- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Oo masallahhh benım hıc o rakamlar olmadı ama ıyı dedı hep ınsallah ıyıdırUltrason kayıtlarını inceledim canım en son gittiğim doktor kaç olduğunu söyledi kendi doktorum söylemedi. Onu da inceleyerek buldumvajinal hiç bakılmadı. İlk 4.9 imiş sonra 4.3 olmuş en son gittiğim doktor 4.2 dedi. Bu kez kaç çıkar bilmiyorum
Ay ağda olayı geldi bak aklıma şu işi de çözeyim Bi an önceÖnce aman sıcak mı oldu tansiyon mu düşer şimdi önümü göremiyorum ama üşenme var yani her gün yapan insandım haftada iki kere giriyorum artık
Ultrasonda yazıyo mu oUltrason kayıtlarını inceledim canım en son gittiğim doktor kaç olduğunu söyledi kendi doktorum söylemedi. Onu da inceleyerek buldumvajinal hiç bakılmadı. İlk 4.9 imiş sonra 4.3 olmuş en son gittiğim doktor 4.2 dedi. Bu kez kaç çıkar bilmiyorum
Ay yavrum canım tatlı ondanKızz sen bugune bugun gümüş kapaklar alansın sudyen nıe sacma geldı
Bazen bana da oyle oluyor ya şaka bı yana bırının cok gereklı gordugunu ben cok gereksız bence diyebiliyorum
Bneım sudyen lerın hepsı dolgulu ve aıkı gelıyor sımdı evde takamıyorum
Ama emzırmede sureklı takmmam gerekcek süt olacak ve yer cekım gücü var lakk dıe asagıya sarkmasın dedım emzırmeden sonra eskı bedenımı mı gıyerım kılo verebılır mıyım bılmıyorum eskıler kenarda kalcak maalesef
Şöyle desteksız bende dolgun goguslu olsaydım pek segıamezdı bedenım sadece ıclerı sut olurdu
Meme ufak olunca sutler gelınce benımkıler acılıyor bayagı yanı ozamanlar da bıle kucuuk memelı kısıye bakınca bebek emzırırken bebegın kafasından buyuk oluyordu ınsallahh sımdı de bok sütlü olurum da hayalımız bu
Atlet candırKızlar emzirme sütyeni bence gereksiz bir icat. Göğüs çıkıyor ki normal sütyenden çıt pıt uğraş bence saçma. Atlet mantıklı olabilir o da göğüs çıkmaz diye. Ben bir tane almıştım ucuz yollu e bebekten geldi bir neden büyük aldım yine de şimdi tam oldu sütlenirse olmaz gibi bilemedim ama iade etmeyeceğim. Ben sevemedim normal sütyen daha mantıklı geldi. Bu çıtçıtlar kopar iki günde çöp olur diğerini hep kullanırsın. Pahalı markalar nasıl bilemem ama. Belki bunun bir büyüğünü alırım bir tane de başka da almam. İki atlet almıştım bir tane daha alırım heralde bilemedim ya. Saçma geldi bana bu ürünler
Ama masallah cok iyi hep 4 lerdeymis cihazdan cihaza ölcüm degisiyormus benimde ilk 40 demisti sonra 30 sonra 37 dediler anlamadm bende sorun olmasinda o yeter bizeUltrason kayıtlarını inceledim canım en son gittiğim doktor kaç olduğunu söyledi kendi doktorum söylemedi. Onu da inceleyerek buldumvajinal hiç bakılmadı. İlk 4.9 imiş sonra 4.3 olmuş en son gittiğim doktor 4.2 dedi. Bu kez kaç çıkar bilmiyorum
Kuzum bazılarının lap diye kısalıyor bazıları 2.5 ile iki ay idare ediyor. Yani rakamlar değilde biraz nasip şans işi. Açılma ile haftalarca bekleyen biliyorum rahim boyu 3.5 ile serklaj olan. İnşallah bizleri idare etsinOo masallahhh benım hıc o rakamlar olmadı ama ıyı dedı hep ınsallah ıyıdır
Hadı bakalım nasıl rahat edersenAy yavrum canım tatlı ondangümüşlere baydım parayı ama İnan plastik o sütyenler dayanmaz. Sütyen olmadan ben asla duramıyorum içi boş normal bir şey alırım inşallah bol bol sütümüz olsun da benim sütyenlerim hala eskiler yani bedenim pek değişmemiş ama bir beden büyük aldım şimdi tam oturdu süt olsa bilemiyorum valla demek ki iki beden büyük almak gerek bunu da yedek dursun madem diyorum. Benim göğüsler de dolgun değil yavrum yine de çok dolgun sevmiyorum
Ayy aminnn ben sanırım en son gıttıgımde 3.7 demıstı neyse ıyı dedı anormal durum olsa soylerdıKuzum bazılarının lap diye kısalıyor bazıları 2.5 ile iki ay idare ediyor. Yani rakamlar değilde biraz nasip şans işi. Açılma ile haftalarca bekleyen biliyorum rahim boyu 3.5 ile serklaj olan. İnşallah bizleri idare etsin
