- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Ben baktmda o kadar kücük yok zaten hemde bence gerek yok zaten tulum giyseler uzerine bi battaniye yeter diye dusunuyormAy çok sordum ama kilotlu çorap hakkında ne düşünüyorsunuz malum kış ya tazecik ciltlerine iyi gelmez demi
Vallaa yaa acaba bu daha mı ıyı olur yarın kız resımler atıcak gec olmadan karar vermem lazımCanım, bu fotodaki gibi önden klipsli alırdım ben olsam.
Bu arada admin beni atma lütfeeeen.
Çok ısrar etti kızlar, yoksa göndermicektim.Eki Görüntüle 2924387
O zaman 0 3 ay al simdi kusarlar felan lazim olur 2 daha alsan yeter benveYa işte eeen iyisi 2.700 filan doğuyor ikizler üç mucizebüyüme potansiyeli de doğmadan kimse bilemez işte ondan küçük beden alayım mı diyorum alt olarak sadece
İyi günlerde kullansın kuzularBugünkü ganimetlerkızlar hastane çıkışları dışında yenidoğan bir şeyim yok benim de sizce yeter mi yenidoğan setler
Eki Görüntüle 2924370 Eki Görüntüle 2924371 Eki Görüntüle 2924373
Yenidoğan. Prematüre hiçbişe alamadım. Bol gelse de bunları giydiricemKaç beden kuzm
Ay seninkileri görünce kendinşnkileri azımsadımBen 1-3 bunları aldım toplamda
3 tulum - 9 tane de uzun kollu zıbın olmuş oldu
Bir de az once attıgım 3 adet 5 li takım onlar da 0-3 ay fazla mı almışım sizce
Çok küçükler külotlu çorap için bence biraz ele avuca gelsinler öyle kullanırız diye düşünüyorum birde bizimkiler küçük doğacak rahatsız olmazlar mıAy çok sordum ama kilotlu çorap hakkında ne düşünüyorsunuz malum kış ya tazecik ciltlerine iyi gelmez demi
Ya ben abartmış mıyım anlamadmAy seninkileri görünce kendinşnkileri azımsadım
Bende prematüre almadım canım aslında almak istedim eşim dediki şimdilik almaya gerek yok öyle bir durum olursa e bebek civil ayağımızın altında hemen alırız bende vazgeçtim ama yeni doğan yine tulum alacam ikişer tane oda yine içlerini doldurmazlarda fotoğraf falan çekilince daha bir iyi durur diye alacamYenidoğan. Prematüre hiçbişe alamadım. Bol gelse de bunları giydiricem
Bence de olurlar ben düşünmüyorum canımÇok küçükler külotlu çorap için bence biraz ele avuca gelsinler öyle kullanırız diye düşünüyorum birde bizimkiler küçük doğacak rahatsız olmazlar mı
Kuzum ben kımınle konussam sıksık dehısmesı gerektıgı durumlar oluyor gun ıcınde 2 kere de degısıyor ustu bazen daha fazla deçıyenıde duydum hadı ben unuttum ama kuzenlerık felan da var etrafımda daha yenı amne olanlar ya altına cırtcırt yapıyor bazen bulasıyor gecıyor yada kusuyor yada banyo da yaoınca vs gunu gununu tutmuyor dıyorlar oyuzden bence ıdeal senın aldıklarınYa ben abartmış mıyım anlamadm
Ya normali sen olabilirsin bilemedimYa ben abartmış mıyım anlamadm
Tulumun araları açık ya ondan dedimBen baktmda o kadar kücük yok zaten hemde bence gerek yok zaten tulum giyseler uzerine bi battaniye yeter diye dusunuyorm
Doğru diyosun ya 03 yenidoğan olmuyo muBende prematüre almadım canım aslında almak istedim eşim dediki şimdilik almaya gerek yok öyle bir durum olursa e bebek civil ayağımızın altında hemen alırız bende vazgeçtim ama yeni doğan yine tulum alacam ikişer tane oda yine içlerini doldurmazlarda fotoğraf falan çekilince daha bir iyi durur diye alacam
Sağ ol kuzumO zaman 0 3 ay al simdi kusarlar felan lazim olur 2 daha alsan yeter benve
Amiin kuzum sağ olİyi günlerde kullansın kuzularbenimde hastane çıkışlarım yenidoğan diğerleri 3 ay ama ikişer takım yine yenidoğan tulum almayı düşünüyorum
İşte bende batar diye düşünüyorum kuzum öbür türlü de tulumda açıklık oluyor ya çıt çıtlarında ondan dedimÇok küçükler külotlu çorap için bence biraz ele avuca gelsinler öyle kullanırız diye düşünüyorum birde bizimkiler küçük doğacak rahatsız olmazlar mı
İyi günlerde kullansın minik kuzucukBen 1-3 bunları aldım toplamda
3 tulum - 9 tane de uzun kollu zıbın olmuş oldu
Bir de az once attıgım 3 adet 5 li takım onlar da 0-3 ay fazla mı almışım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?