Git kız yelekini bitirHadi güzel bir şeyler anlatın kızlar. Ya da yok mu alışveriş fotisi ya da fikri olancanım sıkılıyor
Giydirilir tabiii en çok renk cinsiyeti yapmayan benimdir heraldeKızlarrrcımm şu patikli altlardan bulanlar alanlar söylesin nerden alıyolar Allah aşkınabu arada kız bizim tabi ama erkek bebek bölümüne de bakiim dedim ordada çizgili grili güzel şeyler oluyo da kıza giydiriliyodur herhalde sizceee ?
Boğaza gittik turuna gidemedik perşembeye kaldıSımdı gelıyor bı terlık kız daha dun bogaz turundaydın gel sende imranıyeye doğru hayrunnisa85 sen ben toplaşak
Bennde oyle aktıftım m oyle aktıftımmm hıc bısey bulmasam esımın iş cıkısına uskudara gıder kahvemı yudumlarken onu bekler denızı mehtabı seyır ederdım
Sımdı bana babamız dıo acısını cıkarırsın merak etme dıeinsallahh kızımı pusetıne atıp bogaz manzaralı denız kenardan sız e resım atcazz tıyzelerııı
İnternete aman diyim lohusa yazmayın o fiyatlara benim dudağım uçuklarKizlar lohusa pijama takimlarinizi aldiniz mi?4 lü setler var internette gecelikli pijamali ama karar veremedim siz nerden alacaksiniz
Ee attımm ıste eeNe attın yavrum
Ayy cok yazıkk tuhhh bogazı gordun az olmua sanaBoğaza gittik turuna gidemedik perşembeye kaldı
Ben sabahtan beri geziyorum, yeni girdim eve.Sımdı gelıyor bı terlık kız daha dun bogaz turundaydın gel sende imranıyeye doğru hayrunnisa85 sen ben toplaşak
Bennde oyle aktıftım m oyle aktıftımmm hıc bısey bulmasam esımın iş cıkısına uskudara gıder kahvemı yudumlarken onu bekler denızı mehtabı seyır ederdım
Sımdı bana babamız dıo acısını cıkarırsın merak etme dıeinsallahh kızımı pusetıne atıp bogaz manzaralı denız kenardan sız e resım atcazz tıyzelerııı
En rahatı dünden yemeğinin olmasıNe yemekler yapıldııııı herkes yemeğini atsın hadiçelınççç
Gelmez mııııBen sabahtan beri geziyorum, yeni girdim eve.
Polonezköy taraftarındaydık.
Harika kahvaltı mekanları var. Yürüyüş parkuru falan da çok güzel.
Arada böyle İstanbul’un kalabalığından kaçmak çok iyi geliyo.
Yok patikli alt sorusunun cevabını bilmediğim için diğerine yorum yapmıştım ama
Evet ama renkten bahsetmemiş kız bebeğe erkek altı olurmu kalıp olarak demişYok patikli alt sorusunun cevabını bilmediğim için diğerine yorum yapmıştım ama
Kız renk soruyo ya gri olur mu giydirilir mi diye ne içtik bizEvet ama renkten bahsetmemiş kız bebeğe erkek altı olurmu kalıp olarak demişben de renk olarak sordu sanmış idimm
Yok kız, dedim ya Polonezköy taraflarındaydık.Gelmez mıııınereyengıttın yoksa Silivri taraflarına mı
Ayy ben ne dıe okudumYok kız, dedim ya Polonezköy taraflarındaydık.
Yemyeşil, sessiz sakin, insan kalabalığından uzak...
Hamile kafası yasıyoruz bende Polonezköy e arnavutkoy okumusumKız renk soruyo ya gri olur mu giydirilir mi diye ne içtik biz
Ay o da istediğim gibi olmadı kiGit kız yelekini bitir
Ben alışveriş yaparsam trendyol indiriminde yaparım heralde. Odam yok odam napimmmm güzel ne Anlatim. Haberleri açtım ilk haber gebe ölümü tövbe yaa bilerek mi yapıyolar anlamıyorum
Gümüş kapak dışında bir şey görmedim ben bundan sonra atan beni de etiketlesinEe attımm ıste ee
Ama Allah aşkına Bi iki kişi dhaa okusun sinir oldum kendimeHamile kafası yasıyoruz bende Polonezköy e arnavutkoy okumusum
Yavrucum ben atınca bangır bangır bağırıyom zaten duyarsınGümüş kapak dışında bir şey görmedim ben bundan sonra atan beni de etiketlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?