Oo masallahhh benım hıc o rakamlar olmadı ama ıyı dedı hep ınsallah ıyıdır

Ultrasonda yazıyo mu o

Ay yavrum canım tatlı ondan gümüşlere baydım parayı ama İnan plastik o sütyenler dayanmaz. Sütyen olmadan ben asla duramıyorum içi boş normal bir şey alırım inşallah bol bol sütümüz olsun da benim sütyenlerim hala eskiler yani bedenim pek değişmemiş ama bir beden büyük aldım şimdi tam oturdu süt olsa bilemiyorum valla demek ki iki beden büyük almak gerek bunu da yedek dursun madem diyorum. Benim göğüsler de dolgun değil yavrum yine de çok dolgun sevmiyorum

Atlet candır bi tane daha bundan alacağına ver bunu ikisine vereceğin fiyata Bi tane pentininkini al. 2 ya da 3 tane de tercihine göre atlet alırsın oldu bittiiii

Ama masallah cok iyi hep 4 lerdeymis cihazdan cihaza ölcüm degisiyormus benimde ilk 40 demisti sonra 30 sonra 37 dediler anlamadm bende sorun olmasinda o yeter bize

Oo masallahhh benım hıc o rakamlar olmadı ama ıyı dedı hep ınsallah ıyıdır
Kuzum bazılarının lap diye kısalıyor bazıları 2.5 ile iki ay idare ediyor. Yani rakamlar değilde biraz nasip şans işi. Açılma ile haftalarca bekleyen biliyorum rahim boyu 3.5 ile serklaj olan. İnşallah bizleri idare etsin

Hadı bakalım nasıl rahat edersen
Bende tanıdık vasıtası ıle pentı den almayı düşünüyorum yoksa 1 tanesı 100 küsür dü ben baktıgımda benım kalıbım var kuzum senın gıbı ınce olsam gerekmez belkıde kalıplıyım omuzlar felan genıs meme kucuk olunca cok komıkk duruyor elbıse felan bıle yakısmıyor bende desteklı kullanıyorum mecburen

Ayy aminnn ben sanırım en son gıttıgımde 3.7 demıstı neyse ıyı dedı anormal durum olsa soylerdı

Atlet candır bi tane daha bundan alacağına ver bunu ikisine vereceğin fiyata Bi tane pentininkini al. 2 ya da 3 tane de tercihine göre atlet alırsın oldu bittiiii
Penti nin de iyi olduğunu zannetmiyorum alan varsa yazsın onlarda plastiktir açma kapaması bu 29 penti 150 TL yavrum. Ama ihtiyaç duyarsam sonra alırım. Nedense bir soğudum

Ben 3 aydır lcw nin emzirme sütyenini kullanıyorum bebekte işime yaramasa bile normal zamanda iş görür gbi ve memnunum ama emzirirken cocuk elimde çıt çıtla uğraşmak saçma olacak gibi. E bebekten bi kaplı bi kapsız aldım kaplısı ehhh çok sevmedm ama kapsızı da uç belli ediyor bi de gümüş kapak taktım robokop gibi durdu ama lcw den dün bi tane aldım ona bayıldım gerçekten normal zamnda da gideri var baya

Ama masallah cok iyi hep 4 lerdeymis cihazdan cihaza ölcüm degisiyormus benimde ilk 40 demisti sonra 30 sonra 37 dediler anlamadm bende sorun olmasinda o yeter bize
Valla yavrum az önce de yazdım çok şükür tabii kısa çıkmasında. Tek başına anlamı yok bir anda kısalabiliyor. Ya nasip şans meselesi. Çok kısa olup aylarca dayanan var. Geçen biri vajinal 3,5 ile serklaj oldu. Rahmin dayanıklığı ayrı olay. İnşallah hepimizin ki dayanır Bir de kocakarı lafı ama kız bebekler aşağıda olurmuş. Bence onun da etkisi var.

Kızlar ben pahalı hastane çıkışı almaktan vazgectm zaten giyecek kaç hafta boşuna bir sürü para. Şu 3 ünü aldm toplamda 140 tl gibi bişi tuttu bence yeterli 10 lu falan almayı düşünmüyorum

Eklentiler

• 35E9D8B1-2825-4DE3-8D82-C82C5CD8F600.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 42
  • D66BC1AD-A337-4163-B816-CFDFA95AD5E5.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 5C0F46E1-4F31-4F86-B4ED-4AA2B1730D2B.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 43
İlk aylar kaplı olanlar süte zarar veriyormuş mecburen robokop gibi dolaşacağız yavrum zaten inşallah sütlerimiz bol olur da iki saate bir emzirme gerekecek nerde o sütyenle uğraşmak doktora filan giderken belki. Lcw hangi ürününden memnun kaldın ?

Bunun siyahını almıştım kuzucm çook rahat

Kızlar ben pahalı hastane çıkışı almaktan vazgectm zaten giyecek kaç hafta boşuna bir sürü para. Şu 3 ünü aldm toplamda 140 tl gibi bişi tuttu bence yeterli 10 lu falan almayı düşünmüyorum
Valla ben sipariş verdim onlu ama pişmanım iade edebilirim hem düzgünde bulamadım kafama göre bir takım. E bebekten baktım uygun ama çok baskılı idi her yanı iki yıkamada gider gibiydi. Başka yerden aldım onda da baskı var maalesef ama daha az inşallah beğenirim beğenmezsem iade ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…