Aminnn canımm insallahh saglıkla kavusalım

ikinci kez kalp atışını duyduktan sonra zaman yavaş akabilirinşallah cnm.sağlıklı bir süreç geçiziriz

güzel günlerde kullan cnm..

Ayy evde kendini dinlemekten oluyo bence bu ağrı sızı işi iyiyim şimdi de koca dicek nazlanıyosun sabah kalkamadım kahvaltı hazırlamaya nasıl vicdan yaptım bilseniz
Ya zaten sabahları oluyor sonra azalıyor akşam yine oluyor kuzum sorun yok yani sende

inşallah cnm benim
ayyy ilk gün kabak çekirdeğini o kadar abattım ki midem bulandı porsiyon küçülterek devam ettimkayısı ceviz badem takviyesi ile devam şifa olsun bize
Ay ben çay tabağı kadar yiyordum doktor öyle demişti. Hiç abartmaya gerek yok az az hepsinden

Evet canım gebelikte de mecburen bağışıklık baskılayıcı etkisi olan iğne kullanıyorum 2 haftada bir. Öyle olduğu halde ağrılıyım. İnşallah aslında tedavisi bu kronik ve ömür boyu devam eden Bi hastalık. Suna pekuysal hastalığı derler tedavisiz o şekilde olma riskin var. Ama işte hamdolsun halimize sağlıkla doğuralım bebeklerim izi de sonradan gücümüzü toplarız inşallah

Eki Görüntüle 2924046 Kusur kapatacağım diye konu nerelere geldi hala düğmeleri sevemedim seri açılmıyor anlaşıldı ki en iyisi plastik neyse böyledir kızlar. Yıkanınca elime gelmezse
Ne kadar güzel el yapımı olmuş ben yapabilsem elimden düşürmezdim herkesin bişeye yeteneği oluyor
Hand made diyorsun tam insta satışlığı

Ne kadar güzel el yapımı olmuş ben yapabilsem elimden düşürmezdim herkesin bişeye yeteneği oluyor
Hand made diyorsun tam insta satışlığı
Eşim düğme alırken bunu da almış yok ya keşke yeteceğim olsa daha iyisini yaparsınız. Çok uğraştım valla bir düğme için bile bilmeyince zor sök yeniden dik elinde yıpranıyor. Balıkları zor diktim beğenmedim işte sökülmüyorda. İşi bilmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…