Kızlar ya doktora attım sonuçları son iki gün sabah tokluk yüksek çıkınca insülin başla yarın dedi
Sağlık olsun canım.
Ne iğneler ne ilaçlar alıyoruz, bi de insülin eklensin bişiy olmaz.
Sağlıkla gelsinler yeter ki.

Ya 156 ve 142 çıktı sabahları işte. 4 ünite sabah kahvaltı öncesi dedi. Akşam öğlen normal çıkıyor ama bilmiyorum doktor daha iyisini biliyordur. Çok canım sıkıldı
Kuzum cok mınık alıyorsun bak ben 12 cc kullanıyorum hıc bıseyycık yok sınırı gecmesın dıe tedbıren vermıs bence

Sıkma canını kuzum bende cıkamıyorum bakıyorum arkadaslar ne almıs paylasılandan ıhtıyacım olandan bende sıparıs gırıyorum hali hazırda olumca kararr vermekte kolay oluyor ama tabı hamılelık buhranına gırmemek mumkun degıl bazen bende. Kendımı alıkoyamıyorum bu durumdan bazen sallıyorum bazende takılıp kalıyorum

Ya 156 ve 142 çıktı sabahları işte. 4 ünite sabah kahvaltı öncesi dedi. Akşam öğlen normal çıkıyor ama bilmiyorum doktor daha iyisini biliyordur. Çok canım sıkıldı
4 ünite kime söylediysem çoook düşük doz dedi.. Sakın kendini üzme nazar boncuğumuz olsun bu da... Ben akşam vuruyorum 10 da ama farkeden ni şey olmaz heralde. Sen ilk günden hemen düşmesini bekleme olur mu. Dr bana demişti ki süreç ilerledikçe bebeğin ihtiyacı arttığı için insülini o çekiyor şekerin daha da yükseliyor. Elimizde olan şeylerden değil aslında yani

Ben de saldım iyice kendimi Bi silkelensem aslında iyi olacak şu sağdan soldan gelecekler gelmediği için hala bekliyorum. Hani ben gider 10 zıbın alırım 15 zaten gelecek falan sepete atıp atıp siliyorum. Ben netlik seviyorum böyle sürünceme

Heee haklısınn kuzu yaa bende geriliyorum oyle elıme gecsın kenara koyayım istiyorum azıcık cıtlatsan kım geıtrecektı ki

Anladım valla kuzum ne bileyim insan endişe ediyor. O kadar dikkat ediyordum yani geçen sabah normal çıktı ama heralde gidişat artma yönünde tedbiren mi yaptı ne bileyim saatlerdir geri dönüş bekliyordum kendi doktoruma da gönderdim. O dönüş yapacak bekliyorum. İnşallah bebekler iyidir Ne düşüneceğimi şaşırdım

Yinede çok üzüldüm. İnşallah yan etkisi vs. yoktur İki gün sabah sadece bir hafta daha mı bekleseydik bilmiyorum Hayırlısı bebekler iyi olsun da
Üzülmeee kuzumm o zaman benım daha da üzülmem lazımm doz olarak senın 3 katın zararlı bısey degıl bızım unsılın degerımız bebege asıl zararr vermesın dıe alıyoruz onlar ıcın annesııı normal calısamayan hormona destekleyıcı verıyrouz kötü bısey degıl ki

Sabah tokluk iki gün sınırı aştı biraz 156 ve 142 çıktı. Diğer değerler normal. Arada artış olur demişti ama ilaç dedi hemen ilk artışta anlamadım canım sıkıldı
Acaba birkaç gün daha takip edilebilir miydi hani iki günle hemen karar vermek bilemedim tabi yine biz onlardan iyi bilemeyiz buda ayrı bir konu. Canını sıkma kuzum strese girersen bebişlerde etkilenir kendi doktorunla görüştün mü o ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…