- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Bana dıo hala bunları artık tablo hakıne geıtıyorlar bı muddet besıgın bas ucuna koyarsın sonra da tablo olarak degerlendırırısn yırt dıısnda bu tür şablonlar cok degerlı dıo ama turkıye de yapana rastlaamdım dıo dedım o zaman bız yaparızÇok minnoş yaa el emeği harikaa
Dün lc den bunun grisini aldm ben hamileler icin bölümdeydi 130 tlydi 2 xl aldm belim cok rahat etti dogum sonrasida rahat giyerim diye dusundumBakayım ya var mı ama böyle ev kıyafeti gibi bakıyorum var mıdır ? Hani şimdi gelen giden rahat edeyim sonrada evde rahat kullanayım
Göbek deliğim dışına çıktı yavrumO ne demek kizzz
Giyilir de emzirmek sıkıntı işteDün lc den bunun grisini aldm ben hamileler icin bölümdeydi 130 tlydi 2 xl aldm belim cok rahat etti dogum sonrasida rahat giyerim diye dusundum
Kızz hamıle ocınmı buu ayy ben o kadar bakmıstım hamıle bolumumdem bıntayyt bı esortman bulmustum bu cok ıyıymıs evde hıc bısey olmuyor cııkıpta alamıyorum da esımın neyı varsa kapsonlu veya thısort veya esortman onları gecırıyorum artıkDün lc den bunun grisini aldm ben hamileler icin bölümdeydi 130 tlydi 2 xl aldm belim cok rahat etti dogum sonrasida rahat giyerim diye dusundum
Bem bunlardan 2takım gebelıge hazırlanırken almıstım L bedenını buyuk dıeEki Görüntüle 2924600
Böyle ev giyimi gibi olsun istiyorum kızlar ben görürseniz haber edinbeden xl olsun bu ürünler dar oluyor çekiyor genelde
3 lü olunca bana da uygun geldi hem pijama da var giyerim diye düşünüyorum.Kız gayet uygun valla senin fiyatlardan haberin yok musonra giymem dersen pahalı tabii
ya çok tatlılar bayıldımBunlarda 3 6 aylıkmış
Valla bende dün sansa buldum sanirim bundan sonra bende cikamam catı kemigim agriyor ayaga kalkarken bi ciglık atmadigim kaldiKızz hamıle ocınmı buu ayy ben o kadar bakmıstım hamıle bolumumdem bıntayyt bı esortman bulmustum bu cok ıyıymıs evde hıc bısey olmuyor cııkıpta alamıyorum da esımın neyı varsa kapsonlu veya thısort veya esortman onları gecırıyorum artık
Aminn insallah canımm basla artık kız ne bekliyosun az kaldıya çok tatlılar bayıldımnasıl heveslendim şuan bende almaya başlıyım artk dayanamıyorum sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah canım kız çocuklarınki bi başka zaten bakalım ben tosun paşaya güzel şeyler bulabilecekmiyim
Bu ne kadarmis cok begendimEki Görüntüle 2924600
Böyle ev giyimi gibi olsun istiyorum kızlar ben görürseniz haber edinbeden xl olsun bu ürünler dar oluyor çekiyor genelde
Ay yavrum bunlar esnek değil çok dar oluyor senin suçun değil yani. Lcw den vakti zamanı M almıştım dar oluyordu hamile kalmadan önce yıkandı azıcıkta çekti gitti yani.Bem bunlardan 2takım gebelıge hazırlanırken almıstım L bedenını buyuk dıene mumkun hayatta olmuyorlar ne hakla hızmet boyle bı secım yapmıssam L beden le sankı o kadarcık buyucem daha buyumem dıyordum
Giyersen güzel bence canım3 lü olunca bana da uygun geldi hem pijama da var giyerim diye düşünüyorum.
Sitesinden baktım 220 ama bedeni yokBu ne kadarmis cok begendim
Iste kalıpta sorun 2 tane nbb sütyen aldm elimde patladı arka askıları yetismedi verdigim paraya acıdım pijema alirdm o paraya dedim esim iyice kafayı yedin diyoSitesinden baktım 220 ama bedeni yoknbb kalıplar dar zaten baya büyük almak gerek. İşte benzeri diğer markalarda 300-400 gibi
Hayırlı olsun yavruciiiimmmHıcc ozellıklere bıle bakmadan aldım kuzuu sen bakmısısndır bırde braun zaten daha evel gormustum bu tür cıhazları sende elıne almıssın ya ayy bıanda alasım geldıthanks baby
250 den düşmesini istiyorumBanada kompedan daha uygun geldi acıkcası gitmekte fayda var
Arkasına uzatma aparatı var canım ucuz zaten al kullanırsın iade etmeyeceksen. Ya Covid de görsekte deneyeceğiz mağazada bunlara baksan kocaman giysen üzerine yapışıyor değişik bir kumaşIste kalıpta sorun 2 tane nbb sütyen aldm elimde patladı arka askıları yetismedi verdigim paraya acıdım pijema alirdm o paraya dedim esim iyice kafayı yedin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?