• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-19-21-38-47-704_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2020-12-19-21-38-47-704_com.instagram.android.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 58
ayyy cok sevindim seker testini gectinmi sonuclar ciktimi? insallah yoktur seker. bak sen cimcimeye koca kiz olmus masallah 🥰 ay artik kilolarida hizla artiyor doguma dogru gidiyoruz 🥰 Canim bide senin kizin pozisyonu nasildi? Benim oglum gecen hafta kontrolde gözümüzün önünde döndü kafasi asagida aynen bu gebelik tablosundaki gibi. Saglikla gelsinler ♥️
Açlık 87 çıktı 50 lik yüklemeden sonra 101 çıktı şekerim.Valla büyüyorlar canım ya..Pozisyon ile ilgili birşey demedi doktor inan ben de yüzünü görünce neresi nerde hiç bakmadım..Renkli fotomuz da böyle insana benzedi iyice 😊

Eklentiler

• IMG_20201218_140616_BURST002.webp
    IMG_20201218_140616_BURST002.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 86
Birşey sorcam bizim normal mi yoksa sezeryan mı doğum yapcağımız ne zaman belli oluyo ? :D

Birşey sorcam bizim normal mi yoksa sezeryan mı doğum yapcağımız ne zaman belli oluyo ? :KK70:
Doktoruna bagli ozelde yapicaksan istedigin gibi olur ama tabi bebegin gelis seklide onemli ozellikle normal dogumda

Kızlar oğluma guzelhastane cikisi istiyorum isim yazili 10 lu takim alirim diye dusundum battaniyesi zibini falan bilindik guzel sayfalar varsa onerebilirsiniz bide tesetturlu arkadaslar nasil bi lohusa takimi giyicez bilemedim valla foto cekilirmiyiz napariz hic bi fikrim yok suan😊
İnstagramda uniqon diye bir sayfa var ben de ordan yaptırmayı düşünüyorum nevresim takımı falan da yapıyorlar çok şirin şeyler var 😍

Merhaba kızlar.Alışveriş için liste yapmış olan var mı acaba?Bir de beni ayrıntılı ultrason sonra 30.haftada tekrar ayrıntılıya çağırdı doktor.30.haftada neden çağrılıyor acaba?
İkinci olduğu için liste yapmadım ilkinde liste yapmama rağmen kız bebek olduğu için dayanamayıp çok şey almışım bir çoğu tek seferlik giyildi😁 şimdi az ve öz almayı düşünüyorum. 30. Haftada ayrıntılı ultrasona neden tekrar çağırdığını anlayamadım canım bana hiç öyle birşey demedi doktorum iki gebeliğimde de 🙄

Kızlar oğluma guzelhastane cikisi istiyorum isim yazili 10 lu takim alirim diye dusundum battaniyesi zibini falan bilindik guzel sayfalar varsa onerebilirsiniz bide tesetturlu arkadaslar nasil bi lohusa takimi giyicez bilemedim valla foto cekilirmiyiz napariz hic bi fikrim yok suan😊
Bende Instagram'da nakışlı isimli tulum battaniye ve yastık seklinde olan stlerden beğendim ondan yaptırıcam fotoğraf için çok güzel oluyor hemde anı olarak saklar büyüyünce verirsin😌 fiyatları 130-160 arası değişiyordu ben bir kaç sayfadan fiyat aldım modele ve içeriğe göre değişiyor. Ben gecelik ve pijama takımı sabahlığı olan bir takım kullanmıştım ilk doğumumda krem renkti şimdi tekrar onu kullanıcam sezaryen doğum yaptım ilk geceliği giydirmislerdi hasta bakıcı ve hemşire ara ara gelip içerideki kanı boşaltmak için kontrol ediyorlar alttan ☺️ akşamına pijama takımını giymiştim depend külot al hiç kanama falan taşmıyor.

