• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Ben kullaniyorum canim roborock s6 benim ki.
Cok memnunum ama ben paspas ozelligini hic kullanmadim halilari kaldirmam gerekiyor filan.
Eger halın varsa su ozelligi olmayani alabilirsin o supuruyor ben o arada tuvalet banyo toz filan isleriyle ilgileniyorum arkasindan vileda yapiyorum.
Yaa bu modele hiç bakmadım canım dur bide buna bakiyim. Aynen dediğiniz gibi paspasli olan bana gelmez her defasında halıları kaldır falan olmaz. Halıları kaldıracak olsam kendim silerim zaten 😂 inceliyim bu modeli teşekkür ederim 🌺

Bende kadife iple bunu örüyorum cnm 🥰 Sipariş bile aldım🤗
Bunun yapılışı internette var mı canım desenin adı ne 😍 alize ipten ben de bir tane ördüm çok eğlenceliydi bu deseni de deneyeyim ❤️
Bu da kızımın battaniyesi yapması çok kolaymış cidden 😅

Eklentiler

• BC17258B-99D4-4BC3-B933-A691158B85F8.webp
    BC17258B-99D4-4BC3-B933-A691158B85F8.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 82
Bunun yapılışı internette var mı canım desenin adı ne 😍 alize ipten ben de bir tane ördüm çok eğlenceliydi bu deseni de deneyeyim ❤️
Bu da kızımın battaniyesi yapması çok kolaymış cidden 😅
Adı baklava desen canım bu bir tık zor baklava kısımları denk getirmek ama var int de cnm ben uçlara ponpon da yapcam

Robot süpürge ben de çok istiyorum ya bazen eşime hamileliği bahane süpüremiyorım keşke robotum olsa diyorum ama mesaj hala yerine ulaşmadı 😔 internette robot süpürgeyle gezen bebeleri gösteriyorum ona belki hoşuna gider diye 😍😅
Sanırım eşim ondan evi süpürmemi istememem için aldı😂
Bir gün, yeni hamile kaldığım zamanlarda sanırım 7-8 haftalıktım, mesaj atmıştım oğlum bulaşık yıkıyordu onun fotosunu. Sonra eşimde “yine prenses oldun yani, iyisin” dedi (ilk doğumdan sonra hamilelik prenseslikmiş, külkedisine döndüm diye çok aah vaah yapardım😂) Bende robot süpürgenin linkini attım “sende bundan alabilirsin mesela” dedim😂 Cevap vermemişti, ilgilenmediğini düşündüm. Ama bi kaç hafta sonra robotu olan bi arkadaşımla görüşmüş ve almış robotu, biraz sürpriz oldu😂

Yani bence evi eşine süpürtsen sık sık, pes edebilir🤗😅

Benim bebeğim de sabah erken saatlerde ve akşam geç saatlerde başlıyor harekete dün o kadar şiddetli bir tekme yedim ki eşim korktu benim tepkime 😂
Ben bebeğin bu iki haftadır yan durduğunu dusunuyorum açıkçası kaburgamin bir sağından geliyor tekme bir solundan aşağılarda hicbirsey yok 😀

Hanımlar daldan dala geçmek gibi olsun da 😀 aranızda robot süpürge kullanan var mı acaba , öneride bulunacak olan ?
Canım benim de bebişler az tekmeliyor daha önce daha fazlaydı kasılmalardanmı acaba azalması

bizde yeni aldık robot süpürge roborock s5max aldık 2 kez kullandık fena toz çıktı internet yorumları baya iyi diye bunu aldık

Sanırım eşim ondan evi süpürmemi istememem için aldı😂
Bir gün, yeni hamile kaldığım zamanlarda sanırım 7-8 haftalıktım, mesaj atmıştım oğlum bulaşık yıkıyordu onun fotosunu. Sonra eşimde “yine prenses oldun yani, iyisin” dedi (ilk doğumdan sonra hamilelik prenseslikmiş, külkedisine döndüm diye çok aah vaah yapardım😂) Bende robot süpürgenin linkini attım “sende bundan alabilirsin mesela” dedim😂 Cevap vermemişti, ilgilenmediğini düşündüm. Ama bi kaç hafta sonra robotu olan bi arkadaşımla görüşmüş ve almış robotu, biraz sürpriz oldu😂

Yani bence evi eşine süpürtsen sık sık, pes edebilir🤗😅
Yarından itibaren ona süpürttüreyim evi pes eder de alır inşallah 😂😂

Süper birşey yaaa büyük kolaylık . Ne zamandır hep görüyordum ama ciddi ciddi ilk kez düşünmeye başladım günlük temizlik için yeterli olur , moplu olmasına illaki gerek yok o zaman . Seninkinin modeline bakiyim o zaman birde. Fiyatı falan da önemli tabi 😂
Canım mop için biz 2 harita çıkarıcz bakalım daha denemedik xaomi vacum proyu daha çok önermişler

Örgü örebilen eli tığdır şiştir vs tutan kadınlara hayranım, ben zincir bile çekemem gerçi hiçte merakım yok öyle şeylere ondan olsa gerek :) Robot olayını soran arkadaş içinde ablam kullanıyor 2 aydır falan oda çalışan birisi oldugundan öyle memnun ki, ayda bir kendim paspas yapıyorum diyor her haftasonu kaldırıyor halıları robot silip süpürüyo onun haricide hergün ya ablam ya eniştem evi süpürüyor telefondan, yeğenimde geçen tekme atıyordu haha aradı hiç iyi değil peşimden geliyo teyze diyor :D

Eşime hamile olduğumu söylediğim gün aldı bu robot süpürgeyi.( benim içim değil kendisi için aldı tabi ki 🤣) Son derece memnunum mop özelliği yok sadece süpürge, otomatik olarak ayarladık 2 günde bir çalışıyor sadece odaları ayrı ayrı kaydedemiyorsunuz tüm evin haritasını çıkarıyor bölge bölge seçip temizletebilirsiniz uğraşamam derseniz bütün haritayı temizliyor. Çocuk olduktan sonra daha çok ihtiyaç olacaktır.

