• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar ya ben biraz iş yapsam hemen karnım sertleşiyor gibi hissediyorum bi ev süpürüyorum nefes nefese şimdiden böyleysem son aylar napcam yaa.özellikle akşamları karnım kocaman oluyor.karnım tokkende sanki dünyaları yemişim gibi ağırlaşıyorum.iştahım da açıldı iyice sürekli ağzımda bişeyler.4 kilo aldım şimdiden ki daha bir kaç haftadır bulantım geçti öncesinde nerdeyse aç geziyordum.sizde durumlar nasıl göbişler baya çıktı mı artık.

Kızlar ya ben biraz iş yapsam hemen karnım sertleşiyor gibi hissediyorum bi ev süpürüyorum nefes nefese şimdiden böyleysem son aylar napcam yaa.özellikle akşamları karnım kocaman oluyor.karnım tokkende sanki dünyaları yemişim gibi ağırlaşıyorum.iştahım da açıldı iyice sürekli ağzımda bişeyler.4 kilo aldım şimdiden ki daha bir kaç haftadır bulantım geçti öncesinde nerdeyse aç geziyordum.sizde durumlar nasıl göbişler baya çıktı mı artık.
Ben de öyleyim resmen penguen gibi yürüdüğümü hissediyorum..Alt tarafımda 2 gündür ince ince sızı var o da yürümemi etkiliyor sankı.. Benim iştahım da yerinde 6 kilo aldım bakalım sonum ne olacak.

Merhaba güzel anneler 😍
Detaylı ultrasonu olanların inşallah çok iyi geçer ☺️ Benim geçen haftaki detaylıda 5 gün geride çıkmıştı bebeğim. Bugün kendi doktoruma kontrole gittim çok şükür bütün ölçümleri tam gününde çıktı 🙏🏻 Cihaz farklılığından olabilir dedi doktorum. Bir haftayı kendime eziyet ettiğimle kaldım 😅
Benmde bugun kontrolum vardi. Ayrintilida benm bebisimde bi kac gun geride cikmisti.bugun normal kontrolünde ise 2gun ileride cikti dr uma 2.gidisim ve cok begendm devlette olmasina ragmen herseyi tek tek anlatti.aminosentez onerirm.ama bu risk degil ihtimal dedi -bebegimin kalbindeki parlaklik ve bugun 3lu test sonucumu aldim 182/1riskli cikmis- aldiracak misin dedi hayir dedim ya o zaman bosver 1000/1olan da bile supriz yapip down olabilir seninki normal olabilir dedi baya guzel konuştu

2.5 kilo aldım ben de normali ne bilmiyorum. Ilk oğlumda toplam 3.5 kilo almıştım kusmaktan yemek yiyemedim doğru düzgün. Bu sefer alıyorum ama yine de çok almayacağım sanırım. 21 haftalık oldum ama henüz hamile olduğum belli olmuyor göbeğim çok az cıktı ilk oğlumda da 6 aya kadar hiç çıkmamıştı

Karnm benmde surekli sertlesiyor.yesem ayri yemesem ayri dert acimdan ölucem diye agliyom bazen yemegi gec yedigimde 🤣🤣 3kg aldm ama yarilicam gobekten kendime gore.bugun sirada bekliyom siz niye geldiniz diyo kadinlar sekreter felan..dedim gormuyon mu gobusumu bebek var 🙈🙈yoo belli olmuyor diyolar

Cok tez canliyim😂besik hamak yorgan yastik kiyafet herseyi tamam gibi uyku arkadasina kadr aldim pisik kremi sampuan ve kendi ihtiyaclarim kaldi ama daha gordukce alirim ben duramam🙈ama vakit hic gecmiyor boyle olunca da aheste aheste almak lazimmis🤭
Aynen ya masallahh ben kendimi tez canli diye dusunuyodum valla helal olsun😂😂

Benmde bugun kontrolum vardi. Ayrintilida benm bebisimde bi kac gun geride cikmisti.bugun normal kontrolünde ise 2gun ileride cikti dr uma 2.gidisim ve cok begendm devlette olmasina ragmen herseyi tek tek anlatti.aminosentez onerirm.ama bu risk degil ihtimal dedi -bebegimin kalbindeki parlaklik ve bugun 3lu test sonucumu aldim 182/1riskli cikmis- aldiracak misin dedi hayir dedim ya o zaman bosver 1000/1olan da bile supriz yapip down olabilir seninki normal olabilir dedi baya guzel konuştu
Aynen canim helal olsun doktoruna bazen doktorlar korktugu icin direk amniyosentez diyo baskada bisey demiyolar aldirmicagimiz icin bi sorun yok ama icimiz rahat insallah sag salim vatana millete hayirli evlat dogurup yetistiricez🥰🥰

Aynen canim helal olsun doktoruna bazen doktorlar korktugu icin direk amniyosentez diyo baskada bisey demiyolar aldirmicagimiz icin bi sorun yok ama icimiz rahat insallah sag salim vatana millete hayirli evlat dogurup yetistiricez🥰🥰
İnsallah canm nift istersen yaptirabilirsn onunu gormek adina ama 3000tl civari dedi zaten 23haftadan sonra test yaptirmaninda pek bir anlami yok aldirmayacaksan dedi sadece icin rahatlar dedi sadece cocuk kardiyolojisine git olcsunler bakalm dedi bizim goremediklerimizi onlar gorurler dedi.ama geri kalan herseyim normal cikti beyin bobrek vs.bence hicbisey cikmayacak bebislerimizden sapasaglam olacaklar bak gor bizde kafamizdaki sorularla yetincez

