- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Sağ ol kuzumSüper canım güle güle giysinler. tulum alıcakmısın ekstra ben 3-5 tulum da aldım. Bir de zıbınları uzun kollu alıyorum ben bu setlerdeki kısa kol hep ama kısa mı almak gerekir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol kuzumSüper canım güle güle giysinler. tulum alıcakmısın ekstra ben 3-5 tulum da aldım. Bir de zıbınları uzun kollu alıyorum ben bu setlerdeki kısa kol hep ama kısa mı almak gerekir
Ay ben de yaptım. Yaptıktan sonra da diyorum şu suyu sabunu verene şükürZor oluyor zaten ama çok abartmadan yaptım son gücümü de kullandım şimdi yan gel yat![]()
Sağ ol yavrumGayet guzellermis güle güle kullansınlar insallah kac tane cıkıs vardı sende kuzu
Ay ben hep uzun aldım yaSağ ol kuzumBen uzun kol birkaç tane aldım ama üst üste bir şey giydirirken sorun diyorlar uzun kola bilemiyorum ki ihtiyaç olursa alırım sonra dedim. Ya almayayım diyorum tek alt alırım birkaç tane ama bilemiyorum kadife tulum uygun güzel bulursam alırım belki
Yeter bence duruma göre bakarsn herkes bu kadar almis yenidogan aslındaSağ ol yavrumBir tane 10 lu ama daha gelmedi tereddütlerim var bir tane beşli bir de prematüre aldım bir iki haftalık ancak giyilir belki yani 29 TL idi gözden çıkardım o nasıl olur bilemiyorum. Zaten ikizler vaktinde de doğsa ki en fazla 37. Hafta oluyor ve küçük doğuyorlar. Ondan yenidoğan yeter mi emin değilim
![]()
Olsun canım kullanılır illakiAy ben hep uzun aldım ya![]()
Ay onun dışında iki tane 3 aylık bir de bu attıklarım var başka üç aylıkta yok bende bir tane alt üst takım var üç aylık. Öyle bakınca az geliyorYeter bence duruma göre bakarsn herkes bu kadar almis yenidogan aslında
Güzelmiş kuzum güle güle giysinlerKızlar ben pahalı hastane çıkışı almaktan vazgectm zaten giyecek kaç hafta boşuna bir sürü para. Şu 3 ünü aldm toplamda 140 tl gibi bişi tuttu bence yeterli 10 lu falan almayı düşünmüyorum
Canım, bu fotodaki gibi önden klipsli alırdım ben olsam.Kızlar emzirme sütyeni bence gereksiz bir icat. Göğüs çıkıyor ki normal sütyenden çıt pıt uğraş bence saçma. Atlet mantıklı olabilir o da göğüs çıkmaz diye. Ben bir tane almıştım ucuz yollu e bebekten geldi bir neden büyük aldım yine de şimdi tam oldu sütlenirse olmaz gibi bilemedim ama iade etmeyeceğim. Ben sevemedim normal sütyen daha mantıklı geldi. Bu çıtçıtlar kopar iki günde çöp olur diğerini hep kullanırsın. Pahalı markalar nasıl bilemem ama. Belki bunun bir büyüğünü alırım bir tane de başka da almam. İki atlet almıştım bir tane daha alırım heralde bilemedim ya. Saçma geldi bana bu ürünler![]()
Seninki gibi bulamadım ben yaa. Varsa hazır fotoğraf atar mısın kuzum yineGüzelmiş kuzum güle güle giysinlerolur böyle de. Ama benim aldığım hastane çıkışı çocukları baya bi götürür ben öyle düşünüyorum büyük bile gelir
![]()
Yaa bence bir şey demezlerCanım, bu fotodaki gibi önden klipsli alırdım ben olsam.
Bu arada admin beni atma lütfeeeen.
Çok ısrar etti kızlar, yoksa göndermicektim.Eki Görüntüle 2924387
Bak bence tek alt al iki uc tane 3 6 aylik ikizlerde nasıl olur bilemedim kac kg dogarlar ama elinin altında yedekte 2 3 parca bisey bulundur ha deyince alamazsn internetten gelmezAy onun dışında iki tane 3 aylık bir de bu attıklarım var başka üç aylıkta yok bende bir tane alt üst takım var üç aylık. Öyle bakınca az geliyorBen kadife tulum alayım birer tane dışarı için önerileri olan varsa alırım
yada alt üst triko alırım. Haa bütün eksikler biterse fotoğraf için bir tulum daha beğendim ama sürekli giydirilmez. Ay benim tek altım filan yok ya
![]()
MühteşemBugünkü ganimetlerkızlar hastane çıkışları dışında yenidoğan bir şeyim yok benim de sizce yeter mi yenidoğan setler
Eki Görüntüle 2924370 Eki Görüntüle 2924371 Eki Görüntüle 2924373
Ya işte eeen iyisi 2.700 filan doğuyor ikizler üç mucizeBak bence tek alt al iki uc tane 3 6 aylik ikizlerde nasıl olur bilemedim kac kg dogarlar ama elinin altında yedekte 2 3 parca bisey bulundur ha deyince alamazsn internetten gelmez
Kaç beden kuzmGüzelmiş kuzum güle güle giysinlerolur böyle de. Ama benim aldığım hastane çıkışı çocukları baya bi götürür ben öyle düşünüyorum büyük bile gelir
![]()
Kızzz ayy bu dahha mı ıyı dıyorsun hmmmm bı actımı lakk ortadaCanım, bu fotodaki gibi önden klipsli alırdım ben olsam.
Bu arada admin beni atma lütfeeeen.
Çok ısrar etti kızlar, yoksa göndermicektim.Eki Görüntüle 2924387
Bende kini mi atiyim yavrumSeninki gibi bulamadım ben yaa. Varsa hazır fotoğraf atar mısın kuzum yine
Bende 4.5.tane var kuzuAy çok sordum ama kilotlu çorap hakkında ne düşünüyorsunuz malum kış ya tazecik ciltlerine iyi gelmez demi![]()
Ben şimdi hiç düşünüyorum kuzumAy çok sordum ama kilotlu çorap hakkında ne düşünüyorsunuz malum kış ya tazecik ciltlerine iyi gelmez demi![]()