• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bebek 610 gramdi canim bende 5 kilo almisim yani cok normal aslinda bebegin kiilosuda benim kilomda ama sindirimim kötü benim ondanmi seker yüksek cikiyor anlamadimki bisey de yemedim bu sefer nasil böyle yüksek cikti anlamadim :KK43:
Benim de ilk hamileliğimde yüksek tansiyon gebeliğe bağlı diyabet olmuştu geçmiş olsun şimdi de yine çıkar heralde bekliyorum ben de zaten çıkmayan şey kalmadı o da çıksın tam olsun yeter ki bebekler zarar görmesin

Hanımlar merhaba bir hafta önce TSH tahlilim 5.2 idi bugün tekrar yaptırdım 0,08 çıktı bu kadar uçurum olması normal mi zaten gebelik zehirlenmem var vücudum her şeye inanılmaz tepki veriyor delireceğim 😥

Hanımlar merhaba bir hafta önce TSH tahlilim 5.2 idi bugün tekrar yaptırdım 0,08 çıktı bu kadar uçurum olması normal mi zaten gebelik zehirlenmem var vücudum her şeye inanılmaz tepki veriyor delireceğim 😥
Saglikocagi ve hastane arasinda fark olabilio sonuclarda.. benim 4.5 cikti saglik ocaginda hastanede 2.5 .. emin olmak icin tekrarla .. ben her ay kan veriyorum trioid ilaci 50 lik kullaniyorum. Ama ilacla da olsa bence baya ucurum var

Günaydın günaydın 💐Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var güzel haberlerle dönmeyi ımut ediyorum dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.Doktora her gideceğimde geriliyorum nedense.
Nasil gecdi detayli ?
Bende pazartesi gidecegim insallah..
Tup bebek sayfasinda da beraberdik seninle umarim hersey hepimiz icin cok guzel olur💎

Merhaba herkes ayrıntılı için farklı bir doktora mi gitti kendi doktoruna detaylı baktiran oldu mu ben küçük bir ilde yasıyorum burada perinatolog yok kendi doktorum ayrıntılı ultrasonu yaptı daha önce ıkili testimde risk biraz yüksek çıktığı için denizliye perinatologa gidebiirsin istersen dedi normalde risk olmadığı zaman gitmesine gerek görmüyorum dedi. Ben daha önce nifty testi yaptırdım zaten onda iyi çıkmıştı risk çıkmadı o yüzden gitmeyeceğim. Bir de şeker yüklemesini yaptiranlar hangi hafta yaptirdiniz ve sağlık ocaklari yapıyor mu ? Doktorum sağlık ocağında yaptır boşuna hastaneye para verme dedi

Merhaba herkes ayrıntılı için farklı bir doktora mi gitti kendi doktoruna detaylı baktiran oldu mu ben küçük bir ilde yasıyorum burada perinatolog yok kendi doktorum ayrıntılı ultrasonu yaptı daha önce ıkili testimde risk biraz yüksek çıktığı için denizliye perinatologa gidebiirsin istersen dedi normalde risk olmadığı zaman gitmesine gerek görmüyorum dedi. Ben daha önce nifty testi yaptırdım zaten onda iyi çıkmıştı risk çıkmadı o yüzden gitmeyeceğim. Bir de şeker yüklemesini yaptiranlar hangi hafta yaptirdiniz ve sağlık ocaklari yapıyor mu ? Doktorum sağlık ocağında yaptır boşuna hastaneye para verme dedi
Ayri dr a gidecegim bende perinotoloji uzmanina gidecegim pazartesi gunu.. seker yuklemesini de tam hatirlamiyorum diyer cocuklarimda ama 28 filan dir herhalde.

Ben şehir hastanesine gidiyorum ordaki perinatologa yaptırdım ayrıntılıyı. Doktorum 24. Haftada şeker yüklemesi yapalım dedi ama hastanede mi sağlık ocağında mı yapılacak bilmiyorum..

Benim doktorum da 24+5 te çağırdı şeker yüklemesi için ☺️

Masallah iyi haber duymak cok guzel benim daha 21 aralikda randevum.cok var zmn gecmio Ama cok sukur hergun hissediyorm oglusumu 🤲Neredeyse alisverisde tamamlandi canm sklio simdide herseyi erkenden bitirdim🙈
Ben diyodum acaba erkenmi davraniyoruz ama sen coktan bitirmissin ben ilk kiyafetleri bitirdim bide besik aldik😊daha liste cok

Ben diyodum acaba erkenmi davraniyoruz ama sen coktan bitirmissin ben ilk kiyafetleri bitirdim bide besik aldik😊daha liste cok
Cok tez canliyim😂besik hamak yorgan yastik kiyafet herseyi tamam gibi uyku arkadasina kadr aldim pisik kremi sampuan ve kendi ihtiyaclarim kaldi ama daha gordukce alirim ben duramam🙈ama vakit hic gecmiyor boyle olunca da aheste aheste almak lazimmis🤭

Ayyy Ben bir tane takım set aldim 0 3 ay 🙈 sepetleri doldurdum beğendiklerini kaydettim hep ama almaya başlamadım. Besik ne alsam hala karar veremedim ya, beyaz bir karyola beşik alayım diyorum odasını ayırınca da kullanırım ablasının beyaz mobilyasını ona verio oda yaparız, ablaya yeni şeyler alırız diyoruz.
Kızlar benim göğüs uçlarım sanki çocuk alışıyormuşum gibi açılmaya başladı ya bayagi sızlıyor dokunamıyorum bile, ne yapicam ben kara kara onu düşünüyorum. Bu kadar erken olması da çok ilginç.

Ayyy Ben bir tane takım set aldim 0 3 ay 🙈 sepetleri doldurdum beğendiklerini kaydettim hep ama almaya başlamadım. Besik ne alsam hala karar veremedim ya, beyaz bir karyola beşik alayım diyorum odasını ayırınca da kullanırım ablasının beyaz mobilyasını ona verio oda yaparız, ablaya yeni şeyler alırız diyoruz.
Kızlar benim göğüs uçlarım sanki çocuk alışıyormuşum gibi açılmaya başladı ya bayagi sızlıyor dokunamıyorum bile, ne yapicam ben kara kara onu düşünüyorum. Bu kadar erken olması da çok ilginç.
Çocuk emziriyormusum gibi olacak o ya 🤭😂 telefon kafasına göre düzenliyor yazdıklarımı

Nasil gecdi detayli ?
Bende pazartesi gidecegim insallah..
Tup bebek sayfasinda da beraberdik seninle umarim hersey hepimiz icin cok guzel olur💎
Evet canım hatırlıyorum güzeldi darısı başına arkadaşım şükür her şey yolunda dedi doktor bir saate yakın inceledi gerisi Takdir-i İlahi

Bu da bizden bir fotoğraf 🧿

Eklentiler

• 2C13A57B-5A76-4B63-83E1-499CEE3E32FF.webp
    2C13A57B-5A76-4B63-83E1-499CEE3E32FF.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 70
Back
X