Var da oda içine mobilyayı alan yok bizde de Ben sanırım gecikeceğim 2 ayı buluyor. 8 bine iyi almışsın Model mi montessori malzeme kaplama mı yoksa masif görünümde mi biliyomusun canım
Cnm mobilya hangisi olduğunu şuan hatirlamiyorum ama bebekler için olan bir ahşap hatırlayamadımmodel de bu ins sağlıkla kullanır kızım ve hepimizin evlatları sağlıkla kullansınlar

Eklentiler

• IMG_20210928_175407.webp
    18 KB · Görüntüleme: 34
Cnm mobilya hangisi olduğunu şuan hatirlamiyorum ama bebekler için olan bir ahşap hatırlayamadımmodel de bu ins sağlıkla kullanır kızım ve hepimizin evlatları sağlıkla kullansınlar
Çok güzelmiş gerçekten Allahım sağlıkla kullanırsın yabruna8bin de uygun gerçekten bana hep çok dediler anlamadım ki

okuyunca ıvır zıvır demek istediğini anladım ama ilk defa duydum bizdede incik cıncık var derler
Yaa aklıma ne geldi bılıyor musunuz? Eskı işyerımde konusurken bıseyyden dolayı bana dedıler kı sen nasıl yaptın canın cok acımadı mı nasıl dayandın felan sanırım normal dogumdan bahsediyorlar dı bende dedım kı ben oyle vayviltiye vermedım dedıler neyyy o ne demek İngilizce gıbı vayyvilltiii

Evet kuşum. Bak orda çıngıraklı bişe var aynısı e bebekte daha daha pahalı. Sonra bişe daha vardı alınabilecek unuttum şimdi bakın inceleyin işte
Ya demekki a101 bim daha ölmemis valla muslin bile 13 lira ben artik onlarda ayni diyordum biseyler alacakkem acelen yoksa beklemek lazim buralari

Ya demekki a101 bim daha ölmemis valla muslin bile 13 lira ben artik onlarda ayni diyordum biseyler alacakkem acelen yoksa beklemek lazim buralari
Ne ölmesi kız ben en çok oralardan alırım. Zaten normal alışverişim hep bimden. Severim ben çok hesaplı. Reflü yatağını bekliyorum bende azimle

Ne ölmesi kız ben en çok oralardan alırım. Zaten normal alışverişim hep bimden. Severim ben çok hesaplı. Reflü yatağını bekliyorum bende azimle
Ya normal seyler alirimda bayadır hic aktüele gelenlerden almiyordum hepsi ayni fiyat diye degilmis ne cok kazıklanmısım e bebekten bi bilsenesime gosteriyorum simdide tamam aldigim seyi gösterme bana canım sıkılıyor diyo

Aldığını gösterme ama gerçekten sen de gözüne sokar gibi ama bimin mislini çok ince ve küçük dışarıdakilere göre

Ayy cok şükür kızımın kuvet ayaklıgınıda ayarladım nurselek sımdı derkı oturrdugun yerden işlerını halledıyrosun
Eskı ısyerımdekı kadına kuvetın ayaklıgını sepetlı sepetsız hangisini tavsiye edersın dedımm ayy sakın alma ben artık kullanmıyorum dedı 120 ıle 150 tl arasında takıp edıyordum düşmüyordu ıyı oldu allah bereket versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…