Ben olmadim doktorum olma dedi. Ben çok etkileniyorum tetanozdan hafif ateslenip, 1 hafta kolumu kullanamıyorum. Gerçi doktorum ol deseydi olurdum orası ayrı.
Ya benim de kadın doğum gitme ortalık toz duman zaten gerek yok ille de aşıya zaten çok risklisin dedi bana da ama hemşire arayıp mesaj atınca da gitmem gerek diye düşünüyorum sonuçta o da işini yapıyor bilemedim bende

Ya benim de kadın doğum gitme ortalık toz duman zaten gerek yok ille de aşıya zaten çok risklisin dedi bana da ama hemşire arayıp mesaj atınca da gitmem gerek diye düşünüyorum sonuçta o da işini yapıyor bilemedim bende
Ben daha once doktoruma sormadan gidip oluyordum hamileliklerimde, bu kez hem buradaki konuşmalardan hem de dışarı çıkma korkum yüzünden sorayım.dedim, doktorumda devlette doğum yapmayacaksan gerek yok dedi. Kendi hastalarıma önermiyorum dedi. Ama işte salgin var ne olacağımız belli değil icim huzursuz ama doktorumda yaptırma dedi yaptırırsam birsey olursa kendimi çok kötü hissederim. Kafam karmakarışık 🙄
Aile hekiminden arayan soran da olmadi zaten.

Bende çarşamba yaptıracağım ilk dozunu canım. Oğlumdan hatırladığım 1-2 gün kolum ağrımıştı. Bir ay önce zatüre aşısı olmuştum kendi isteğimle. O zamanda 2 gün kol ağrısı oldu. Başka bir sıkıntım olmadı.
Bende aşırı depresifim bu gebeliğimde 😢
Pandemi sebebiyle dışarı çıkamamak, birincisi sınıf velisi olmak ve bu sefer doğum sonrası başıma gelecekleri biliyor olmak bu modumun sebepleri sanırım🙊
Ben de cuma olayım diyorum. Kolumdan zorlanırsam da eşim evde en azından. İçimizi ferah tutalım, süreci biraz farklı geçiriyoruz ama bu aydan sonra doğum yapan her kadın bizimle aynı süreci geçiriyor sonuçta. Bebekler etkileniyormuş ruh halinden.
Bende yaptırmadım tetanoz:anne:
İlk hamileliğinde yaptırmış mıydın peki canım?
Ben şimdilik yaptırmaya karar verdim, doktorum bana bıraktı. İlla ol ya da olma demedi. Eşim dünya hali nolur nolmaz ol sen yine de dedi. Herkes bir şey diyor.
Ben daha once doktoruma sormadan gidip oluyordum hamileliklerimde, bu kez hem buradaki konuşmalardan hem de dışarı çıkma korkum yüzünden sorayım.dedim, doktorumda devlette doğum yapmayacaksan gerek yok dedi. Kendi hastalarıma önermiyorum dedi. Ama işte salgin var ne olacağımız belli değil icim huzursuz ama doktorumda yaptırma dedi yaptırırsam birsey olursa kendimi çok kötü hissederim. Kafam karmakarışık 🙄
Aile hekimleri kontrol etmek zorundaymış o yüzden enabızda her kontrol ettiklerinde giriş görüyorum. Eğer kontrol etmezlerse onlar için sorun oluyormuş.

Ben ilk gebeligimde ilk dozu olmuştum ikinciyi de yapacaklardi ama erken doğum riskim var diye doktorum yaptirma demisti ebeye söyledim sağlık ocağında o da tamam yapmayalim o zaman dedi bende tek dozla kaldım bir sorun yaşamadım sezaryenle doğum yaptım😌 doktorunuzu dinleyin

Devlette dogum yapmayla ne alakasi varmis 🙄Yanlis anlamayin ama doktorunuz buyuk bir gafa imza atmis direkt asiya gerek yok diyebilir ama bu asinin devlette dogurmayla alakasi yok gunluk hayatimizda herturlu yaralanmaya karsi basimiza gelebilecek kazalara karsi koruma amacli yapilan bir asi

Devlette dogum yapmayla ne alakasi varmis 🙄Yanlis anlamayin ama doktorunuz buyuk bir gafa imza atmis direkt asiya gerek yok diyebilir ama bu asinin devlette dogurmayla alakasi yok gunluk hayatimizda herturlu yaralanmaya karsi basimiza gelebilecek kazalara karsi koruma amacli yapilan bir asi
Canım bunu ben hemşire arkadaşıma sordum kendisi hem devlette hem özelde çalıştı.Bana dediği şuydu: Devlette kullanılan aletler atılabiliyor veya sterilesi çok iyi yapılıyor çünkü devamlı kontrol ediliyor devlet hemen yenisini temin ediyor ama özelde bu durum olmuyor şahısa bağlı olduğu için bir alet 100 defa kullanılabiliyor.Açıklama bu yöndeydi.Ben Almanyadayım şimdi burada aşıyı 32.haftada yapacaklar.Boğmaca difteri tetanoz sanırım tek aşıda oluyormuş.

Back
X