazartesi anca çıkarmış sonuçlar. Pazartesi de ayrıntılı ultrason var hayırlısıyla normal çıkar umarım..

Canim ben sehir hastanesine gittim ilk orda zaten kotu seyler soylendi ama kesinlikle salih burçin kavagi tavsiye ediyorum o kadar tatliki gidince gorursun zaten ve cok cok detayli bakti kendisi universitede 250 tl verdik ama helal olsun kafamiz cok rahat
Tşk ederim çok sağol burçin hocayı bende duymuştum aklımda o vardı zaten sende söyleyince artık gideriz inşallah

He bide 2 den sonra gidiyosun ogrerim uyelerine ozel randevu var orda numaratorden kayit sirasi aliyosun sonra 4 e dogru sekreterler geliyo o sirayla girisini yapiyo 4 ten sonrada hoca gelip bakiyo haberin olsun o kayit sirasini ne kadar erken alirsan o kadar iyi haberin olsun G Glsmarif

Gebelik zehirlenmesini nasıl anladınız.. Sabah baygınlık geçirecek gibi oldum tansiyonumu ölçtük 6-4 çıktı..Afedersiniz istifra ettim midede birşey kalmadı biraz rahatladım.. Kendimden şüphe ettim..

Gebelik zehirlenmesini nasıl anladınız.. Sabah baygınlık geçirecek gibi oldum tansiyonumu ölçtük 6-4 çıktı..Afedersiniz istifra ettim midede birşey kalmadı biraz rahatladım.. Kendimden şüphe ettim..
Tansiyon dustugu icin mide bulantisi olabilir preeklemside tansiyon yukselir odem ve idrarda protein gorulur benimde bikac kere oldu tansiyon dusuklugu ki olabilir bu haftalarda rahat o

Hayırlı cumalar kızlar ❤️ mesajlara şöyle bir göz attım dilerim sağlıcakla alırız hepimiz yavrularımızı kucağımıza cuma saati dua ediyorum 🤲

E-bebekte indirim var zıbın takımları falan bakmak isteyen olur belki

Back
X