Ay suwen de üç al iki öde kampanyası var aslında ihtiyaç görmediğim bir tane alıyor olacağım ona takıldım bende 😅😂 ne saçma takıntı diyeceksin pahalı geldi ürünleri ondan 🤑 bilgisayar başında çaresiz bekliyorum ne yapsam diye bir yanımda alma diyor boşveer koyver gitsin gümüş kapakları bantlarız 😅 ay atlet olursa o kapaklar durmaz bir de onu düşünüyorum 🤨
Sence bizim bu kıtlıktan böyle şeylere takıntı diyecek lüksümüz mi var 😂 ama sana attığım atletletde hangisiydi hatrlamıyom ama üstü sanki sünger kalıplı gibi altı bol öyle olursa tutar merak etme

Ewet canım haklısın dr uma sorayım en azından boyle bır durumla karsılasırsam mecbur kalınca ozaman ıgneye basvururum
Nane yagını da yarın aldırıcam artık ıhmal etmemem lazım 🙏❣️
Nane yağı çok iyi geliyo canım baş ağrısına bendede migren var başım ağrıyınca eşim masaj yapardı nane yağıyla arkasından parol içerdim uyurdum uyandığımda geçmiş oluyordu ama hamilelikten itibaren kullanmadım belki bir zararı olur bu kadar kötüysen acile git canım benimde geçen öyle oldu serumla kendime gelebildim Allah şifa versin canım inşallah biran önce toparlarsın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İnşallah canımcığım. 🥰
Ben şimdiden yatmaktan sıkıldım. 🙈
Şimdiden sıkılmaya başlama 🥰 ben 12 gün boyunca neredeyse yattım herşey önüme geldi bir tek iğneler için evden çıktım ilk üç günde sağolsun bir sağlıkçı geldi iğnemi vurdu üç günden sonrada günde sadece 5-6 tur atmışımdır evin içinde 😂 eşim iğneye bile götürürken bile arabanın arkasında beni uzandırırdı oturtmuyordu ne olur olmaz diye 😂

Nane yağı çok iyi geliyo canım baş ağrısına bendede migren var başım ağrıyınca eşim masaj yapardı nane yağıyla arkasından parol içerdim uyurdum uyandığımda geçmiş oluyordu ama hamilelikten itibaren kullanmadım belki bir zararı olur bu kadar kötüysen acile git canım benimde geçen öyle oldu serumla kendime gelebildim Allah şifa versin canım inşallah biran önce toparlarsın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Allah razı olsun 🤲 kuzumm ne bıleyım hastaneye gıtmeye heö halim yoktu hemde goze de alamadım o halde de nasıl gıderdım gercı hoplaya zıplaya
Ama nane yagı tecrube sı edındıysen ıyı demektır kuzu yarın ılk işim aldırmak olucak ınsallah sagolasın 🙏❣️

Screenshot_20210927_223504_com.whatsapp.webp 😭😭😭😪😪😪 yaa heran yanımda olamasalar da onların varlıgınj heran hıssetmek cok şükür rabbım kımseyı evladı ıle sınamasın hayırlı ahlaklı vicdanlı evlatlar nasıp etsın 🤲 bin şükür rabbıme ben sımdı ıyı olmazmıyım ❣️❣️❣️❣️🥺

Şimdiden sıkılmaya başlama 🥰 ben 12 gün boyunca neredeyse yattım herşey önüme geldi bir tek iğneler için evden çıktım ilk üç günde sağolsun bir sağlıkçı geldi iğnemi vurdu üç günden sonrada günde sadece 5-6 tur atmışımdır evin içinde 😂 eşim iğneye bile götürürken bile arabanın arkasında beni uzandırırdı oturtmuyordu ne olur olmaz diye 😂
İlk transferde eşim evden çalışıyordu, şimdi ofise döndüler.
Tamamen yatamam ama dikkat ederim tabii ki canım. 😉
Bekledikçe de geçmez şimdi günler. 🙈
Onu napıcaz? 🙃

Eki Görüntüle 2923265 😭😭😭😪😪😪 yaa heran yanımda olamasalar da onların varlıgınj heran hıssetmek cok şükür rabbım kımseyı evladı ıle sınamasın hayırlı ahlaklı vicdanlı evlatlar nasıp etsın 🤲 bin şükür rabbıme ben sımdı ıyı olmazmıyım ❣️❣️❣️❣️🥺
Oyyyyyy kuzum benim yaa... 🥺🥺🥺
Nasıl da içten yazmış annesine.
Kıyamam.

