Bende acıdım uyandırmadım büzülüp yattım bir köşede ama iyi uykuya ihtiyacım var ya. Ayrı deneyeceğim birValla 2 gündür bende muzdaribim bu konudan yatacak yer bulamiyorum kendimi bu hafta ful gün aşırı cok yorulunca acaip derin uyuyor tekrar ise gidecek diye kıyamıyorumda ama olan bana oluyor horlama da cabası
Ay sorma kutlamasını yaptım zaten şeker çıkmamasınınEder etmek zorunda baska şansı yokhaklisın alısmayınca zor napıcan olsun kendine hazırla güzelce sekerde aklindan cıktı ne güzel mis gibi yap kahvaltini
Allah kolaylık versin kuzum işte herkes üzerine düşeni yapacak mecburen başka türlü olmuyor ne yapacaksın boşver. Erkek milletinin gözü açılmasın zatenAynen bak ben düzenlersem çekerim bir ara. Evet en iyisi pazar. İş yerinden biri bronşit olmuş raporlu paso full çekiyor eşim yaa. Sabah 8 akşam 9.canı çıktı bana da hiç yardımı olamıyor maalesef. Zaten 1 gün izni var onu da hep hastane işleriyle geçirmiş Oluyoruz. Üzülüyorum da ona ne bileyim ya
Allah kolaylık versin kuzum işte herkes üzerine düşeni yapacak mecburen başka türlü olmuyor ne yapacaksın boşver. Erkek milletinin gözü açılmasın zaten
Yok ya ondan demiyorum da rahata alışınca da geri çevirmek zor oluyor yavrum. Boşver işleyen Demir ışıldarKız Allah seni. Az paranoyalarım olmuyo değil arada
Tabi canım aha gerçekten doğurmadan dokuz dopuruyoz. Hangisini yaşıyolar hiç. Rahat valla mis gibiYok ya ondan demiyorum da rahata alışınca da geri çevirmek zor oluyor yavrum. Boşver işleyen Demir ışıldarbiz de bir sürü şeye katlanıyoruz. Onlar da kendi üstüne düşeni yapacak artık hayat herkese zor
Öyle valla o yaptırdığım iğnelerin yüzde birine katlanmazdı meselaTabi canım aha gerçekten doğurmadan dokuz dopuruyoz. Hangisini yaşıyolar hiç. Rahat valla mis gibi
Dun dr degerler den dolayı bana da soylemıstı cok halsızlık yapar dıe sende dıet yapıyorsun ya kuzum ondan halsız kalırsınÖyle valla o yaptırdığım iğnelerin yüzde birine katlanmazdı meselavalla şimdi başım öyle uyuşuk kızlar hafif tansiyonum düşük şeker ve tuzu kısmak sanırım beni çarptı telefonu tutacak gücüm yok
Geçmiş olsun okudum ben bir tanede ayetul Kürsi okudum tez zamand da şifa olsun..Kızlar bı cok yazdıklarınızı okuyamadım sadece benım adıma etıket olanlara baktım hızlıca umarım bana yazıp atladıgım olmamıstır
Benım kızım tırnagından operasyon olduonunla ılgılenmeye calısıyroum sımdı bıraz uzandım o bı yerde ben bı yerde yatıyoruz şifa nıyetıne bı fatiha okuyabılen varsa okursa kızımın nıyetıne sevınırım hızlıca toparlansın kuzumm
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun okudum ben bir tanede ayetul Kürsi okudum tez zamand da şifa olsun..
Eline koluna saglık cok güzel olmuslar gule gule kullansinlar insallahAllahım sağlıkla hayırla kullanmayı nasip etsinşükür Allahıma yordu ama değdi
Aminn çok sağol kuzumEline koluna saglık cok güzel olmuslar gule gule kullansinlar insallah
Kız bunların rengimi değişti ekru atmamış mıydın ? Çok güzel görünüyorlar sağlıkla mutlulukla huzurla inşallahAllahım sağlıkla hayırla kullanmayı nasip etsinşükür Allahıma yordu ama değdi
Geçmiş olsun kuzum okudum şifa niyetine inşallahKızlar bı cok yazdıklarınızı okuyamadım sadece benım adıma etıket olanlara baktım hızlıca umarım bana yazıp atladıgım olmamıstır
Benım kızım tırnagından operasyon olduonunla ılgılenmeye calısıyroum sımdı bıraz uzandım o bı yerde ben bı yerde yatıyoruz şifa nıyetıne bı fatiha okuyabılen varsa okursa kızımın nıyetıne sevınırım hızlıca toparlansın kuzumm
Agzına saglık ablasıGeçmiş olsun kuzum okudum şifa niyetine inşallah
Ay süperler.Allahım sağlıkla hayırla kullanmayı nasip etsinşükür Allahıma yordu ama değdi
Nasıl oldu kızın?Kızlar bı cok yazdıklarınızı okuyamadım sadece benım adıma etıket olanlara baktım hızlıca umarım bana yazıp atladıgım olmamıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?