Ben de çok pembe sever değilim yani o yüzden hep alternatifli bakmak istiyorum dediğin gibi kardeş olursa da Allahın izniyleValla ben aldıklarımı gri pembe kahve somon tonları alıyorum öbür bebikoları düşünmem lazm erkek olursa diye pembe bikaç şey alırım gibi
Yok bir şey olmaz belki de benim bebekler hemen toplanıyor ya o şekilde kasılıp kalıyor ondan dedimO kadardan birsey olmaz ya ben fitili verirken gece mecbur sırt üstü yatıp 15 dk bekliyorum uzun süreli bir yatıstan bahsediliyor bence
Ben iki gecelik aldım biri sabahlıklı bir de pijama takımı alacağım canım. Geceliklerin markası penye Mood ve catharines ama ikisini aynı firma üretiyorKizlar lohusa pijama takimlarinizi aldiniz mi?4 lü setler var internette gecelikli pijamali ama karar veremedim siz nerden alacaksiniz
E bebekte filan yok mu kuzum vardır benceKızlarrrcımm şu patikli altlardan bulanlar alanlar söylesin nerden alıyolar Allah aşkınabu arada kız bizim tabi ama erkek bebek bölümüne de bakiim dedim ordada çizgili grili güzel şeyler oluyo da kıza giydiriliyodur herhalde sizceee ?
Valla ben 1 ay önce gittim kuzum ben de bir şey olacağını sanmıyorum canım yine de sen bilirsin tabiUfff gidicenmi kuzum. Evde yapanlar nasıl yapıyorlar. Ben jileti bile yapamıyorum delimisinizzzağda düşünüyordum gitsek nolur yaa
Sanırım gideceğimValla ben 1 ay önce gittim kuzum ben de bir şey olacağını sanmıyorum canım yine de sen bilirsin tabi
Sanırım gideceğim
Sağol kuzum büyümüş minnakGözün aydın kuzucumm maşallah
Yine bugün gezdim baktım yine bir şey almadan eve döndüm. Her zaman ki gibi kocam mağazalar kaçıyor mu dediHadi güzel bir şeyler anlatın kızlar. Ya da yok mu alışveriş fotisi ya da fikri olancanım sıkılıyor
Hayırlısı olsunYine bugün gezdim baktım yine bir şey almadan eve döndüm. Her zaman ki gibi kocam mağazalar kaçıyor mu dedi
Aynıdır inşallah iki bebikte bezli totoluBen de çok pembe sever değilim yani o yüzden hep alternatifli bakmak istiyorum dediğin gibi kardeş olursa da Allahın izniyledemek istediğim erkek bölümündeki ile kız bölümündeki kumaş kesimleri, ağ kısımları falan aynıdır herhalde
Benim de canım sıkılıyor çok bikaç gündürHadi güzel bir şeyler anlatın kızlar. Ya da yok mu alışveriş fotisi ya da fikri olancanım sıkılıyor
Valla o kısmı ayrı zaten oraları geçtim artıkBenim de canım sıkılıyor çok bikaç gündürarkadaslarımla görüşmek istiyorum iki farklı insan görmek istiyorum çalışan aktif insandım her gün bi plan bi organizasyon bi anda işten ayrılıp tedavi sürecine ordan hamileliğe geçiş şok etkisi gibi oldu valla bence biz tüp babyler olarak çok şeyi hakediyoruz ya daha özenli davransınlar bizee
Benim de canım sıkılıyor çok bikaç gündürarkadaslarımla görüşmek istiyorum iki farklı insan görmek istiyorum çalışan aktif insandım her gün bi plan bi organizasyon bi anda işten ayrılıp tedavi sürecine ordan hamileliğe geçiş şok etkisi gibi oldu valla bence biz tüp babyler olarak çok şeyi hakediyoruz ya daha özenli davransınlar bizee
Hıc bıssey yapmadım kuzumNe yemekler yapıldııııı herkes yemeğini atsın hadiçelınççç
Kızz ben attım attım ya canın sıkılıyorsa onları yorumla önceHadi güzel bir şeyler anlatın kızlar. Ya da yok mu alışveriş fotisi ya da fikri olancanım sıkılıyor
Ne attın yavrumKızz ben attım attım ya canın sıkılıyorsa onları yorumla önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?