- 12 Nisan 2021
- 2.896
- 5.712
- 88
Valla bi arkadasım hamile 7 aylık kızın karnı yok memesi var. Çocuk mememde büyüyor diyo o daha tuhaf duruyo benceAma işte sızde hıc sacöa durmaz ben kalıplı kılolu kucuk meme cok komık oluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bi arkadasım hamile 7 aylık kızın karnı yok memesi var. Çocuk mememde büyüyor diyo o daha tuhaf duruyo benceAma işte sızde hıc sacöa durmaz ben kalıplı kılolu kucuk meme cok komık oluyor![]()
Ahahahahahahaha ne güldüm yaaaValla bi arkadasım hamile 7 aylık kızın karnı yok memesi var. Çocuk mememde büyüyor diyo o daha tuhaf duruyo bence![]()
Aynen kuzu girmesi zor geliyor yavaş yavaş çıkması da zor geliyor koluma bacağıma hafif kese yaptım yoruldum vallaBişe dicem siz de benim gibi duşa girmeye üşenir oldunuz mu
Ya bugün duşa girdim ama var ya nasıl zorla. Havalar soğuğundan mı yoksa yoksa artık her hareket ağırlaştığından mı anlamadım![]()
Bugun bı kac kısının tanıtımında gordum kuzu bunu corabı da varmısBir de bunu aldım dün umarım işe yararbenm anlamadıgım fırını açıcam ısınmasını mı beklicem fırının mikrodalgam yok yer kaplıyo diye yazlıga gönderdm geri mi alsam tavada ısıtsam olmazmı çekirdekleri
![]()
Valla cok mantikli gercekten güle güle giysin insallah![]()
Cherub Baby Kız Bebek Ekru 5 Li Hastane Çıkışı Yenidoğan Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cherub Baby Kız Bebek Ekru 5 Li Hastane Çıkışı Yenidoğan Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
MİNİZEYN TEKSTİL Bebek Gri Yeni Doğan Pamuklu Zıbın Set 5 Li P1005651 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MİNİZEYN TEKSTİL Bebek Gri Yeni Doğan Pamuklu Zıbın Set 5 Li P1005651 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Diğerinin linki kopyalanmadı ya foto ekledm yanında da ağız bezi aldm kargo alıyor diyekuponlarımla flan baya uyguna gelmiş oldu
Evet bugun ben de gördm aslnda dün çorabını alcaktm gördm onu da cnku çocugun karnına koymak için ağır geldi banaBugun bı kac kısının tanıtımında gordum kuzu bunu corabı da varmıs
Kuzucum ben full yüzüstü oldum iğnelerimi de yüz üstü yattımda yürüdüm de yani çok şükür takılma böyle şeylere gerçektenÇooooook dikkatli yürüdüm canım.
Yürüdüm dediğim de karşıdan karşıya geçtim sadece.
Sağlık ocağına bile daha çok yürüyorum.
Bu arada bugün uyandığımda yüz üstü yatıyordum, biraz panik oldum.
İğneye gittiğimde hemşireye yüz üstü yatmaya çekiniyorum dedim, ayakta yaptı iğneyi.
Çok yavaş yaptı ve şu an ilk iğneler kadar ağrı yok, çok şükür.![]()
Alt tarafa kese ne mümkün zaten. Ben lifliyorum ancak yaa kese kuvvet getektiriyo onu yapamamAynen kuzu girmesi zor geliyor yavaş yavaş çıkması da zor geliyor koluma bacağıma hafif kese yaptım yoruldum valla
Bende öyle düşünüyorum kuzum gereksiz bence de tek tek yada 3 lü takım daha iyiKızlar ben pahalı hastane çıkışı almaktan vazgectm zaten giyecek kaç hafta boşuna bir sürü para. Şu 3 ünü aldm toplamda 140 tl gibi bişi tuttu bence yeterli 10 lu falan almayı düşünmüyorum
olsun kullanan var her turluEvet bugun ben de gördm aslnda dün çorabını alcaktm gördm onu da cnku çocugun karnına koymak için ağır geldi bana![]()
İnşallah kuzum Rabbim o günleri nasip etsinBak yenındogan benegın 1. Gun mıdesı kıraz kadar bısey senın sutun mılım mılım de gelse ancak yol yapıyor onu düşün hıc endıse etme 2. Gun 3. Gun derken süt de gelmeye baslıcak onlarda emmeye ıyıce alısıcak onlar emdıkce veya sem sagdıkca kanalllar acılacak![]()
Aminn hepımıze ınsallahhjİnşallah kuzum Rabbim o günleri nasip etsin![]()
Zor oluyor zaten ama çok abartmadan yaptım son gücümü de kullandım şimdi yan gel yatAlt tarafa kese ne mümkün zaten. Ben lifliyorum ancak yaa kese kuvvet getektiriyo onu yapamam
Oyyy güle güle kullanınn inşallahBugünkü ganimetlerkızlar hastane çıkışları dışında yenidoğan bir şeyim yok benim de sizce yeter mi yenidoğan setler
Eki Görüntüle 2924370 Eki Görüntüle 2924371 Eki Görüntüle 2924373
Amin canımm insallahh sağolValla cok mantikli gercekten güle güle giysin insallah![]()
Süper canım güle güle giysinler. tulum alıcakmısın ekstra ben 3-5 tulum da aldım. Bir de zıbınları uzun kollu alıyorum ben bu setlerdeki kısa kol hep ama kısa mı almak gerekirBugünkü ganimetlerkızlar hastane çıkışları dışında yenidoğan bir şeyim yok benim de sizce yeter mi yenidoğan setler
Gayet guzellermis güle güle kullansınlar insallah kac tane cıkıs vardı sende kuzuBugünkü ganimetlerkızlar hastane çıkışları dışında yenidoğan bir şeyim yok benim de sizce yeter mi yenidoğan setler