- 19 Aralık 2014
- 511
- 859
- 103
Sezeryan oldum canımSezeryan.mi oldunuz normal dogum mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezeryan oldum canımSezeryan.mi oldunuz normal dogum mu
Ahh kuzum benim aynen öyle inşallah şu 4 ay hemencecik geçsin kaybetme korkusunu atalım üstümüzdenBiliyorum çok üzgünüm , ama çok şükür ki bebişlerimiz iyi öyle düşünmek lazım . Sende tüp bebekle hamile kaldın benim gibi o yüzden en ufak bir sorun sanki bizi daha çok korkutuyor gibi. İnşallah doğum yapıp bebeklerimizi kucağımıza alınca geçecek bu korkuların hepsi
Günaydınlar❤ bende aynı durumdayım ne kendime ne bebişe daha alışveriş yapmadım. Daha yolu yeni yarıladık çok erken gibi geliyor. 32 33 den sonra almayı düşünüyorum. İlk kızımda da öyle yapmıştım 33 de izne ayrılıp 1 ayda herşeyi tamamlamıştık. Kızımdan kalan birkaç şey de var ilk onları eleyip geriye ne lazımsa öyle alırız nasipse. Sağlıkla 30lu haftaları da görelim inşallah❤Günaydın kızlar,
Ben de ilk kızımda korse falan kullanmadım ama göbeğim çok uzun süre benimleydi. Bunda da sezeryan olacağım için kullanacağım mutlaka. İnstagramda takip ettiğim bir kadın doğumcu var o 10. günden başlayın tam korse kullanmaya diyordu.. Bir de öyle deneyeyim bakalım. Benim çok kanamam olmamıştı hasta bezi taktıkları halde doğru dürüst dolmadı bile. Bunda bende depend alacağım yeterli gelir ve rahat oluyormuş kullanıcı yorumlarında okudum.
İlk bebek heyecanı diye kızımda ne görsem alıyordum bunda nedense hiç alışveriş yapasım gelmiyor. Bir de kızımdan kalan çok şey var diye rahatım heralde..
Cok Sagol canim. Benim de 3 hafta sonra tekrar kontrolum var devam ederse dra soyleyeyim.Canim ben simdi seker yüklemesindeyim dr bebegi muayne etti hersey cok iyi kasilmalar icinde rahim agzini ölctü cok iyi dedi ama genede bitkisel bir ilac yazdi karin kasilmalari icin. Bilgin olsun doktoruna söyle rahim agzi uzunlugunu ölcsün bide karin kaslarini rahatlatmak icin bitkisel ilac.
Cok gecmis olsun sana da. Takip etcem artış olursa soylerim. Çok sağol canimİdrar yolu enfeksiyonu çıktı canım doktor rahim ağzı normal dedi en son, enfeksiyona bağladı kasılmaları . Kasılmaların siklasip sancı verirse doktoruna ilet. Onun haricinde bol su iç ve dinlen muhakkak
Rahim uzunluguna baktir canim genede alttan usg ile cünkü bazen anlasilmiyor Allah korusun. Benim dr karindan ölctü önce sonra alttan da bakim ölcüm kesin olsun dedi sükür hersey iyi cikti.Cok Sagol canim. Benim de 3 hafta sonra tekrar kontrolum var devam ederse dra soyleyeyim.
Ben 1paket aldim 10tane var icinde bence yeterli zaten hastanede cok ihtiyac duyuluyor sonra orkid koteks felan kullanirizHmm tek kullanimlik sanirim kac paket almak lazim ondan
Ben 39tl ye aldm e bebekten fiyat genel olarak pek dusmedi. Letgo da bile 40tl satiyolarS beden cnm suana kadr 3 kilo aldim 50 kiloyum
Dogumdan sonra kullancan kiz
Bende depend aldm 10 lu 34 tl ye paketi orta boy yaziyor beden olarak acip icine bakmadim daha en fazla 4 tane falan kullanilir dediler en az 10 lu satiliyordu
Ben mecbur aliyorm ilk kizimdan kalan hic bisey yok hepsini dagitmistmGünaydın kızlar,
Ben de ilk kızımda korse falan kullanmadım ama göbeğim çok uzun süre benimleydi. Bunda da sezeryan olacağım için kullanacağım mutlaka. İnstagramda takip ettiğim bir kadın doğumcu var o 10. günden başlayın tam korse kullanmaya diyordu.. Bir de öyle deneyeyim bakalım. Benim çok kanamam olmamıştı hasta bezi taktıkları halde doğru dürüst dolmadı bile. Bunda bende depend alacağım yeterli gelir ve rahat oluyormuş kullanıcı yorumlarında okudum.
İlk bebek heyecanı diye kızımda ne görsem alıyordum bunda nedense hiç alışveriş yapasım gelmiyor. Bir de kızımdan kalan çok şey var diye rahatım heralde..
Cok buyuk kismi tamamlandi hastane cikisi isimli yaptiricam onu daha soylemedim yatagini kiyafetlerini biberon emzik cogu seyi aldim ben
Benim dün karnımdan ölçtü normal uzunluk yeterince kapali demişti. İnşallah doğrudurRahim uzunluguna baktir canim genede alttan usg ile cünkü bazen anlasilmiyor Allah korusun. Benim dr karindan ölctü önce sonra alttan da bakim ölcüm kesin olsun dedi sükür hersey iyi cikti.
Valla bacim hem uygun hem kargo ucreti olmayan bi sayfa bulman bence cok zor ole bi sayfa bulursn haber et bizede.Kızlar ben isimli kasnak almak istiyorum ama şöyle uygun ve kargo ücreti de olmayan güvenilir bir sayfa var mı bildiğiniz ?
Yaa evet çok uçuk fiyatlar istiyorlar şaşırmamak elde değilValla bacim hem uygun hem kargo ucreti olmayan bi sayfa bulman bence cok zor ole bi sayfa bulursn haber et bizede.Kapi susleri bile dünyanin parasi ustune kargo ucreti de koyunca ucuyo
Bende bunları çok beğeniyorum ama kendim yapmak istiyorum nasipse. İlk kızımda da herşeyimi kendim yapmıştım. İnstagram sayfam var benimde @butikbeyzi sipariş almıyorum ama kendi yapmak isteyen olursa burdan destek olurumKızlar ben isimli kasnak almak istiyorum ama şöyle uygun ve kargo ücreti de olmayan güvenilir bir sayfa var mı bildiğiniz ?
Korseyi beden olarak ne alicaksiniz bende alicam ama beden konusunda karar veremedim suan 73 kiloyum ilk hamileligimde 85 doguma girmistim yine onu baz alirsam kac almaliyim sizceGünaydın kızlar,
Ay cok guzeller ama bu korona boyle devam ederse bu tarz seyleri yaparmiyim bilmiyorum insallah bize biterde bende oglusums guzel seyler yaparimBende bunları çok beğeniyorum ama kendim yapmak istiyorum nasipse. İlk kızımda da herşeyimi kendim yapmıştım. İnstagram sayfam var benimde @butikbeyzi sipariş almıyorum ama kendi yapmak isteyen olursa burdan destek olurum