- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Insallah kuzum saglıkla gelsınler ınsallah daAy kuzum varsa zaten ne gerek iyi günlerde kullanOlmadı sonra verirsin sende birilerine o kadar ihtiyaç ki hele şu dönemde. Bende mümkün olduğunca kullandığımı temiz kullanmaya çalışacağım birilerinin işine yarasın sonrasında
Kız Allah bunlar çok güzelmiş yaBunlarda 3 6 aylıkmış
Baksan da yok eşimi dolandırdım yok diyor adam öneriye sordum en son üzerinde 375 yazıyordu beğendim de dedim etiket fiyatımı geçerli evet dediler kaldım öyle diyorÇıkabilmek bakcaz da çıkamıyoruz kiii
Valla biraz inceler var aralarında sadece ona da evin durumuna göre bakicam insallab Allah m agız tadiýla giymesini nasip etsin teyzesiKız Allah bunlar çok güzelmiş ya
Bende gitmem o yüzden almam ama alacağım dediğin şeyler de bu fiyataKilya valla.pahalı geliyor bana hayatta giymem bunu sonrasinda ben kendimi biliyorum normal giyecegim bisey alcam o yüzdn
Aminn insallahMasallah saglıkla guzel gunlerde gıyınsın
HarikaaaEki Görüntüle 2924585 yaa teyzelerı trabzondakı yegemım kıslık battanıye öruyor demıstım ya bırde yanına boyle bır havlu yapıyormus sadeve ismi kaldı hala dıo cok tatlıı degıll mııı
AmiiiinInsallah kuzum saglıkla gelsınler ınsallah da
Biz az daha beklicez heralde tam çıksın kışlıklar diyeBaksan da yok eşimi dolandırdım yok diyor adam öneriye sordum en son üzerinde 375 yazıyordu beğendim de dedim etiket fiyatımı geçerli evet dediler kaldım öyle diyorlcw filan kötü idi gelen giden olunca giyemezsin kardeşlerin baban filan olursa diyor aşırı ince imiş yani nerden alcam bilmiyorum
Ahh tabi en başta o. Sağlıkla sıhhatle neşe içinde giysin inşallahValla biraz inceler var aralarında sadece ona da evin durumuna göre bakicam insallab Allah m agız tadiýla giymesini nasip etsin teyzesi
Su kompedan orda var mı bilmiyorm gecenlerde dugmeli alt ust sormustum 80 liraydı olsun 100 130 olsun simdi diger kontrolde insallah oraya bakıcam kuzu sende kontrolden sonra cift maskeyle bi bak kendin görmeden anlamazsn cunkuBende gitmem o yüzden almam ama alacağım dediğin şeyler de bu fiyata
Aynen kuzum bekleyeceğim inşallah indirim olurBiz az daha beklicez heralde tam çıksın kışlıklar diye
Bakayım ya var mı ama böyle ev kıyafeti gibi bakıyorum var mıdır ? Hani şimdi gelen giden rahat edeyim sonrada evde rahat kullanayımSu kompedan orda var mı bilmiyorm gecenlerde dugmeli alt ust sormustum 80 liraydı olsun 100 130 olsun simdi diger kontrolde insallah oraya bakıcam kuzu sende kontrolden sonra cift maskeyle bi bak kendin görmeden anlamazsn cunku
Geçende yazmıştım kompedanda Bi pijama takımı beğendim hem kışlık hem yeni doğum yapmışlık düğmeli yeni gelmiş 250 idiSu kompedan orda var mı bilmiyorm gecenlerde dugmeli alt ust sormustum 80 liraydı olsun 100 130 olsun simdi diger kontrolde insallah oraya bakıcam kuzu sende kontrolden sonra cift maskeyle bi bak kendin görmeden anlamazsn cunku
Kuzucum maşallah ağız tadıyla sağlıkla giydir hepsini inşallahBunlarda 3 6 aylıkmış
Çok minnoş yaa el emeği harikaaEki Görüntüle 2924585 yaa teyzelerı trabzondakı yegemım kıslık battanıye öruyor demıstım ya bırde yanına boyle bır havlu yapıyormus sadeve ismi kaldı hala dıo cok tatlıı degıll mııı
Banada kompedan daha uygun geldi acıkcası gitmekte fayda varGeçende yazmıştım kompedanda Bi pijama takımı beğendim hem kışlık hem yeni doğum yapmışlık düğmeli yeni gelmiş 250 idi
O ne demek kizzzKızlar koşun göbeğim dışına çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?