Gayet guzel olmusss ıclerınıde dolu gormek nasıp olsunn ınsallahh

Hayır susarmısın valla güzel kız ben çok beğendim nasıl güzel anı da olacak sağlıkla giysin

Annenden gelicek dimi. Park yatağa nevresim takımı olmaz zaten 20 liraya 2 tane lastikli çarşaf aldım ben aklında bulunsun bencr sen de öyle yap
Valla annemden geldi ama ben yatarım içinde nerden aldın alayım bende. Bir de alıp almamakta kararsızım babynest mi kullansam bir iki ay sonra bakayım diyorum annemde döşek istemedim. Çünkü sert sünger önerisi çok var ben de yapma dedim yorgan geldi ama onu da muhtemelen kullanmayacağım bu sene. Ev zaten sıcak oluyor kundak sonra bir battaniye yeter gibi. Yorganı dolaba kaldırdım. Nasipse seneye

Aynen öyle yorgan falan olmaz bu sene minicik ler. Evet sert yatak önerilir. Kundak battaniye de idare edilir. Haa bana sorarsan fikrimi babynest çok ihtiyaç olan bişey değil nerde ihtiyaç duyarsın mesela ona en çok

Elifababy Yaprak Fitted Çarşaf 70x140 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Eklentiler

• IMG_20210929_131207.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 26
Kizlar kontrolden ciktim sükür hersey yolunda agrilar icin normal büyüyor dedi 75 lik yükleme felan istedi haftaya yaptiricam ayrıca evet Kilya pijemalar cok pahalısuan geziyorum esofman pijema almak icin hic birini almiyorm esim diyo ki bedava ariyosun heralde sen ne anlarsn ddm

Çoooooook şükür canım, sabahtan beri aklımız sendeydi.

Gözün aydın fıstığım

Hadi geçmiş olsun gözün aydın canımm.rahim uzunluğunda varmıymış bir sıkıntı

Gozunaydin cnm

Aynen öyle yorgan falan olmaz bu sene minicik ler. Evet sert yatak önerilir. Kundak battaniye de idare edilir. Haa bana sorarsan fikrimi babynest çok ihtiyaç olan bişey değil nerde ihtiyaç duyarsın mesela ona en çok
Yataklarının içine iki tane sığıyor ya yatak olarak yani onda yatırmak için ilk aylar

hadi bakalım gözün aydın olsunn.gönül rahatlıyla gezip alışveriş yap bakalım,sonrada bizimle paylaşmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…