İlk transferde eşim evden çalışıyordu, şimdi ofise döndüler.
Tamamen yatamam ama dikkat ederim tabii ki canım. 😉
Bekledikçe de geçmez şimdi günler. 🙈
Onu napıcaz? 🙃
elinden geldiğince dikkat et kuzum zaten Allah’ın izniyle güzel haberlerinizi alacaz onun sevincinide birlikte yaşayacağız 🥰🤲🏻
Geçmez diye düşünme geçiyor ☺️ Ben tam 12. inci günü beklemiştim o zamana kadar zaman çabuk geçti ama o gün geçmek bilmedi 😂

tupaaaaa tupaaaaa hayrunnisa85 hayrunnisa85 canlarım bugün gün boyu aklım sizdeydi. Sürekli dua ettim, kolaylıklar ver, bebişler tutunsun diye. Hep beraber sayacağız o 12 günü. 9 Ekim ikinizden de çift çizgiyi görmeyi bekliyoruz. 😍
Allah razı olsun canım, amiiiin, inşallah canım🥰
Çok teşekkür ederim ❤️

elinden geldiğince dikkat et kuzum zaten Allah’ın izniyle güzel haberlerinizi alacaz onun sevincinide birlikte yaşayacağız 🥰🤲🏻
Geçmez diye düşünme geçiyor ☺️ Ben tam 12. inci günü beklemiştim o zamana kadar zaman çabuk geçti ama o gün geçmek bilmedi 😂
Evet haklısın canım. 👌🏻
Kan testinin sonucunu beklerken cidden hiç geçmiyo vakit. 😂😂😂

Bugün dahiliye diyetisyen kapılarında beklemece günü 😅 bütün haftasonu diyet yapmama, insülin kullanmama rağmen şekerimin 180 lerde çıkmasına ağlayarak geçti 🙈 sanırım ağladıkça daha çok çıktı. Siz siz olun ağlamayın 🤣🤣

Bugün dahiliye diyetisyen kapılarında beklemece günü 😅 bütün haftasonu diyet yapmama, insülin kullanmama rağmen şekerimin 180 lerde çıkmasına ağlayarak geçti 🙈 sanırım ağladıkça daha çok çıktı. Siz siz olun ağlamayın 🤣🤣
Kız Allah seni niye aglıyorsun kendinde biliyorsn iste uzuldukce daha da artmıstır senin normalde seker var mıydı yoksa gebelik sekerimi hem insülin 4ünite yapıyorsun cok cok az onda ne var

Günaydın kuzum. Ah ya çok kötü bir şey bu ☹️Benimde iki gündür yüksek çıkıyor moralim bozuk o yüksek çıktıkça moralim bozluyor ve daha yüksek çıkıyor 🙄☹️ Aşıya mı stres oldum ne oldu diyorum ama sanki ne yapsan boş gibi ☹️

Günaydın kızlar hepimizde genel durum bozuluyor galiba. Varmı aranızda Bn hâlâ eskisi gibi pamuk gibi uyudum diyen🙄
Yatarken kaburga batmasıyla dön dön zar zor dalmışım bütün gece ağrıdan kıvdandım sırtım belim kaburgalarım elim, inleye inleye Bi o yana döndüm bir bu yana. Elimin 3 parmağı yine yok upuyuşuk ne bişe tutabilşyorum şuan ne his var gün içinde bir tık açılsada sabahları yok. Karpal tünel bu %100 eminim hem gebelik hem ikiz olması hem romatizmal hastalık varlığı tetikliyormuş. Doğumdan sonra geçerse ne ala bazen geçiyormuş ne yapacağımı bilemedim vallahi daha da zaman var 😔

Back
X