• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Teşekkür ederim ben de her gün hissediyordum ama 3 gündür baya hareketliyim sanırım ondan edemedim.Az önce hissettim çok şükür ki.İnşallah sağlıcakla doğarlar da biz de bu şüphelerden kurtuluruz :anne:
Bence gün hareketli geçince denk gelemiyoruz :D bende geçen haftalar da hissedemediğim oluyordu. İnsan o an kafayı yiyo ya canım istemediği halde tatlı yemiştim kımıldasın diye :)

Geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız?Belirtileriniz nelerdi? Nasıl bir tedavi uygulanacak? Bilgi verdiler mi? Bol su için ve dinlenin inşallahhh hemen atlatırsınız

Eşimle aynı anda başladı belirtiler..
Öksürük oldu ve hani ceyranda kalınca ağrı kas sıkışması gibi ağrı olur öyle oldu hemen test verdik. Normalde hemen test almıyorlar hamilelikten hemen aldılar...
Bana ilaç vermediler. Eşim kullanıyor. Kan sulandırıcı sordular ben de kullanıyorum zaten dedim. Sadece parol kullanabilirsin dediler.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler... Alıntı yapmaya çalıştım ama herkesin mesajı olmamış becerememiş.
Karantinada 4.günüm bugün Eşimle aynı anda başladı belirtiler..

Öksürük oldu ve hani ceyranda kalınca ağrı kas sıkışması gibi ağrı olur öyle oldu hemen test verdik. Normalde hemen test almıyorlar hamilelikten hemen aldılar...

Bana ilaç vermediler. Eşim kullanıyor. Kan sulandırıcı sordular ben de kullanıyorum zaten dedim. Sadece parol kullanabilirsin dediler.

Merhaba kızlar bayadir giremedim ayrıntılı ultrason iyi gecti hic bir sıkıntı yok şükür. ama geriye dönük mesajları okudum biraz kötü haber alan hasta olan arkadaşlara rabbim şifa versin hepsi gecicek inşallah 🙏 bu arafa KaRaKiZ nerde bilen varmi birsey mi kaçırdım

Kızlar bir sorum daha var 😂
Ben de çok az krem kıvamında beyaz bir akıntı oluyor çok değil bir iki damla belki vardır.Hamile değilkende oluyordu devamlı.hiç bir zaman kupkuru olmadım 😂yanma kaşınma yok 18.haftamda vajinal muayene yapıldı birşey yok denilmişti yine de sizlere danışmak istedim.
Bende de var akıntı ama normalmiş diye ben çok önemsemedim aslında...Kaşıntı yanma yoksa rengi beyaz ise olağandır diye biliyorum.

Arkadaşlar bebeğin hareketlerini her gün hissediyor musunuz?Yoksa bir iki güne bir mi hissediyorsunuz?
Ben artik hergün hissetmeye basladim canim cok hareketli benim sipa, dün kontrole girerken kafasi yukardaydi saniye icinde bi döndü kafa asagida doktorda bende öyle izledik yaramazi :) bir saniye durmuyo artik.

Kızlar merhaba
Bizimde ayrıntılıyı yaptırdık 20+5 te dr çok şükür iyi dedi binlerce kez şükür
İki erkek bebişlerimiz olacak bizimde
Hiç erkek ismi düşünmemiştim kız olsa hazırdı ama erkek ismi bulmak çok zor
Önerileriniz varsa bekliyorum
İki isimde benzemek zorunda değil farklı da olabilr
Kızlar sizce ikizler için bir tane park yatak alıp yanımda odada yatırsam mantıklı olurmu
Yoyko marka anne yanı park beşik aklıma yattı anne yanı oluyor aynı zamanda
oda yapmıycm dolap ve şifonyer almayı
Önerdiğnz bir mobilya markası varmı
Bende başladım alışverişe e bebekten aldım bişeyler sağlıkla kullanmak nasip olsun
Birde o sertlik anlık oluyor bende de sertleşiyor karnım 20 sn geçiyor bir kez ya da 2 kez oluyor bu ağrı olayını dr uma sordum çok fazla olmuyorsa sorun yok dedi sizce bu gidişimde ben söylemeli miyim Alttan mı muayene ediyor yoksa karından mı bakıo Rahime
Bebeklerden birinin kafası aşağıda sanki top gibi oluyor ayrıntılıda sağ tarafta kasığa doğruydu şimdi daha ortalarda 20. Hafta ayrıntılı ya gittim haftaya gitsem mi ya dr ayda bir çağırıyor beni 23. Te gideym diyorum
Benimde kasilma ve karnimda yanma vardi dün kontrolde doktorum karindan rahim agzi uzunlugunu ölctü hersey cok iyi görünüyor ama alttanda bakti net görebilmek icin sükür sezeryan dikislerimdede rahim uzunlugundada bir problem görmedi. Saglikla gelsinler.

