Cnm mobilya hangisi olduğunu şuan hatirlamiyorum ama bebekler için olan bir ahşap hatırlayamadımVar da oda içine mobilyayı alan yok bizde deBen sanırım gecikeceğim 2 ayı buluyor. 8 bine iyi almışsın Model mi montessori malzeme kaplama mı yoksa masif görünümde mi biliyomusun canım
Çokk cicilerrrr saglıkla kullanın ınsallahhhCnm mobilya hangisi olduğunu şuan hatirlamiyorum ama bebekler için olan bir ahşap hatırlayamadımmodel de bu ins sağlıkla kullanır kızım ve hepimizin evlatları sağlıkla kullansınlar
Amin cumlemiz aldıklarımizi sağlıkla kullansunlarÇokk cicilerrrr saglıkla kullanın ınsallahhh
Amin canımm ınsallahhAmin cumlemiz aldıklarımizi sağlıkla kullansunlarminnacık elleri yumuk gözleri sıcacık yatsınlar yataklarında
Çok güzelmiş gerçekten Allahım sağlıkla kullanırsın yabrunaCnm mobilya hangisi olduğunu şuan hatirlamiyorum ama bebekler için olan bir ahşap hatırlayamadımmodel de bu ins sağlıkla kullanır kızım ve hepimizin evlatları sağlıkla kullansınlar
okuyunca ıvır zıvır demek istediğini anladım ama ilk defa duydumÇok gıldır gıcık var yaabu arada biz gıldır gıcık deriz anladınmı bilmiyorum ama detay işte ıvır zıvır
Yaa aklıma ne geldi bılıyor musunuz?okuyunca ıvır zıvır demek istediğini anladım ama ilk defa duydumbizdede incik cıncık var derler
İncik cıncık eşim kullanır ankaralıokuyunca ıvır zıvır demek istediğini anladım ama ilk defa duydumbizdede incik cıncık var derler
Ya bende gördum yavastan bebek esyası baslıyor yine insallah küvette gelir
Evet kuşum. Bak orda çıngıraklı bişe var aynısı e bebekte daha daha pahalı. Sonra bişe daha vardı alınabilecek unuttum şimdi bakın inceleyin işteYa bende gördum yavastan bebek esyası baslıyor yine insallah küvette gelir
Ya demekki a101 bim daha ölmemis valla muslin bile 13 lira ben artik onlarda ayni diyordum biseyler alacakkem acelen yoksa beklemek lazim buralariEvet kuşum. Bak orda çıngıraklı bişe var aynısı e bebekte daha daha pahalı. Sonra bişe daha vardı alınabilecek unuttum şimdi bakın inceleyin işte
Ne ölmesi kız ben en çok oralardan alırım. Zaten normal alışverişim hep bimden. Severim ben çok hesaplı. Reflü yatağını bekliyorum bende azimleYa demekki a101 bim daha ölmemis valla muslin bile 13 lira ben artik onlarda ayni diyordum biseyler alacakkem acelen yoksa beklemek lazim buralari
Ya normal seyler alirimda bayadır hic aktüele gelenlerden almiyordum hepsi ayni fiyat diye degilmis ne cok kazıklanmısım e bebekten bi bilsenNe ölmesi kız ben en çok oralardan alırım. Zaten normal alışverişim hep bimden. Severim ben çok hesaplı. Reflü yatağını bekliyorum bende azimle
Aldığını gösterme ama gerçekten sen de gözüne sokar gibiYa normal seyler alirimda bayadır hic aktüele gelenlerden almiyordum hepsi ayni fiyat diye degilmis ne cok kazıklanmısım e bebekten bi bilsenesime gosteriyorum simdide tamam aldigim seyi gösterme bana canım sıkılıyor diyo
Ay ben oyleyimdir bide ballandıra ballandıra anlatı aa surda daha ucuzmus diyeAldığını gösterme ama gerçekten sen de gözüne sokar gibiama bimin mislini çok ince ve küçük dışarıdakilere göre
Varyaa gonderırım bırını kesın yıne alamadan gelır
Ama ama yaziyordu katologda napimZEYNEPP5555 sende gülüyorsun amma bı gonderdıın valiz valiz dıe bulamadık yanlıs alarm kısmet artık 6 Ekım e 5Ekım e alarm kurmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?