Alt üst takım gibi Bi iki de zıbın alayım ozamn. Peki ayaklı mı tulumların aldıklarım hep ayaklı alavaklarıımı ayaksız mı alayım 3 6 ayda da çorapla giyerler?Aynen kuzum iç zıbınlardan farklı olarak. Bence bir kaç takım daha al kimden duyduysam çok çabuk kirletiyorlar diyor. Ben iç zıbın olayını biraz abarttım 36 tane yarım kol iç zıbın aldım yenidoğan 3 ay karışık olarak
Benimki de biri baskılı genelde hep baskılıudo ama çok karıştırdık raa ataları falanSeninkiler güzel yavrum e bebekte hiç bulamadım ben mağazaya da baktı eşim iki takım vardı sadece komple baskı çok kötü görünüyordu. Bende başka bir şey aldım. Onda da baskı varama az diye düşünüyorum inşallah pahalıya geldi ama önce almadığıma pişmanım
Evet 36 taneAlt üst takım gibi Bi iki de zıbın alayım ozamn. Peki ayaklı mı tulumların aldıklarım hep ayaklı alavaklarıımı ayaksız mı alayım 3 6 ayda da çorapla giyerler?
36 mıııı
Amin canım benm hatam tüm alışverişi lcw den yapmak oldu kazıklandım giibi düşünyorum içimde bir üzüntü oluştuİyi günlerde kullansın minik kuzucukyoo bence gayet iyi. Ben e bebekten komple beyaz aldım ya zıbınları toplam 15 tane bir de takımların içinde var zıbın doldurmuşum ben
Ben beşli paket olarak aldım 6 aylık askılı beş adet. 3 aylık yarım kol ve uzun kol beş adet ve yenidoğan yarım kol 5 adet. Bunun dışında setlerin içinde de var yarım kollar. Haa bir de iki tane renkli var üst olarak bir de annem göndermiş iki tane onlar da mavi diğerleri hep beyazBen çok abartmışım sankitopamda 36 tane aldım ama yenidoğan 3 ay karışık hepsi yarım kol benimde
Nasıl almadın aldım dedşn yaaaaEvet 36 taneben daha hiç almadım canım tulum ama hem ayaklı hem ayaksız alacam zaten sen ayaklı almışsın şimdi alacaklarını ayaksız al dediğin gibi ayaksızları çoraplada giyerler daha iyi olur
Yok koca mağaza da iki tane vardı. Ama baskıları ciddi kötü idi yani bir kere yıkayacağım bebekler giymeden atardıBenimki de biri baskılı genelde hep baskılıudo ama çok karıştırdık raa ataları falanBi de indirim vardı ya kalmamıştır ondan
Yok ya lcw fiyatları gayet iyi kuzum bence. Hep renkli olmuş daha çok beğendim ben niye beyaz aldım kiAmin canım benm hatam tüm alışverişi lcw den yapmak oldu kazıklandım giibi düşünyorum içimde bir üzüntü oluştu
Normal canım toplu almışsın ondan sana öyle geliyor bence.Şimdi size bir soru
5 tane tulum
2 tane 2 li takım
14 tane zıbın
2 tane şapka
780 tl tuttu. Normal mi
Hadi yaaYok koca mağaza da iki tane vardı. Ama baskıları ciddi kötü idi yani bir kere yıkayacağım bebekler gitmeden atardı
Şimdi o uzun kollu zıbını giydirdimYok ya lcw fiyatları gayet iyi kuzum bence. Hep renkli olmuş daha çok beğendim ben niye beyaz aldım ki
Yaa dimi bir daha toplu almıcam sağol kuzm içim rahatladı fişi de atmışım yarın iade edecektim bir kısmınıNormal canım toplu almışsın ondan sana öyle geliyor bence.
Baktım kuzum. Zıbın almam ya alırsam kalın tulum istiyorum. Bir de alt pantolon alacağım. Triko takım istiyorum da çok pahalı en sona belki bütün eksikler bitsin deHadi yaazıbın falan al sen yine biraz biraz. Ben sana Bi marka atmıştım sanki babamın oğluymuş gibi diyorum sürekli ama ordan alabilirsin ben gaye iyiler fiyatına göre
Bende ondan kilotlu çorabı sordumŞimdi o uzun kollu zıbını giydirdim
Üstüne bir tulum giydirdim
Onun üstüne ne giydircez. Ayaklara bi patik üstüne de bi yelek gibi bişi mi bacaklar tek kat kı olcak ay üşümezmi yaa
İyi bakalımBaktım kuzum. Zıbın almam ya alırsam kalın tulum istiyorum. Bir de alt pantolon alacağım. Triko takım istiyorum da çok pahalı en sona belki bütün eksikler bitsin de
Annem de almış ondan iki tane altı aylık amaYaa dimi bir daha toplu almıcam sağol kuzm içim rahatladı fişi de atmışım yarın iade edecektim bir kısmınıÇnkü bi tane 2 li zıbına 70 tl vermişim organikmiş diye oralarda biraz kazıklandm gibi
Hacı Şakir sabun alacağım heralde karar vermedim ama bakmadım daEee deterjanlarınızı aldınız mı okadar tulum konuştukben Green clean da karar kılmjltım ve aldım hayırlısı
Granül deterjanı mı varmış onunHacı Şakir sabun alacağım heralde karar vermedim ama bakmadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?