• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Arkadaşlar bebeğin hareketlerini her gün hissediyor musunuz?Yoksa bir iki güne bir mi hissediyorsunuz?
Eğer dinlersem yani dikkat edersem hissederim bazen unutuyorum o zaman hiç hareket etmiyor gibi geliyor. Henüz çok güçlü değiller. Zamanla her hareketlerini hissedeceği,

Kızlar bir sorum daha var 😂
Ben de çok az krem kıvamında beyaz bir akıntı oluyor çok değil bir iki damla belki vardır.Hamile değilkende oluyordu devamlı.hiç bir zaman kupkuru olmadım 😂yanma kaşınma yok 18.haftamda vajinal muayene yapıldı birşey yok denilmişti yine de sizlere danışmak istedim.
Beyaz renkli akıntım benim hamileliğimin başından beri var doktorum bir sıkıntı olmayacağını söyledi ☺️

Bian önce zaman geçse de bebeğime kavuşsam diyenler var mı :) kıyafet baktıkça deliriyorum cidden bi doğsa da mıncırsaaam diyorumm😍
Ben de aynı durumdayım bir taraftan hamilelik de çok güzel karnımda hissetmek aynı bedende olmak ama bir taraftan da bir an önce Nisan gelsin göreyim koklayayım öpeyim istiyorum 🤩🤩❤️

Valla bilmiyorum amcasi uzakta ondan daha gelmedi gelince atarim dikkat etmedim acikcasi oturmaya baslayinca kullaniriz diye dusundum bu arada senin besikte guzel duruyo ama sallanmasi onemli ona dikkat et
Canım ana kucağından bahsediyorsun di mi oturmaya başlayınca dediğin yanlış mı anladım? Eğer öyle düşünüyorsan 4 5 aydan sonra ana kucağında durmuyorlar kıpırdanmaya dönmeye başlıyorlar. İlk aylar için kullanabilirsin sonrasında çok dikkat ederek bebeğin kıpırdaklık durumuna göre kullanabilirsin

Canım ana kucağından bahsediyorsun di mi oturmaya başlayınca dediğin yanlış mı anladım? Eğer öyle düşünüyorsan 4 5 aydan sonra ana kucağında durmuyorlar kıpırdanmaya dönmeye başlıyorlar. İlk aylar için kullanabilirsin sonrasında çok dikkat ederek bebeğin kıpırdaklık durumuna göre kullanabilirsin
Yani oturmaya derken ilk dogdugunda bikac ay koyamYiz heralde ondan sonra donene kadsr durur kisa sureli olcagini tahmin etmistim zaten ama heves iste😊

Dogumdan kac gun sonra kullanmaya basladin?
Benim dr um taburcu olurken taktırdı yani sezeryanın ikinci günü. Ama genel olarak 10.günden sonra tavsiye ediliyor diye okudum yorumlarda. Benim ağrı eşiğim yüksek kullanabildim ve çok rahat ettim çıkardığımda ağrım oluyordu takınca iyi hissediyordum.

Yani oturmaya derken ilk dogdugunda bikac ay koyamYiz heralde ondan sonra donene kadsr durur kisa sureli olcagini tahmin etmistim zaten ama heves iste😊
Orta kısmı çok çukur değilse ya da bel destekli ana kucağı minderleri var onlarla destekleyerek belki ilk aylarda kullanılabilir diye düşünüyorum. Böyle birşey almayı istiyorum bende ana kucağı ve arabasında kullanmak için

Eklentiler

• Screenshot_20201208-214206.webp
    Screenshot_20201208-214206.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 36
Benim dr um taburcu olurken taktırdı yani sezeryanın ikinci günü. Ama genel olarak 10.günden sonra tavsiye ediliyor diye okudum yorumlarda. Benim ağrı eşiğim yüksek kullanabildim ve çok rahat ettim çıkardığımda ağrım oluyordu takınca iyi hissediyordum.
Peki tavsiye edebilecegin bir marka var mi?
Cok soru sordum kusura bakma olur mu?🥰

Ben şu an her gün hissediyorum, 23.haftadayım. Ama 20.haftalarda her gün olmuyordu. Zamanla artıyor
Teşekkür ederim ben de her gün hissediyordum ama 3 gündür baya hareketliyim sanırım ondan edemedim.Az önce hissettim çok şükür ki.İnşallah sağlıcakla doğarlar da biz de bu şüphelerden kurtuluruz :anne:

Back
X