Penti nin de iyi olduğunu zannetmiyorumAtlet candırbi tane daha bundan alacağına ver bunu ikisine vereceğin fiyata Bi tane pentininkini al. 2 ya da 3 tane de tercihine göre atlet alırsın oldu bittiiii
Ben 3 aydır lcw nin emzirme sütyenini kullanıyorum bebekte işime yaramasa bile normal zamanda iş görür gbi ve memnunum ama emzirirken cocuk elimde çıt çıtla uğraşmak saçma olacak gibi. E bebekten bi kaplı bi kapsız aldım kaplısı ehhh çok sevmedm ama kapsızı da uç belli ediyor bi de gümüş kapak taktım robokop gibi durduKızlar emzirme sütyeni bence gereksiz bir icat. Göğüs çıkıyor ki normal sütyenden çıt pıt uğraş bence saçma. Atlet mantıklı olabilir o da göğüs çıkmaz diye. Ben bir tane almıştım ucuz yollu e bebekten geldi bir neden büyük aldım yine de şimdi tam oldu sütlenirse olmaz gibi bilemedim ama iade etmeyeceğim. Ben sevemedim normal sütyen daha mantıklı geldi. Bu çıtçıtlar kopar iki günde çöp olur diğerini hep kullanırsın. Pahalı markalar nasıl bilemem ama. Belki bunun bir büyüğünü alırım bir tane de başka da almam. İki atlet almıştım bir tane daha alırım heralde bilemedim ya. Saçma geldi bana bu ürünler
Valla yavrum az önce de yazdım çok şükür tabii kısa çıkmasında. Tek başına anlamı yok bir anda kısalabiliyor. Ya nasip şans meselesi. Çok kısa olup aylarca dayanan var. Geçen biri vajinal 3,5 ile serklaj oldu. Rahmin dayanıklığı ayrı olay. İnşallah hepimizin ki dayanırAma masallah cok iyi hep 4 lerdeymis cihazdan cihaza ölcüm degisiyormus benimde ilk 40 demisti sonra 30 sonra 37 dediler anlamadm bende sorun olmasinda o yeter bize
Öyle kuzum 2.5 üzeri normal kabul ediliyor ama dediğim gibi 2.5 ile uzum süre bekleyen oluyor yatarak tabii.Ayy aminnn ben sanırım en son gıttıgımde 3.7 demıstı neyse ıyı dedı anormal durum olsa soylerdı
Sorayım bakayım haftaya ne diyecek benmkiGaliba 7.ayın sonuna dogru ufaktan kısalma baslıyor 25 mm altında olmaması gerek sınır oymus doguma dogru da tabi bebis icin kisalma basliyor ama iste hizli olmamasi lazim
İlk aylar kaplı olanlar süte zarar veriyormuş mecburen robokop gibi dolaşacağız yavrumBen 3 aydır lcw nin emzirme sütyenini kullanıyorum bebekte işime yaramasa bile normal zamanda iş görür gbi ve memnunum ama emzirirken cocuk elimde çıt çıtla uğraşmak saçma olacak gibi. E bebekten bi kaplı bi kapsız aldım kaplısı ehhh çok sevmedm ama kapsızı da uç belli ediyor bi de gümüş kapak taktım robokop gibi durduama lcw den dün bi tane aldım ona bayıldım gerçekten normal zamnda da gideri var baya
Bunun siyahını almıştım kuzucm çook rahatİlk aylar kaplı olanlar süte zarar veriyormuş mecburen robokop gibi dolaşacağız yavrumzaten inşallah sütlerimiz bol olur da iki saate bir emzirme gerekecek nerde o sütyenle uğraşmak doktora filan giderken belki. Lcw hangi ürününden memnun kaldın ?
Valla ben sipariş verdim onlu ama pişmanım iade edebilirim hem düzgünde bulamadım kafama göre bir takım. E bebekten baktım uygun ama çok baskılı idi her yanı iki yıkamada gider gibiydi. Başka yerden aldım onda da baskı var maalesef ama daha az inşallah beğenirim beğenmezsem iade ederimKızlar ben pahalı hastane çıkışı almaktan vazgectm zaten giyecek kaç hafta boşuna bir sürü para. Şu 3 ünü aldm toplamda 140 tl gibi bişi tuttu bence yeterli 10 lu falan almayı düşünmüyorum
Ay açılan yeri plastik demi bununda ben iki defaya koparırım onuBunun siyahını almıştım kuzucm çook rahat
Emzirme Sütyeni - LC WAIKIKI - 129,99 TL
Beyaz Dikişsiz Emzirme Sütyeni size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0W9697Z8-FFBwww.lcwaikiki.com
Kızz nnıe koprasın gucunu mu denıcen kuzummmAy açılan yeri plastik demi bununda ben iki defaya koparırım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?