Kızlar ben sezeryan olacağım büyük ihtimal gecelik mi almalıyım kızımda pembe gecelik almıştım pijama alsam nasıl olur sizce kafam karıştı sıkıntı Yaşar mıyım acaba çünkü geceliği sonra hiç kullanamadım
Arkadaşta sormuş canım gecelik ilk etapta rahat oluyor sonra yine pijamani giyersin bende sezaryen doğum yaptım ve önce geceliği sordular var mı önce onu giydirelim diye bende sonra hiç kullanmadım.

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-19-23-50-04-953_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2020-12-19-23-50-04-953_com.instagram.android.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2020-12-19-23-50-33-949_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2020-12-19-23-50-33-949_com.instagram.android.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 70
İnstagramda uniqon diye bir sayfa var ben de ordan yaptırmayı düşünüyorum nevresim takımı falan da yapıyorlar çok şirin şeyler var 😍
Takip ettim guzel seyler var artik bi model secip yaptiririz bebislerimize😊

Kızlar ben sezeryan olacağım büyük ihtimal gecelik mi almalıyım kızımda pembe gecelik almıştım pijama alsam nasıl olur sizce kafam karıştı sıkıntı Yaşar mıyım acaba çünkü geceliği sonra hiç kullanamadım
Ilk oglum sezeryandi benimde. Gecelik hic giymedim. Pijamayla oldukca rahat ettim. Simdi de pijama almayi dusunuyorum yine..

Birşey sorcam bizim normal mi yoksa sezeryan mı doğum yapcağımız ne zaman belli oluyo ? :KK70:
Cnm ilk gebeliğimde doktorum sezeryan taraftarı olduğunu söylemişti bana ama benim ısrarla normal doğum istememden dolayı 36gibi çatı kontrolü yapmıştı çatı müsaitti hatta açılma başlamış dedi eve gönderdi, 1hafta sonra çağırdı açılma 2cm olmuş dedi nts ye bağladı sancım %100 çıktı neredeyse nasıl hissetmiyorsun ağrı eşiğin yüksek demek ki dedi ama ben iğneden korkar ecel teri dökerim, git eve nişan gelirse ara dedi 1gün sonra nişan geldi gittik hala 2cm ama sancı var beklemeyelim yatalım hastaneye dedi yattım akşam 8di açılma durdu dedi suni verelim gece doğur uzamasın dedi suni bağladı suni olan sancımıda kesti çıkardı sabaha kadar sancı ve açılman başlamazsa sezeryan dedi sabaha kadar etmediğim dua hareket kalmadı çünkü ben sezeryan kesiğinden çok korkuyordum, parmağım kesilse 2gün suya sokamam o derece neyseki sabah 5de sancı başladı ama böyle adet sancısı gibi hafif sonra 8gibi arttı ama okdr harika bir sistem yaratmış ki Rabbim 5dk 10dk iyisin 1dk ağrı giriyor o aralar teneffüs gibi rahatlatıyor insanı 10da açılmam 5cm di epidural verdiler ki şimdiki aklım olsa onuda almazdım dayanıyordum çünkü sonra 2gibi açılmam tamamlandı suyum gelmeye başladı kızımın başını hissettim aldılar doğuma 4. Ikınmada geldi bebeğim direk ayağa kalktım normalin güzelliği bu bitti gitti ağrı sızı otur kalk yat istediğini yap😄 Şimdiki doktorum doğal doğumcu hikayemi dinledi erken yatırmış hastaneye ben 3cm açık da olsa eve gönderirim benim gebelerim en son radde yatış yapar dedi ama ozamanki doktorumu tanıyor o hocamız sezeryan taraftarıdır sen ondan normal yaptıysan senin kendi sayende olmuş dedi daha rahatladım düşünme şimdiden ama korkma normaldende 🙏🏻 Bol dua Herkes sağlıkla hayırla kucağına alır inş tosbiklerini❤️

