- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Aminnn canımm insallahh saglıkla kavusalımZaten ben de bütün işleri erken yapmaya çalışıcam böyle ağrılı olursa perişan olurum son aylarda hayırlısıyla inşallah yavaş yavaş başlıyorum ben deDinlenmek önemli erken doğum riski olmasında hiç birimiz de Allah korusun
ikinci kez kalp atışını duyduktan sonra zaman yavaş akabilirDurr bebegımmm gececek acele etmee anınn tadını cıkar sonrakk sıkayetlerı dinliyorsun ıste burdan ıhhhvııhhh anam basım anam kemıklerım dıee dıeınsallahh sızler kuş gıbı gecırırsınız
güzel günlerde kullan cnm..Benim pusetler de geldi kızlar. Ay inşallah arabanın yeşil rengi de gelir de onunla değişebilirim. Soruyorum arayıp arada ama yok. Puset de hantal değil bu arada. Almayan arkadaşlarım inceleyip değerlendirebilirler benim içime sindi
Ya zaten sabahları oluyor sonra azalıyor akşam yine oluyor kuzumAyy evde kendini dinlemekten oluyo bence bu ağrı sızı işiiyiyim şimdi de koca dicek nazlanıyosun sabah kalkamadım kahvaltı hazırlamaya nasıl vicdan yaptım bilseniz
Ay ben çay tabağı kadar yiyordum doktor öyle demişti. Hiç abartmaya gerek yok az az hepsindeninşallah cnm benim
ayyy ilk gün kabak çekirdeğini o kadar abattım ki midem bulandıporsiyon küçülterek devam ettim kayısı ceviz badem takviyesi ile devam şifa olsun bize
inşallah cnm yaa..kimsenin emekleri boşa çıkmasın..kucağımız boş kalmasınAhhh o günler ne zor geçiyor o gunlerrsonu güzel olacak değecek emeklerinize ins
Amin kuzum hepimizin bebişleri için inşallahGuzel güzel sağlıklı günler de kullansınlar ins
İyi günlerde kuzumBenim pusetler de geldi kızlar. Ay inşallah arabanın yeşil rengi de gelir de onunla değişebilirim. Soruyorum arayıp arada ama yok. Puset de hantal değil bu arada. Almayan arkadaşlarım inceleyip değerlendirebilirler benim içime sindi
Amin inşallahh canımcımÇok güzell güle güle kullanın canımcım
Sağol canm teşekkürler. Sizin alışverişlerinizi konuşucaz daha kendimizce deneyim paylaşıcaz fikir alışverişi bitmez bizdegüzel günlerde kullan cnm..
Amin canım inşallahİyi günlerde kuzum
Ben bayıldım çok gğzellll bi kere emeğin yeter yaaa keşke benimde elimden gelse de yapabilsemEki Görüntüle 2924046 Kusur kapatacağım diye konu nerelere geldihala düğmeleri sevemedim seri açılmıyor anlaşıldı ki en iyisi plastik neyse böyledir kızlar. Yıkanınca elime gelmezse
Haydii söyle biz de duyalımAmin canım inşallahpark yatağına çarşaf aldınmı canım ona göre bişe diyecepm
Evet canım gebelikte de mecburen bağışıklık baskılayıcı etkisi olan iğne kullanıyorum 2 haftada bir. Öyle olduğu halde ağrılıyım. İnşallah aslında tedavisi bu kronik ve ömür boyu devam eden Bi hastalık. Suna pekuysal hastalığı derler tedavisiz o şekilde olma riskin var. Ama işte hamdolsun halimize sağlıkla doğuralım bebeklerim izi de sonradan gücümüzü toplarız inşallahAnkilozan spondilit mi düzenli ilaç kullanıyor muydun? Hamilelikte kullanılamayan ilaçlar olduğunu biliyorum da. Onun seni zorlaması çok normal. Bebeklerini sağ salim doğur da inşallah, sonrasında güzelce tedavini olursun
Almadım kuzum yatak yok henüzAmin canım inşallahpark yatağına çarşaf aldınmı canım ona göre bişe diyecepm
Allah razı olsun kuzum valla bir türlü tutturamadımBen bayıldım çok gğzellll bi kere emeğin yeter yaaa keşke benimde elimden gelse de yapabilsem
Ne kadar güzel el yapımı olmuşEki Görüntüle 2924046 Kusur kapatacağım diye konu nerelere geldihala düğmeleri sevemedim seri açılmıyor anlaşıldı ki en iyisi plastik neyse böyledir kızlar. Yıkanınca elime gelmezse
Annenden gelicek dimi. Park yatağa nevresim takımı olmaz zaten 20 liraya 2 tane lastikli çarşaf aldım ben aklında bulunsun bencr sen de öyle yapAlmadım kuzum yatak yok henüz
Eşim düğme alırken bunu da almışNe kadar güzel el yapımı olmuşben yapabilsem elimden düşürmezdim herkesin bişeye yeteneği oluyor
Hand made diyorsun tam insta satışlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?