Öyle yavrum giyilsin deBen ozaman da pentıden almıstım ındırımlı yoksa nerde ordan alcam ben orda calısan bırı var tanıdık sagolsun o kendı ındırım hakkından yararlandırmıstı ama neyse artık ınsallahh yaza gıyerız ben bırde kısa kol almıstım
Aynen baktım böyle bir çıkıntıBenimde hafiften meyilli çıkmayakendi kendime ne hale geldim diyorum
Ben eczaneden almıştım kuzum demiştim, huylanmıştım hem o yazanlardan hem de Bi ayrı ayrı hesaplatim eczacıma demiştim çantasız aldım ama 320ye almıştımSen hangi saticidan almıstin trendyola bakiyorum orjinal degil felan diyolar sastım nerden alacagımü
Aa ozamn çok çıktıııııYa biraz çıkmıştı dışa doğru şimdi orada belli baya
Ay sus benim kola d açekito bazen canım çoooookkŞu an cola içiyorum hiç pişman değilim ohh çok iyi geldi
İç kız bişey olmaz şifa olsun diye içiyorum benAy sus benim kola d açekito bazen canım çoooookk
Ama asit olmazmı bişeİç kız bişey olmaz şifa olsun diye içiyorum ben
Kola içmesemde diğer gazlı içeceklerden içiyorum çok nadir olsada bazen canım çok istiyor nefsimi köreltmek için tam bir bardak olmasada içiyorum sonradan pişman oluyorum ama napayım nefisŞu an cola içiyorum hiç pişman değilim ohh çok iyi geldi
Ya bende ara sıra esim icerken bi kac yudum aliyorum canım cekiyor valla napimİç kız bişey olmaz şifa olsun diye içiyorum ben
Aa dogru diyosun unutmusumBen eczaneden almıştım kuzum demiştim, huylanmıştım hem o yazanlardan hem de Bi ayrı ayrı hesaplatim eczacıma demiştim çantasız aldım ama 320ye almıştım
Olur kuşum nolcak. Bi sorsana sen de sürekli gittiğin eczaneye, şimara şimara indirim yaptırdım ha çok uygun mu değil ama gene de yaptı. Yaa Bi d ebiri almıştı burdan baya uyguna hatırlayamadım geldiyse onunki onun aldığı satıcıyın sorup alabilirsin memnunsaAa dogru diyosun unutmusum
Esim bugün ilaclarımi almak icin gitmistide lierac bitmek uzere sormus 250 tl demis mustela sormadm dedi ben lierac 190 a felan almıstim ona bu kadar ekleyen mustelaya ne ekler bilemedimOlur kuşum nolcak. Bi sorsana sen de sürekli gittiğin eczaneye, şimara şimara indirim yaptırdım ha çok uygun mu değil ama gene de yaptı. Yaa Bi d ebiri almıştı burdan baya uyguna hatırlayamadım geldiyse onunki onun aldığı satıcıyın sorup alabilirsin memnunsa
Peki bir soru mustela setini nerden aldınız ve kaça aldınız kızlarŞimdi hafta 2 yada 3 kere yıkanır yani kış 2 kere yıkarız diye düşünüyor bebeleri. Biz yağlardık ama şimdi bu settekileri şöyle kullanmayı planlıyorum banyo sonrası hafif nemli vücuduna yağı masajla emdirip yine harici zamanlarda masaj yapacaksam yine yağı kullanırım diyorum. Onun dışında bebekler çok kuruyorlar böyle nasıl diyim beyaz pul pul olabiliyor dış dünyaya adaptasyonları kolay değilonun için de losyonu kullanmayı düşünüyorum. Ama hep deneme yanılma ile görücem tabi
Aa sorumun cevabı buradaBen eczaneden almıştım kuzum demiştim, huylanmıştım hem o yazanlardan hem de Bi ayrı ayrı hesaplatim eczacıma demiştim çantasız aldım ama 320ye almıştım
Yok artık yaaEsim bugün ilaclarımi almak icin gitmistide lierac bitmek uzere sormus 250 tl demis mustela sormadm dedi ben lierac 190 a felan almıstim ona bu kadar ekleyen mustelaya ne ekler bilemedim
Ben eczaneye sordum da 420 tl dediOlur kuşum nolcak. Bi sorsana sen de sürekli gittiğin eczaneye, şimara şimara indirim yaptırdım ha çok uygun mu değil ama gene de yaptı. Yaa Bi d ebiri almıştı burdan baya uyguna hatırlayamadım geldiyse onunki onun aldığı satıcıyın sorup alabilirsin memnunsa
Ben de ıspanak yiyorum işte ne yapayımŞu an cola içiyorum hiç pişman değilim ohh çok iyi geldi
Valla ben de nefsimi körlemek için içiyorum mcdonalds ta yiyorum napiyim seviyorum aylarca içmedim nolduuAma asit olmazmı bişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?