İnsallah canm nift istersen yaptirabilirsn onunu gormek adina ama 3000tl civari dedi zaten 23haftadan sonra test yaptirmaninda pek bir anlami yok aldirmayacaksan dedi sadece icin rahatlar dedi sadece cocuk kardiyolojisine git olcsunler bakalm dedi bizim goremediklerimizi onlar gorurler dedi.ama geri kalan herseyim normal cikti beyin bobrek vs.bence hicbisey cikmayacak bebislerimizden sapasaglam olacaklar bak gor bizde kafamizdaki sorularla yetincez
Aynen canım bizede burun kemigi kisa demislerdi biliyosun 😊 bebisimin burnu kucuk ondan seninde tum organlari zamanla daha iyi olacak onlar gecici seyler allah cok buyuk bol dua tevekkul yapacagimiz bebislerimizi beklemek az kaldi zaten😊

Evet canım, branş benim, şu anda henüz yüz yüze dersim yok hepsi uzaktan Allah 'tan, yakın zamanda kanama da atlattım o yüzden şu an böyle daha rahat kafam. 24.hafta izni uzaktan eğitimde geçerli değil diye biliyorum, sonraya da aktarılmıyor, doktordan 24.hafta diye rapor alıp okula veriyorsun.
Yok uzaktan eğitimde de geçerli arkadaşım yeni aldı daha

Selam teyzoşlar 🥰 epeydir yazmıyorum kızımla giriş yapayım dedim bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda gidiyor 27cm 465 gram kilomuz 🥰 Buda onca uğraşla çekebildiğimiz kızımın fotoğrafı ❤️ Elleri hep yüzündeydi inat etti bir türlü poz vermedi bize 🥰

Eklentiler

• BD604938-A30E-4CE4-956F-DEEF5012431C.webp
    BD604938-A30E-4CE4-956F-DEEF5012431C.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 77
(QUOTE="rskks, post: 66174371, member: 829007"]
Aynen canım bizede burun kemigi kisa demislerdi biliyosun 😊 bebisimin burnu kucuk ondan seninde tum organlari zamanla daha iyi olacak onlar gecici seyler allah cok buyuk bol dua tevekkul yapacagimiz bebislerimizi beklemek az kaldi zaten😊
[/QUOTE]
Kucuk burunlu olmak bir ayricaliktir ya 🤭misal ben tik demis babamn burnundan dusmusum yetmemis babamn burnunu fazlasyla almisim 🤣🤣
Aynen canim aylar say say bitmiyor bugun letgodan aldiklarm geldi o kadar guzeller ki icini doldursun bir an once istiyorm minnacik kiyafetleri gorunce isirasm geliyor😍😍 kucucuk ayaklarini gidiklayasm geliyor 😍😍 ahh gecse su 3.5ay

(QUOTE="rskks, post: 66174371, member: 829007"]
Kucuk burunlu olmak bir ayricaliktir ya 🤭misal ben tik demis babamn burnundan dusmusum yetmemis babamn burnunu fazlasyla almisim 🤣🤣
Aynen canim aylar say say bitmiyor bugun letgodan aldiklarm geldi o kadar guzeller ki icini doldursun bir an once istiyorm minnacik kiyafetleri gorunce isirasm geliyor😍😍 kucucuk ayaklarini gidiklayasm geliyor 😍😍 ahh gecse su 3.5ay
[/QUOTE]
Az kaldi bu aylar daha hizli geciyo bence hazirliklar falan derken bi bakmisiz dogum gelmis az kaldi miniklere🥰🥰

İnşallah ağrı olmaz canım benim sadece biri değdiğinde biraz ağrıyordu bazılarının hiç ağrımıyor inşallah seninde öyle olur ☺️
Canım çok sağol 🙏 valla sabah erken yaptırdım daha bu saate kadar dediğin gibi dokundukça ağrı oldu, öyle aman aman bir ağrı yok rahat oldum yani . Hemşire ateşin çıkabilir falan da demişti neyse ki ondan yana şansım yaver gitti 😀

Hayır zorunlu ama isterseniz 32 fen sonra geri baslayabilirsinz
Nasıl zorunlu ya zorunlu değil 24den itibaren çalıştı benim zümrem sonra şu 5ler açılınca hemen izne ayrıldı. 5lerde Uzaktan olsaydı devam edecekti. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum 2.dönemde uzaktan olursa devam ne zaman okullar tamamen açılırsa pat izne ayrılacağım. Yani hayırlısı ise.

Benim de ilk hamileliğimde yüksek tansiyon gebeliğe bağlı diyabet olmuştu geçmiş olsun şimdi de yine çıkar heralde bekliyorum ben de zaten çıkmayan şey kalmadı o da çıksın tam olsun yeter ki bebekler zarar görmesin
Sonuna dogru yaklasiyoruz az kaldi doguma sükür bunuda atlatiriz saglikla gelsinler.

Back
X