Ben lierac bi kutu bitirdim ama bence hiç nemlendirmiyor faydası oldugunu düşündürmeyen bir ürün. Şimdi bio oil aldm o da bence kötü ben badem yağı sürmeye devam edicem sanırım bir şişe bitirdim ama şimdi acı badem yağı alıcam onu cok duydum hem tüyleri de beslemiyormuş oYok artık yaalierac mı alcan alma yaa ozman Bi Hindistan cevizi Bi de kakao yağı al dönüşümlü kullan olmazmı
Senin durumun başkaBen de ıspanak yiyorum işte ne yapayım
O benim işte normal yemek yiyemiyorum neredeyse hep fastfood her gün uludag limonata içiyorum mesela buz gibi ful abur cubur moduyum ve kendmi durduramıyorumValla ben de nefsimi körlemek için içiyorum mcdonalds ta yiyorum napiyim seviyorum aylarca içmedim nolduuablam arkadaşlarım benim full fast food kola fanta hepsini içtiker çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı
Aman kimsede çıkmasın. Grubun kotasını ben doldurdumSenin durumun başkabende de çıkarsa şeker bye bye happiness
Ya bu kadar olur az önce baktım bende Amazon’a. Hiç almadığım için cesaret edemedim bir de kartım yine doldu iki gündeBu iki ürünü amazondan sipariş verdim ebebek mağzasında ateş pahası maşallah en uygun buradaydı bakalım bugun gelecekler nasıl acabaamazondan daha once aldıklarımda sorun yaşamadım ama yine de bi şüphe var
Ben napıyor um biliyomusun sabahları Hindistan cevizi yağ gün içinde kakao yağı akşam yatmadan da alta Hindistan cevizi üste lierac veya alta boombutter karışık bitkisel yağı var ya o üstüne lierac genelde yaparsam böylr yapmaya çalışıyorm. Lierac dediğin gibi tek başına nemlendirdiğini düşünmüyorum sanki onun emilimini artırıcı destekleyici bişeye ihtiyaç duyuyorBen lierac bi kutu bitirdim ama bence hiç nemlendirmiyor faydası oldugunu düşündürmeyen bir ürün. Şimdi bio oil aldm o da bence kötü ben badem yağı sürmeye devam edicem sanırım bir şişe bitirdim ama şimdi acı badem yağı alıcam onu cok duydum hem tüyleri de beslemiyormuş oZEYNEPP5555
Valla ben artık kart ödemesi ne gelecek merakla bekliyorumYa bu kadar olur az önce baktım bende Amazon’a. Hiç almadığım için cesaret edemedim bir de kartım yine doldu iki gündene aldım hiç anlamıyorum ortada bir şey yok
Bende burger yiyorum Allah affetsinValla ben de nefsimi körlemek için içiyorum mcdonalds ta yiyorum napiyim seviyorum aylarca içmedim nolduuablam arkadaşlarım benim full fast food kola fanta hepsini içtiker çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı
Ya evet dün sipariş verdim sonra iptal ettim bi sorguladım hakediyormusun bu parayı be ürün dedmBen napıyor um biliyomusun sabahları Hindistan cevizi yağ gün içinde kakao yağı akşam yatmadan da alta Hindistan cevizi üste lierac veya alta boombutter karışık bitkisel yağı var ya o üstüne lierac genelde yaparsam böylr yapmaya çalışıyorm. Lierac dediğin gibi tek başına nemlendirdiğini düşünmüyorum sanki onun emilimini artırıcı destekleyici bişeye ihtiyaç duyuyor
Valla benim bitse ben 2.ye almam ne yalan söylim idare ederim doğal yağlarla napim. Onun yerine yavrularıma iki don daha alırım AnalıqqqqYa evet dün sipariş verdim sonra iptal ettim bi sorguladım hakediyormusun bu parayı be ürün dedmben de sabah badem yağı hindşstan cevizi yağı sürüyorum aksam lavanata yağı lierac karısık yani şmdi lierac bitti alsammı alamasam mı kararsızlıgı. Annem 3 çocugunda da hamile kaldığı andan itibaren sadece badem yağı sürmüş pürüzsüz yani hala karnı ne bileyim bu ürünler ticari midir nedir
Benim bitti bayadır ve almadımValla benim bitse ben 2.ye almam ne yalan söylim idare ederim doğal yağlarla napim. Onun yerine yavrularıma iki don daha alırım Analıqqqq
Ay iyi hoşta ben ne alıyorum da yoklar ortada anlamıyorumValla ben artık kart ödemesi ne gelecek merakla bekliyorumeşimin firma kredi kartı bir de limit yüksek hissettirmiyor alırken artık Allaha emanet ben habire alıyorum
O ne ya bana tarif etsene unuttumBende burger yiyorum Allah affetsin
Yaa evet geç emiliyo doğallar lierac hemen lüüp krem gibi. İşte yaz da bitti sürüp göbek açık da gezemiyorumBenim bitti bayadır ve almadımkendi karışımımı kullanıyorum ama emilmiyor bu da tshirt ler daha çok neme doydu sanki ama o kadar para veremem şimdi eksik bitmiyor çünkü
Ya elimdeki bitmek üzere yanlarım haric catlak olmadi yanlarima da sürmemistim ama suan cok pahalı hindistan cevizi yaği hangisi aldin foto atsan ya ikisi biYok artık yaalierac mı alcan alma yaa ozman Bi Hindistan cevizi Bi de kakao yağı al dönüşümlü kullan olmazmı
Doğur ısmarlayim yaşayarak görO ne ya bana tarif etsene unuttum
Geçen bepanthen sürsem mi dedim çok kaşınıyordu ya geri çekindimYaa evet geç emiliyo doğallar lierac hemen lüüp krem gibi. İşte yaz da bitti sürüp göbek açık da gezemiyorum
Aynen valla ben aldıkça alttan bişe çıkıyo ben anlamadım
Acibademi ne zamandır kullaniyorsn hic tüylenme olmadı o zaman sendrBen lierac bi kutu bitirdim ama bence hiç nemlendirmiyor faydası oldugunu düşündürmeyen bir ürün. Şimdi bio oil aldm o da bence kötü ben badem yağı sürmeye devam edicem sanırım bir şişe bitirdim ama şimdi acı badem yağı alıcam onu cok duydum hem tüyleri de beslemiyormuş oZEYNEPP5555
Samsun a geleceğimDoğur ısmarlayim yaşayarak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?