- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Sagol canımm dinleniyor ama uyusuk halen dedı ben bıseyelr yedirip yıne bı agrı kesıcı verdım sarılı ama bakamıyorum içim kalkıyorNasıl oldu kızın?
Çok geçmiş olsun canım.
Yok kuzum değişik bir mavi ve çöl kumu gibi Bi renk işte. Öbür resmi akşam çekmiştim ışıktandır belkiKız bunların rengimi değişti ekru atmamış mıydın ? Çok güzel görünüyorlar sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah
Sağol canım. Size de geçmiş olsunAy süperler.
Bayıldım.
Gecmis olsun bende okudumAgzına saglık ablası
Agzına saglık ınsallah rabbım sızlere de sıfasını versın bebegınıze bedenınızeGecmis olsun bende okudum
Şimdilik düşünmüyorum kuzum ya pahalı bayaKızlarr sterilizatör almayı düsünüyor musunuzz
Kız çok pahalı ben geçen Bi bakayım dedim de. Eşime de dedim. Ya millet bu kadar detayı bunca şeyi nasıl alıyo pahalı. Aslında iş görecek bişe sağlıklı bişe ama dedi. Sonra yutkundukKızlarr sterilizatör almayı düsünüyor musunuzz
Ne yap biliyomusun ekle favorine sonra ss al. O tarihlerde bak gerçekten düşmüşmü. Ben öyle yapacağımAyy her yerde su trendyolun reklamı var bir sürü favorimde ürün var özellikle bebek arabasi fiyatı düser insallahhh
Aynen heyecanla bekliyorum valla insallah deger bekledigimizeNe yap biliyomusun ekle favorine sonra ss al. O tarihlerde bak gerçekten düşmüşmü. Ben öyle yapacağım
Aynen tongaya gelmeyelimAynen heyecanla bekliyorum valla insallah deger bekledigimize
Şimdilik düşünmüyorum kuzum ya pahalı baya
Evet gercekten cok pahalıymıs bende baktmdaKız çok pahalı ben geçen Bi bakayım dedim de. Eşime de dedim. Ya millet bu kadar detayı bunca şeyi nasıl alıyo pahalı. Aslında iş görecek bişe sağlıklı bişe ama dedi. Sonra yutkunduk
İhihi benimkinden güle güle kullanKızlar eşimi cumadan sonra yollara döktümbir tek oval sepet bulamadım diğerlerini bende aldım şükür
Bende aldım kuzumKızlar eşimi cumadan sonra yollara döktümbir tek oval sepet bulamadım diğerlerini bende aldım şükür
Benim kuru fasülyem varEvet şimdi ben çok acıktım napcam şimdiyoğurt yiyem bari salata doğrim içine pratik cacık
Akşama ne yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?