- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Vvaauvvv atsana sayfasınıcnm ben uçucu yağlardan yapılan bir karışım kullanıyorum.maskeme sıkıyorum öyle dışarıya çıkıyorum.artık evde de üstüme sıkıyorum eşim geldiğinde ne olur ne olmaz diye.virüs öldürücü özelliği var.eczacı hülya kayhanın aromaterapi ürünlerinden flymix adı.kadının çok güzel ürünleri var.benim komşumun oğlunun kulak sıvısı vardı doktor antib. verdi geçmedi ameliyat dedi.kadından yağ aldı kullandı iki haftaya geçti ameliyattan kurtuldu.ben birde burun açıcısını kullanıyorum yok böyle birşey kokladığın anda burnun açılıyorürünlerini inceleyebilirsin instagramda..
Aynen öyle kuzum. Hep diyorum her gün gün güne zorlanıcaz zaten şimdi yapabildiğimi yapim diyorum da işte o da böylr yapıyoYa yorma kendini diycem de tekiz iste illa yemekti bulasikti ama oturmak beni mahvetti inan evd ene rahatmisim dedim
Başlarda korkuyordum şimdi de korkuyorum banyodan gerçi ama dediğin gibi zor geliyorBişe dicem siz de benim gibi duşa girmeye üşenir oldunuz mu
Ya bugün duşa girdim ama var ya nasıl zorla. Havalar soğuğundan mı yoksa yoksa artık her hareket ağırlaştığından mı anlamadım
Bizimde hemen hemen yarısı ikeaEvimizin her şeyi ikea diyorsun.
Korku şöyle her zaman eşim evdeyken giremiyorum haliyle ama giriyorum haberin olsun diye mesaj atıyorum bilgisi olsun nolur nolmaz yoklasın diye ama bu öylr bişe değil üşenmeBaşlarda korkuyordum şimdi de korkuyorum banyodan gerçi ama dediğin gibi zor geliyor
Önce aman sıcak mı oldu tansiyon mu düşer şimdi önümü göremiyorum ama üşenme var yani her gün yapan insandım haftada iki kere giriyorum artıkKorku şöyle her zaman eşim evdeyken giremiyorum haliyle ama giriyorum haberin olsun diye mesaj atıyorum bilgisi olsun nolur nolmaz yoklasın diye ama bu öylr bişe değil üşenme
Sagolll bebekkk
Kaç olması lazım ve doğuma yakın kısalıyormuYoo ben rahim uzunlugu iyi mi biraz hareketliyim de diyorumiyi dedi duramadm kac mm dedim aman sor o kadar para aliyorlar nolcak
Galiba 7.ayın sonuna dogru ufaktan kısalma baslıyor 25 mm altında olmaması gerek sınır oymus doguma dogru da tabi bebis icin kisalma basliyor ama iste hizli olmamasi lazimKaç olması lazım ve doğuma yakın kısalıyormu
Benim düzenli olarak kısaldı yedi ile ilgili değil bence kızlarGaliba 7.ayın sonuna dogru ufaktan kısalma baslıyor 25 mm altında olmaması gerek sınır oymus doguma dogru da tabi bebis icin kisalma basliyor ama iste hizli olmamasi lazim
Yaa öyle mi dersin bende 1 tane alaym diyordum ama gereksiz gibiyse haklısn valla ben lejardin alıyorum bos olanlardan topsuz yıkıyorum hic birsey olmuyor cok memnunum hemde 70 tlKızlar emzirme sütyeni bence gereksiz bir icat. Göğüs çıkıyor ki normal sütyenden çıt pıt uğraş bence saçma. Atlet mantıklı olabilir o da göğüs çıkmaz diye. Ben bir tane almıştım ucuz yollu e bebekten geldi bir neden büyük aldım yine de şimdi tam oldu sütlenirse olmaz gibi bilemedim ama iade etmeyeceğim. Ben sevemedim normal sütyen daha mantıklı geldi. Bu çıtçıtlar kopar iki günde çöp olur diğerini hep kullanırsın. Pahalı markalar nasıl bilemem ama. Belki bunun bir büyüğünü alırım bir tane de başka da almam. İki atlet almıştım bir tane daha alırım heralde bilemedim ya. Saçma geldi bana bu ürünler
En son kac mm oldu canım bana da 7 de felan dediler ama bilemiyorum tam olarakBenim düzenli olarak kısaldı yedi ile ilgili değil bence kızlar
Zaten dolu olanları önermiyorlar en iyisi o boşlarmış. Ben e bebekten 29 TL ye aldım bir şey değil fiyatı ama yani o çıtçıtlar çabuk kopar ve normal giyeyim desende giyemezsin yani bilemiyorumYaa öyle mi dersin bende 1 tane alaym diyordum ama gereksiz gibiyse haklısn valla ben lejardin alıyorum bos olanlardan topsuz yıkıyorum hic birsey olmuyor cok memnunum hemde 70 tl
Yani dogru diyorsun aslındaZaten dolu olanları önermiyorlar en iyisi o boşlarmış. Ben e bebekten 29 TL ye aldım bir şey değil fiyatı ama yani o çıtçıtlar çabuk kopar ve normal giyeyim desende giyemezsin yani bilemiyorum
Kızz sen bugune bugun gümüş kapaklar alansın sudyen nıe sacma geldıKızlar emzirme sütyeni bence gereksiz bir icat. Göğüs çıkıyor ki normal sütyenden çıt pıt uğraş bence saçma. Atlet mantıklı olabilir o da göğüs çıkmaz diye. Ben bir tane almıştım ucuz yollu e bebekten geldi bir neden büyük aldım yine de şimdi tam oldu sütlenirse olmaz gibi bilemedim ama iade etmeyeceğim. Ben sevemedim normal sütyen daha mantıklı geldi. Bu çıtçıtlar kopar iki günde çöp olur diğerini hep kullanırsın. Pahalı markalar nasıl bilemem ama. Belki bunun bir büyüğünü alırım bir tane de başka da almam. İki atlet almıştım bir tane daha alırım heralde bilemedim ya. Saçma geldi bana bu ürünler
Ultrason kayıtlarını inceledim canım en son gittiğim doktor kaç olduğunu söyledi kendi doktorum söylemedi. Onu da inceleyerek buldumEn son kac mm oldu canım bana da 7 de felan dediler ama bilemiyorum tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?