Çok minnoş yaa el emeği harikaa
Bana dıo hala bunları artık tablo hakıne geıtıyorlar bı muddet besıgın bas ucuna koyarsın sonra da tablo olarak degerlendırırısn yırt dıısnda bu tür şablonlar cok degerlı dıo ama turkıye de yapana rastlaamdım dıo dedım o zaman bız yaparız

Bakayım ya var mı ama böyle ev kıyafeti gibi bakıyorum var mıdır ? Hani şimdi gelen giden rahat edeyim sonrada evde rahat kullanayım
Dün lc den bunun grisini aldm ben hamileler icin bölümdeydi 130 tlydi 2 xl aldm belim cok rahat etti dogum sonrasida rahat giyerim diye dusundum

Eklentiler

• Screenshot_20210930-125135_Chrome.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 40
Dün lc den bunun grisini aldm ben hamileler icin bölümdeydi 130 tlydi 2 xl aldm belim cok rahat etti dogum sonrasida rahat giyerim diye dusundum
Giyilir de emzirmek sıkıntı işte ilk haftalar için uygun değil ama dışarı çıkarken olur kuzum. Valla diyetle benim kilo problemi bitti üç hafta olacak aynı kilodayım doğum sonrası eski bedene yaklaşırım hayalim var ondan sadece gecelik bakıyorum şimdilik

Kızz hamıle ocınmı buu ayy ben o kadar bakmıstım hamıle bolumumdem bıntayyt bı esortman bulmustum bu cok ıyıymıs evde hıc bısey olmuyor cııkıpta alamıyorum da esımın neyı varsa kapsonlu veya thısort veya esortman onları gecırıyorum artık

Kızlar fitilli taytlarla bunu kombin yapabilirsiniz. Ben çok memnunum. Görselsek kadar uzun değil, popoyu kapatıyo. Dedelerin yanında taytla rahatça giyilir.

Eki Görüntüle 2924600
Böyle ev giyimi gibi olsun istiyorum kızlar ben görürseniz haber edin beden xl olsun bu ürünler dar oluyor çekiyor genelde
Bem bunlardan 2takım gebelıge hazırlanırken almıstım L bedenını buyuk dıe ne mumkun hayatta olmuyorlar ne hakla hızmet boyle bı secım yapmıssam L beden le sankı o kadarcık buyucem daha buyumem dıyordum

Valla bende dün sansa buldum sanirim bundan sonra bende cikamam catı kemigim agriyor ayaga kalkarken bi ciglık atmadigim kaldi

Aminn insallah canımm basla artık kız ne bekliyosun az kaldı erkeklere de güzel seyler var dün defacto da felan cok güzel seyler gördum

Ay yavrum bunlar esnek değil çok dar oluyor senin suçun değil yani. Lcw den vakti zamanı M almıştım dar oluyordu hamile kalmadan önce yıkandı azıcıkta çekti gitti yani.

Sitesinden baktım 220 ama bedeni yok nbb kalıplar dar zaten baya büyük almak gerek. İşte benzeri diğer markalarda 300-400 gibi
Iste kalıpta sorun 2 tane nbb sütyen aldm elimde patladı arka askıları yetismedi verdigim paraya acıdım pijema alirdm o paraya dedim esim iyice kafayı yedin diyo

Hıcc ozellıklere bıle bakmadan aldım kuzuu sen bakmısısndır bırde braun zaten daha evel gormustum bu tür cıhazları sende elıne almıssın ya ayy bıanda alasım geldı thanks baby
Hayırlı olsun yavruciiiimmm valla bende özelliklerine bakmadım burdan bi arkadas paylasmıstı aldım direk birbirimize olan güvenimiz tam esra rengiz di sanırım

Iste kalıpta sorun 2 tane nbb sütyen aldm elimde patladı arka askıları yetismedi verdigim paraya acıdım pijema alirdm o paraya dedim esim iyice kafayı yedin diyo
Arkasına uzatma aparatı var canım ucuz zaten al kullanırsın iade etmeyeceksen. Ya Covid de görsekte deneyeceğiz mağazada bunlara baksan kocaman giysen üzerine yapışıyor değişik bir kumaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…