Hayırlı geceler kızlar bugün bende bütün gün isimli tulum ve gecelik arayışındaydım. Hala hiçbirşey almadım yeni yeni araştırmaya başladım. İsimli takımlar farklı sitelerde çok farklı fiyatlardan satılıyor. Unicorn sayfasında 200tl butikbebecik de tulumu da çift taraflı baskılı 150tl. Melek kanatlı model 80tl çift taraflı baskılı. ilk kızımda içimde vardı alamamıştım modası geçti mi bilmem ama bu kızımda hevesim var hala❤Birkaç sitede baktıklarım var buraya atayım resim. Bu arada bende tesettürlüyüm beğendiğiniz gecelik sabahlık modellerin fotoğrafını atarsanız fikir alışverişi yaparız.

Eklentiler

• Screenshot_20201220-020210.webp
    Screenshot_20201220-020210.webp
    37 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20201219-212444.webp
    Screenshot_20201219-212444.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20201219-212512.webp
    Screenshot_20201219-212512.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 51
Cnm ilk gebeliğimde doktorum sezeryan taraftarı olduğunu söylemişti bana ama benim ısrarla normal doğum istememden dolayı 36gibi çatı kontrolü yapmıştı çatı müsaitti hatta açılma başlamış dedi eve gönderdi, 1hafta sonra çağırdı açılma 2cm olmuş dedi nts ye bağladı sancım %100 çıktı neredeyse nasıl hissetmiyorsun ağrı eşiğin yüksek demek ki dedi ama ben iğneden korkar ecel teri dökerim, git eve nişan gelirse ara dedi 1gün sonra nişan geldi gittik hala 2cm ama sancı var beklemeyelim yatalım hastaneye dedi yattım akşam 8di açılma durdu dedi suni verelim gece doğur uzamasın dedi suni bağladı suni olan sancımıda kesti çıkardı sabaha kadar sancı ve açılman başlamazsa sezeryan dedi sabaha kadar etmediğim dua hareket kalmadı çünkü ben sezeryan kesiğinden çok korkuyordum, parmağım kesilse 2gün suya sokamam o derece neyseki sabah 5de sancı başladı ama böyle adet sancısı gibi hafif sonra 8gibi arttı ama okdr harika bir sistem yaratmış ki Rabbim 5dk 10dk iyisin 1dk ağrı giriyor o aralar teneffüs gibi rahatlatıyor insanı 10da açılmam 5cm di epidural verdiler ki şimdiki aklım olsa onuda almazdım dayanıyordum çünkü sonra 2gibi açılmam tamamlandı suyum gelmeye başladı kızımın başını hissettim aldılar doğuma 4. Ikınmada geldi bebeğim direk ayağa kalktım normalin güzelliği bu bitti gitti ağrı sızı otur kalk yat istediğini yap😄 Şimdiki doktorum doğal doğumcu hikayemi dinledi erken yatırmış hastaneye ben 3cm açık da olsa eve gönderirim benim gebelerim en son radde yatış yapar dedi ama ozamanki doktorumu tanıyor o hocamız sezeryan taraftarıdır sen ondan normal yaptıysan senin kendi sayende olmuş dedi daha rahatladım düşünme şimdiden ama korkma normaldende 🙏🏻 Bol dua Herkes sağlıkla hayırla kucağına alır inş tosbiklerini❤️
Ben normal istiyorum zaten hiç bi fikrim olmadığı için dr hiç korku yok :D inşallah normal olur diye dua ediyorum bakalımm 😊 umarım şartlar elverir bi sıkıntı olmaz :)

Canım pozitiftir testin bence benimde öyle çıkmıştı hep pazartesi gidip direk kan verebilirsin bence hem içinde rahat eder 😊😊
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde

Eklentiler

• F4579DA5-A7B4-44C2-9991-6AE69481229F.webp
    F4579DA5-A7B4-44C2-9991-6AE69481229F.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 55
Back
X