Insallah kuzum saglıkla gelsınler ınsallah da

Çıkabilmek bakcaz da çıkamıyoruz kiii
Baksan da yok eşimi dolandırdım yok diyor adam öneriye sordum en son üzerinde 375 yazıyordu beğendim de dedim etiket fiyatımı geçerli evet dediler kaldım öyle diyor lcw filan kötü idi gelen giden olunca giyemezsin kardeşlerin baban filan olursa diyor aşırı ince imiş yani nerden alcam bilmiyorum

Biz az daha beklicez heralde tam çıksın kışlıklar diye

Bende gitmem o yüzden almam ama alacağım dediğin şeyler de bu fiyata
Su kompedan orda var mı bilmiyorm gecenlerde dugmeli alt ust sormustum 80 liraydı olsun 100 130 olsun simdi diger kontrolde insallah oraya bakıcam kuzu sende kontrolden sonra cift maskeyle bi bak kendin görmeden anlamazsn cunku

Su kompedan orda var mı bilmiyorm gecenlerde dugmeli alt ust sormustum 80 liraydı olsun 100 130 olsun simdi diger kontrolde insallah oraya bakıcam kuzu sende kontrolden sonra cift maskeyle bi bak kendin görmeden anlamazsn cunku
Bakayım ya var mı ama böyle ev kıyafeti gibi bakıyorum var mıdır ? Hani şimdi gelen giden rahat edeyim sonrada evde rahat kullanayım

Geçende yazmıştım kompedanda Bi pijama takımı beğendim hem kışlık hem yeni doğum yapmışlık düğmeli yeni gelmiş 250 idi

Ayy kızlar cumartesi doktora gitcektim ameliyatı varmış öğle saatine verdi sonra eşim dedi ki ben götüremem seni işim var. Hadi dedim şansıma bugüne alıyım aldım randevu hazırlanıyodum annemle gitcektim doktorum aradı ben çıkcam diyee çok bozuldu moralim yarın gitcem belki başka hastanede oluyo o zamanda ama ya da cumartesi kayınvalidem le gitcem çok zaman oldu ya beklemek istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…