Bişe dicem siz de benim gibi duşa girmeye üşenir oldunuz mu 🤭
Ya bugün duşa girdim ama var ya nasıl zorla. Havalar soğuğundan mı yoksa yoksa artık her hareket ağırlaştığından mı anlamadım 🙈
Aynen kuzu girmesi zor geliyor yavaş yavaş çıkması da zor geliyor koluma bacağıma hafif kese yaptım yoruldum valla

Bir de bunu aldım dün umarım işe yarar 😅 benm anlamadıgım fırını açıcam ısınmasını mı beklicem fırının mikrodalgam yok yer kaplıyo diye yazlıga gönderdm geri mi alsam tavada ısıtsam olmazmı çekirdekleri 😅

Eklentiler

• 06FDEF99-BD2C-48F0-9D3A-151AE6EE90BA.webp
    06FDEF99-BD2C-48F0-9D3A-151AE6EE90BA.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 46
Bir de bunu aldım dün umarım işe yarar 😅 benm anlamadıgım fırını açıcam ısınmasını mı beklicem fırının mikrodalgam yok yer kaplıyo diye yazlıga gönderdm geri mi alsam tavada ısıtsam olmazmı çekirdekleri 😅
Bugun bı kac kısının tanıtımında gordum kuzu bunu corabı da varmıs

Diğerinin linki kopyalanmadı ya foto ekledm yanında da ağız bezi aldm kargo alıyor diye 🤓 kuponlarımla flan baya uyguna gelmiş oldu
Valla cok mantikli gercekten güle güle giysin insallah😘

Çooooook dikkatli yürüdüm canım.
Yürüdüm dediğim de karşıdan karşıya geçtim sadece. 😂😂😂
Sağlık ocağına bile daha çok yürüyorum. 🙈
Bu arada bugün uyandığımda yüz üstü yatıyordum, biraz panik oldum.
İğneye gittiğimde hemşireye yüz üstü yatmaya çekiniyorum dedim, ayakta yaptı iğneyi. 😳
Çok yavaş yaptı ve şu an ilk iğneler kadar ağrı yok, çok şükür. 🙏
Kuzucum ben full yüzüstü oldum iğnelerimi de yüz üstü yattımda yürüdüm de yani çok şükür takılma böyle şeylere gerçekten ☺️

Kızlar ben pahalı hastane çıkışı almaktan vazgectm zaten giyecek kaç hafta boşuna bir sürü para. Şu 3 ünü aldm toplamda 140 tl gibi bişi tuttu bence yeterli 10 lu falan almayı düşünmüyorum
Bende öyle düşünüyorum kuzum gereksiz bence de tek tek yada 3 lü takım daha iyi

Bak yenındogan benegın 1. Gun mıdesı kıraz kadar bısey senın sutun mılım mılım de gelse ancak yol yapıyor onu düşün hıc endıse etme 2. Gun 3. Gun derken süt de gelmeye baslıcak onlarda emmeye ıyıce alısıcak onlar emdıkce veya sem sagdıkca kanalllar acılacak 🤲
İnşallah kuzum Rabbim o günleri nasip etsin 🤲🏻

Back
X