Selam kızlar :halay: yarın randevum var normal kontrol bu bi rekor benm için 3 haftayı geçti görmeyeli çok özledim yahu :KK70:cok merak ediyorum kilosu ne boyu ne inşallah sağlıklıdır tatlı küçük bonbon şekerim:anne:heyecanlandım cok
Güzel haberlerle gel insallah. Benim 4 haftada 1 anca oluyor kontrol dün hem seker yüklemesi hemde muayne vardi. Oglusum 610 gram olmus boyu 30 cm di 🥰

Benimde aynisini soyledi canimi sıkma carsamba gittim sonra persembeki doktor cok minimal kapanir ya dedi cuma tekrar baska doktora gittim ben bisey goremedim dedi😊
Eşimle aynı anda başladı belirtiler..
Geçmiş olsun tekrar canım Rabbim şifa versin🙏

Günaydın herkese güzel haberler aldığımız güzel bir gün olsun🙏Benim dünden beri karnımın sağ tarafında zaman zaman ağrı oluyor kısa süreli mesela derin nefes aldığımda sanki bir şey batıyor böyle bir şey yaşayan var mı?

Günaydın herkese güzel haberler aldığımız güzel bir gün olsun🙏Benim dünden beri karnımın sağ tarafında zaman zaman ağrı oluyor kısa süreli mesela derin nefes aldığımda sanki bir şey batıyor böyle bir şey yaşayan var mı?
Bende de sol alt tarafimda agri oluyor zaman zaman. Bayaa rahatsiz edici. Ama sonra geciyor. Sürekli bi agri olmadigi icin doktora sorma geregi duymadim..

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler... Alıntı yapmaya çalıştım ama herkesin mesajı olmamış becerememiş.
Karantinada 4.günüm bugün Eşimle aynı anda başladı belirtiler..

Cok gecmis olsun..insallah hafif bur şekilde atlatırsıniz🙏

Kizlar tunaydin hasta olan arkadaslarma gecmis olsun umarim cabucak iyilesirsiniz..
Lohusa yelegi orsem kendime becerebilir miyim acaba bilmiyorm internette bunu buldum cok hosuma gitti ozni sen biliyosn galiba kac yumak ip almam lazm sence?benzer bir ornegini kizima elbise olarak yapmistm sekli cikaririm fakat hangi ip ne kadar alcam kafam karisik bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?
Boym 160 kilom suan 57😊😊

Eklentiler

• Screenshot_20201208-234033.webp
    Screenshot_20201208-234033.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 44
Doktordan çıktık teyzoslar 21+3 hafta şuan 473 gr 27 cm dedi inceledi baya çok şükür skinti gormedi hiçbirşeyde haftaya asıl detaylı var ordada güzel haberler alırız inşallah :KK51: amniyotik bantida goremedim kaybolmuş muhtemelen dedi içim çok rahatladı :KK19:buda keyifci kıpırdak oglusum:anne:

Eklentiler

• IMG-20201209-WA0003.webp
    IMG-20201209-WA0003.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20201209-WA0005.webp
    IMG-20201209-WA0005.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 61
Doktordan çıktık teyzoslar 21+3 hafta şuan 473 gr 27 cm dedi inceledi baya çok şükür skinti gormedi hiçbirşeyde haftaya asıl detaylı var ordada güzel haberler alırız inşallah :KK51: amniyotik bantida goremedim kaybolmuş muhtemelen dedi içim çok rahatladı :KK19:buda keyifci kıpırdak oglusum:anne:
Maşallah paşaya.İnşallah ayrıntılı da güzel geçer...

Masallah cok tatlii 😍😍😍 ayrintilida sknti cikmaz merak etme sen gonlunu ferah tut

Back
X