Süper canım güle güle giysinler. tulum alıcakmısın ekstra ben 3-5 tulum da aldım. Bir de zıbınları uzun kollu alıyorum ben bu setlerdeki kısa kol hep ama kısa mı almak gerekir
Sağ ol kuzum 🤗🍀Ben uzun kol birkaç tane aldım ama üst üste bir şey giydirirken sorun diyorlar uzun kola bilemiyorum ki ihtiyaç olursa alırım sonra dedim. Ya almayayım diyorum tek alt alırım birkaç tane ama bilemiyorum kadife tulum uygun güzel bulursam alırım belki

Gayet guzellermis güle güle kullansınlar insallah kac tane cıkıs vardı sende kuzu
Sağ ol yavrum ❤️Bir tane 10 lu ama daha gelmedi tereddütlerim var bir tane beşli bir de prematüre aldım bir iki haftalık ancak giyilir belki yani 29 TL idi gözden çıkardım o nasıl olur bilemiyorum. Zaten ikizler vaktinde de doğsa ki en fazla 37. Hafta oluyor ve küçük doğuyorlar. Ondan yenidoğan yeter mi emin değilim 🙄

Sağ ol kuzum 🤗🍀Ben uzun kol birkaç tane aldım ama üst üste bir şey giydirirken sorun diyorlar uzun kola bilemiyorum ki ihtiyaç olursa alırım sonra dedim. Ya almayayım diyorum tek alt alırım birkaç tane ama bilemiyorum kadife tulum uygun güzel bulursam alırım belki
Ay ben hep uzun aldım ya 🙄🙄🙄

Sağ ol yavrum ❤️Bir tane 10 lu ama daha gelmedi tereddütlerim var bir tane beşli bir de prematüre aldım bir iki haftalık ancak giyilir belki yani 29 TL idi gözden çıkardım o nasıl olur bilemiyorum. Zaten ikizler vaktinde de doğsa ki en fazla 37. Hafta oluyor ve küçük doğuyorlar. Ondan yenidoğan yeter mi emin değilim 🙄
Yeter bence duruma göre bakarsn herkes bu kadar almis yenidogan aslında

Yeter bence duruma göre bakarsn herkes bu kadar almis yenidogan aslında
Ay onun dışında iki tane 3 aylık bir de bu attıklarım var başka üç aylıkta yok bende bir tane alt üst takım var üç aylık. Öyle bakınca az geliyor 😅 Ben kadife tulum alayım birer tane dışarı için önerileri olan varsa alırım 🙂 yada alt üst triko alırım. Haa bütün eksikler biterse fotoğraf için bir tulum daha beğendim ama sürekli giydirilmez. Ay benim tek altım filan yok ya 🙄

Kızlar ben pahalı hastane çıkışı almaktan vazgectm zaten giyecek kaç hafta boşuna bir sürü para. Şu 3 ünü aldm toplamda 140 tl gibi bişi tuttu bence yeterli 10 lu falan almayı düşünmüyorum
Güzelmiş kuzum güle güle giysinler🥰 olur böyle de. Ama benim aldığım hastane çıkışı çocukları baya bi götürür ben öyle düşünüyorum büyük bile gelir😊

Kızlar emzirme sütyeni bence gereksiz bir icat. Göğüs çıkıyor ki normal sütyenden çıt pıt uğraş bence saçma. Atlet mantıklı olabilir o da göğüs çıkmaz diye. Ben bir tane almıştım ucuz yollu e bebekten geldi bir neden büyük aldım yine de şimdi tam oldu sütlenirse olmaz gibi bilemedim ama iade etmeyeceğim. Ben sevemedim normal sütyen daha mantıklı geldi. Bu çıtçıtlar kopar iki günde çöp olur diğerini hep kullanırsın. Pahalı markalar nasıl bilemem ama. Belki bunun bir büyüğünü alırım bir tane de başka da almam. İki atlet almıştım bir tane daha alırım heralde bilemedim ya. Saçma geldi bana bu ürünler 😅
Canım, bu fotodaki gibi önden klipsli alırdım ben olsam.
Bu arada admin beni atma lütfeeeen. 😂
Çok ısrar etti kızlar, yoksa göndermicektim. 😂😂😂 4BE998ED-5847-4E95-A1C5-6B466F4790A3.webp

Ay onun dışında iki tane 3 aylık bir de bu attıklarım var başka üç aylıkta yok bende bir tane alt üst takım var üç aylık. Öyle bakınca az geliyor 😅 Ben kadife tulum alayım birer tane dışarı için önerileri olan varsa alırım 🙂 yada alt üst triko alırım. Haa bütün eksikler biterse fotoğraf için bir tulum daha beğendim ama sürekli giydirilmez. Ay benim tek altım filan yok ya 🙄
Bak bence tek alt al iki uc tane 3 6 aylik ikizlerde nasıl olur bilemedim kac kg dogarlar ama elinin altında yedekte 2 3 parca bisey bulundur ha deyince alamazsn internetten gelmez

Bak bence tek alt al iki uc tane 3 6 aylik ikizlerde nasıl olur bilemedim kac kg dogarlar ama elinin altında yedekte 2 3 parca bisey bulundur ha deyince alamazsn internetten gelmez
Ya işte eeen iyisi 2.700 filan doğuyor ikizler üç mucize 😅 büyüme potansiyeli de doğmadan kimse bilemez işte ondan küçük beden alayım mı diyorum alt olarak sadece 🙄

Back
X