• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Ben de bugün tetanoz aşısı oldum başta pek bir şey yoktu bir iki saattir ağrı başladı buz koydum şimdi inşallah çok sürmez ağrısı 🙄
Geçmiş olsun, aşı oldum o kolumu hareket ettirmeyeyim diye düşünmeyin sakın bol bol hareket ettirin ağrısı daha çabuk geçiyor

Daha önce ben yazmıştım kızlar dr.um taburcu ederken eşime aldırdı bedenime göre onu takip öyle taburcu olmuştum bele takılan cırtcırtlı olandan. 10 gün kadar onu kullandım sadece uzandığım zaman ve wc de çıkardım. Dikişlerim iyileşince diğer kilot korseyi kullandım
Sezeryan.mi oldunuz normal dogum mu

Muhittin Muhittin Ve hilal den haberi olan var mı?
Yazamıyorum buralara ama okumaya çalışıyorum. Herkes iyi haberler alıp, sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah. Bu hafta benim de ayrıntılı ultrason var gerginim biraz 🙏🏻 malum 4lu sonucum biraz dengesiz çıkmıştı.iyi haberlerle dönerim inşallah. Alışverişler başlamış oh ne güzel 🧿🧿 ne güzel heyecanlar, bu günler gelir mi zaman geçer mi diyordum hey gidi...

S beden cnm suana kadr 3 kilo aldim 50 kiloyum
Dogumdan sonra kullancan kiz 🤭🥰
Bende depend aldm 10 lu 34 tl ye paketi orta boy yaziyor beden olarak acip icine bakmadim daha en fazla 4 tane falan kullanilir dediler en az 10 lu satiliyordu
Aklimizda olsunda dogumdan sonra kullaniriz yazicaktim😊

Daha önce ben yazmıştım kızlar dr.um taburcu ederken eşime aldırdı bedenime göre onu takip öyle taburcu olmuştum bele takılan cırtcırtlı olandan. 10 gün kadar onu kullandım sadece uzandığım zaman ve wc de çıkardım. Dikişlerim iyileşince diğer kilot korseyi kullandım
Almak lazim o zaman hem hemen sıkılaşalım😊

Yazamıyorum buralara ama okumaya çalışıyorum. Herkes iyi haberler alıp, sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah. Bu hafta benim de ayrıntılı ultrason var gerginim biraz 🙏🏻 malum 4lu sonucum biraz dengesiz çıkmıştı.iyi haberlerle dönerim inşallah. Alışverişler başlamış oh ne güzel 🧿🧿 ne güzel heyecanlar, bu günler gelir mi zaman geçer mi diyordum hey gidi...
Valla onlardan haber yok insallah dönerler hayirli haberlerle. İnsallah guzel gecer detaylin bende dahil bicok arkadasi korkuttular biliyosun ama sıkıntı yok suan sende rahat ol insallah cok guzel gecer

Kızlardan ses yok aramıza dönerler inşallah ☺️ inşallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın canım benimde haftaya detaylı ultrason randevum bende merak ediyorum inşallah güzel geçer bebeklerimiz sağlıklıdır 🤲 bunuda atlatırsak hayırlısıyla sonrası alışveriş ve doğum 😍

Günaydın kızlar,

Ben de ilk kızımda korse falan kullanmadım ama göbeğim çok uzun süre benimleydi. Bunda da sezeryan olacağım için kullanacağım mutlaka. İnstagramda takip ettiğim bir kadın doğumcu var o 10. günden başlayın tam korse kullanmaya diyordu.. Bir de öyle deneyeyim bakalım. Benim çok kanamam olmamıştı hasta bezi taktıkları halde doğru dürüst dolmadı bile. Bunda bende depend alacağım yeterli gelir ve rahat oluyormuş kullanıcı yorumlarında okudum.
İlk bebek heyecanı diye kızımda ne görsem alıyordum bunda nedense hiç alışveriş yapasım gelmiyor. Bir de kızımdan kalan çok şey var diye rahatım heralde..

3 defa falan oluyor tam saymadım. İdrarim temiz çıkmıştı. Senin ne enfeksiyonu vardı canim?
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı canım doktor rahim ağzı normal dedi en son, enfeksiyona bağladı kasılmaları . Kasılmaların siklasip sancı verirse doktoruna ilet. Onun haricinde bol su iç ve dinlen muhakkak

Kızımda da oluyodu ama bu kadar erken mi onu hatirlayamiyorum. Sagol canım
Canim ben simdi seker yüklemesindeyim dr bebegi muayne etti hersey cok iyi kasilmalar icinde rahim agzini ölctü cok iyi dedi ama genede bitkisel bir ilac yazdi karin kasilmalari icin. Bilgin olsun doktoruna söyle rahim agzi uzunlugunu ölcsün bide karin kaslarini rahatlatmak icin bitkisel ilac.

Güven canım doktora bence vajinal muayene daha önemli kesinlikle bende ili defa vajinal baktım. Canım benim böbreğime belimin arkasından tüp ve idrar torbası taktılar belimden delip böbreğime girdiler artık idrarım dışarıya çıkıyor ben boşaltıyorum inşallah birdaha şişme de genişleme de enfeksiyon da olmaz ☹️☹️ Doğuma kadar böyle idare edeceğim maalesef
Biliyorum çok üzgünüm , ama çok şükür ki bebişlerimiz iyi öyle düşünmek lazım . Sende tüp bebekle hamile kaldın benim gibi o yüzden en ufak bir sorun sanki bizi daha çok korkutuyor gibi. İnşallah doğum yapıp bebeklerimizi kucağımıza alınca geçecek bu korkuların hepsi

Ben de bugün tetanoz aşısı oldum başta pek bir şey yoktu bir iki saattir ağrı başladı buz koydum şimdi inşallah çok sürmez ağrısı 🙄
Gecmis olsun canim. Bende seker yüklemesindeyim sekerli su icirdiler 2 saat beklemem gerekiyormus.

ONTK ONTK
Canim ben simdi seker yüklemesindeyim dr bebegi muayne etti hersey cok iyi kasilmalar icinde rahim agzini ölctü cok iyi dedi ama genede bitkisel bir ilac yazdi karin kasilmalari icin. Bilgin olsun doktoruna söyle rahim agzi uzunlugunu ölcsün bide karin kaslarini rahatlatmak icin bitkisel ilac.
Sonucun cikti mi canim?

Şimdi gordum.. Insallah seker cikmaz, gerci ciksa da diyetle halledilir. Allah caresiz hastalik vermesin..
Bu seker benim kabusum oldu artik cok geriliyorum. Ogluma hamileyken cikmisti hicbirsey yiyememistim diyetle gecti son aylarim simdi bunda aksam yemeginden sonra hicbirsey yemedim icmedim 4.9 cikti genede aclik sekerim. Sekerli su icirdiler 2 saat sonra gene kan alacaklar stresten bile sekerim cikiyo galiba 🤣

Back
X