Hadi güzel bir şeyler anlatın kızlar. Ya da yok mu alışveriş fotisi ya da fikri olan canım sıkılıyor
Git kız yelekini bitir
Ben alışveriş yaparsam trendyol indiriminde yaparım heralde. Odam yok odam napimmmm güzel ne Anlatim. Haberleri açtım ilk haber gebe ölümü tövbe yaa bilerek mi yapıyolar anlamıyorum

Giydirilir tabiii en çok renk cinsiyeti yapmayan benimdir heralde ama sektör beni çok zorluyor buna bazen

Boğaza gittik turuna gidemedik perşembeye kaldı

Ben sabahtan beri geziyorum, yeni girdim eve.
Polonezköy taraftarındaydık.
Harika kahvaltı mekanları var. Yürüyüş parkuru falan da çok güzel.
Arada böyle İstanbul’un kalabalığından kaçmak çok iyi geliyo.

Gelmez mıııı nereyengıttın yoksa Silivri taraflarına mı

Yok kız, dedim ya Polonezköy taraflarındaydık.
Yemyeşil, sessiz sakin, insan kalabalığından uzak...
Ayy ben ne dıe okudum Arnavutköy taraafı orda Silivri de felan flamingo koy vs var hayvanlar la cevrılmıs cok guzel alanlar var kahvaltı mekanları orası sanmıstım neyse Polonezköy de olur canım agzımın suyunun akması ıcın yeterlı yanı

Git kız yelekini bitir
Ben alışveriş yaparsam trendyol indiriminde yaparım heralde. Odam yok odam napimmmm güzel ne Anlatim. Haberleri açtım ilk haber gebe ölümü tövbe yaa bilerek mi yapıyolar anlamıyorum
Ay o da istediğim gibi olmadı ki ay ay maalesef öyle haberlerde zaten iyi olan ne var ki benim de odam yok yavrum ne yapalım yani neler alacaksın söyle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…