• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar ya hepimize Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Ham isimlik bulursanız burada da paylaşır mısınız bu arada.
Bi de tetanoz aşısını herkes oldu mu? Beni hemşire daha yeni aradı da. Bu hafta gitmem gerekiyormuş, korktum biraz.

Bi de tetanoz aşısını herkes oldu mu? Beni hemşire daha yeni aradı da. Bu hafta gitmem gerekiyormuş, korktum biraz.
Canım ben hala araştırma halindeyim isimlik alacağım sayfayı sen de bulursan paylaş yardımcı olalım birbirimize.
Ben ilk dozumu haftaicinde oldum

Ben olmadim doktorum olma dedi. Ben çok etkileniyorum tetanozdan hafif ateslenip, 1 hafta kolumu kullanamıyorum. Gerçi doktorum ol deseydi olurdum orası ayrı.

Muhittin Muhittin Nasıl şeker yükle o ne demek ki? Benim de suyum fazla fazla varmış öyle birşey mi oluyor? Çarşamba doktorum ne dicek bakalım. Minik bir prenses geliyor 🎈🎈🎈🎈🎈

Ben de olmadım 25. haftadayım doktorum konusunu bile açmadı , sağlık ocağından aramadılar benim de işime geldi sormadım bile ...

Ben de ilk dozumu bu hafta içinde olacağım doktorum 27. Haftaya kadar zamanı var dedi. Ben geçen sene olmuştum biraz ağrılı olmuştu kolumu kaldırırken ama buz tutacağım bu sefer 😔

Ellerine sağlık, güzel güzel kullanmak nasip olsun minnoşa... Benim ördüğümde bitmek üzere bitsin burada da paylaşırım..
Seninkide rengarenkti degil mi canim yanlis mi hatirliyorm? Bitirmek icin o kadar acele ettim ki sanki bitince hemen icine saracakmisim gibi 😍😍 cabucak biter insallah seninki de merakla bekliyorm 😍😍😍

Muhittin Muhittin Nasıl şeker yükle o ne demek ki? Benim de suyum fazla fazla varmış öyle birşey mi oluyor? Çarşamba doktorum ne dicek bakalım. Minik bir prenses geliyor 🎈🎈🎈🎈🎈
Şeker yükleme testini yaptir mutlaka şekerim olabilirmiş ondan şu fazla olurmuş. Inşallah güzel haberler alırsın canimm 😘😘

Eş kalabilir mi ? Bunu doktoruma sormayı düşünüyordum ben de zamanı gelince, ama kızlarım da var, 11 ve 8 yaşında. Onları kime bırakırım :cry: doğumun bu aşaması stresimi arttırıyor bakalım neler bekliyor beni yaşayıp göreceğim.

Bayıldım ellerine sağlık mini mini kuzucuk icinde misil misil uyusun, ben de Youtube' da videosunu kaydettim rengine karar verince başlayacağım inşallah. En sevdiğim modellerden biri, bir de motifli bir model var ondan yapacağım. Doğuma zaten çok zaman kalmadı artık kalan zaman böyle böyle geçecek 😍
Aynen canm ben simdi esime hirka yapacam yazik adama yun alirken utandim kendimden 🙈sonra da lohusa yelegi örmek istiyorm kollari dirseklerimde biten umarim becerebilirm desenine karar vermedm kafamdan atcam gibi 😁😁
Bu battaniye pek yumusak degil ama deseni geregi siki oruluyor ben gevsek yapinca da kenarlardan sarkma yapti toparlaması baya zor oldu.sen hangisini ormeye karar verdin canm motif guzelse yelekte kullanabilirim hem bana da fikir olur 💓💓💓

Ben de ilk dozumu bu hafta içinde olacağım doktorum 27. Haftaya kadar zamanı var dedi. Ben geçen sene olmuştum biraz ağrılı olmuştu kolumu kaldırırken ama buz tutacağım bu sefer 😔
Şu sıralar zaman zaman bi karamsarlık çöküyor üstüme. Sonra korktum falan ama genelde ol diyorlar. Doktorum şu an covid ve ayrıntılı konuşamıyorum bu yüzden onunla. Güneş tutulması mı ne varmış ya ondan mı acaba ama dokunsanız ağlarım, sağlıkla kucağıma aldığım günleri göreyim allahım diyorum sürekli.

Benim bebeğim de sabah erken saatlerde ve akşam geç saatlerde başlıyor harekete dün o kadar şiddetli bir tekme yedim ki eşim korktu benim tepkime 😂
Ben bebeğin bu iki haftadır yan durduğunu dusunuyorum açıkçası kaburgamin bir sağından geliyor tekme bir solundan aşağılarda hicbirsey yok 😀

Hanımlar daldan dala geçmek gibi olsun da 😀 aranızda robot süpürge kullanan var mı acaba , öneride bulunacak olan ?
Merhaba canım. Ben tobot süpürge kullanıyorum. Xioami Vacuum benimki. Mopsuz . Çok memnunum tavsiye ederim🤗

Yaptırcam sanırım ya ne yapayım şu an duygusalım neyse eski pozitif hallerime geri dönmeliyim en kısa zamanda 😀
Bende çarşamba yaptıracağım ilk dozunu canım. Oğlumdan hatırladığım 1-2 gün kolum ağrımıştı. Bir ay önce zatüre aşısı olmuştum kendi isteğimle. O zamanda 2 gün kol ağrısı oldu. Başka bir sıkıntım olmadı.
Bende aşırı depresifim bu gebeliğimde 😢
Pandemi sebebiyle dışarı çıkamamak, birincisi sınıf velisi olmak ve bu sefer doğum sonrası başıma gelecekleri biliyor olmak bu modumun sebepleri sanırım🙊

Ayaklar kayboluyo benm yavaştan :KK57: :KK70: nolcak bu haller yahu:KK70::silah:

Eklentiler

• IMG_20201214_165041_036.webp
    IMG_20201214_165041_036.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 89
Back
X