Bunu bende kullanıyorum günde bir tane sabah içiyorum benAminnn canımm ınsallahhcumlemızden rabbım razı olsunn Eki Görüntüle 2924801 benım magnezyum bu canım bırde soda ıcmekte kemık gelısımı felan ıcın ıyıymıs bırde OMEPA VM kullanıyorum
Ya 156 ve 142 çıktı sabahları işte. 4 ünite sabah kahvaltı öncesi dedi. Akşam öğlen normal çıkıyor ama bilmiyorum doktor daha iyisini biliyordur. Çok canım sıkıldıSıkma canını bebekler iyi olsun diye sonuçtane kadar başlıcaksın
Sağlık olsun canım.Kızlar ya doktora attım sonuçları son iki gün sabah tokluk yüksek çıkınca insülin başla yarın dedi
Kuzum cok mınık alıyorsun bak ben 12 cc kullanıyorum hıc bıseyycık yok sınırı gecmesın dıe tedbıren vermıs benceYa 156 ve 142 çıktı sabahları işte. 4 ünite sabah kahvaltı öncesi dedi. Akşam öğlen normal çıkıyor ama bilmiyorum doktor daha iyisini biliyordur. Çok canım sıkıldı
Sıkma canını kuzum bende cıkamıyorum bakıyorum arkadaslar ne almıs paylasılandan ıhtıyacım olandan bende sıparıs gırıyorumBi kaç gündür depresyona geçtim kuzular aşısızım diye aileme bile gidemiyorum. Alınacak bin tane şey var alamıyorum nasıl yapacağıma karar veremediğim için. O yüzden sessizim yoksa yazdıklarınızı okuyorum...
4 ünite kime söylediysem çoook düşük doz dedi.. Sakın kendini üzmeYa 156 ve 142 çıktı sabahları işte. 4 ünite sabah kahvaltı öncesi dedi. Akşam öğlen normal çıkıyor ama bilmiyorum doktor daha iyisini biliyordur. Çok canım sıkıldı
Ben de saldım iyice kendimi Bi silkelensem aslında iyi olacakSıkma canını kuzum bende cıkamıyorum bakıyorum arkadaslar ne almıs paylasılandan ıhtıyacım olandan bende sıparıs gırıyorumhali hazırda olumca kararr vermekte kolay oluyor ama tabı hamılelık buhranına gırmemek mumkun degıl bazen bende. Kendımı alıkoyamıyorum bu durumdan bazen sallıyorum bazende takılıp kalıyorum
Heee haklısınn kuzu yaa bende geriliyorum oyle elıme gecsın kenara koyayım istiyorum azıcık cıtlatsan kım geıtrecektı kiBen de saldım iyice kendimi Bi silkelensem aslında iyi olacakşu sağdan soldan gelecekler gelmediği için hala bekliyorum. Hani ben gider 10 zıbın alırım 15 zaten gelecek falan sepete atıp atıp siliyorum. Ben netlik seviyorum böyle sürünceme
Bilmiyordum bende yükleyeyim sürekli tarayıcıdan giriyorumVar kuzum
Yinede çok üzüldüm. İnşallah yan etkisi vs. yokturKuzum cok mınık alıyorsun bak ben 12 cc kullanıyorum hıc bıseyycık yok sınırı gecmesın dıe tedbıren vermıs bence
Çok mu yüksek çıkıyo kuzumKızlar ya doktora attım sonuçları son iki gün sabah tokluk yüksek çıkınca insülin başla yarın dedi
Anladım valla kuzum ne bileyim insan endişe ediyor. O kadar dikkat ediyordum yani geçen sabah normal çıktı ama heralde gidişat artma yönünde tedbiren mi yaptı ne bileyim saatlerdir geri dönüş bekliyordum kendi doktoruma da gönderdim. O dönüş yapacak bekliyorum. İnşallah bebekler iyidir4 ünite kime söylediysem çoook düşük doz dedi.. Sakın kendini üzmenazar boncuğumuz olsun bu da... Ben akşam vuruyorum 10 da ama farkeden ni şey olmaz heralde. Sen ilk günden hemen düşmesini bekleme olur mu. Dr bana demişti ki süreç ilerledikçe bebeğin ihtiyacı arttığı için insülini o çekiyor şekerin daha da yükseliyor. Elimizde olan şeylerden değil aslında yani
Bulamadım benVar kuzum
Sabah tokluk iki gün sınırı aştı biraz 156 ve 142 çıktı. Diğer değerler normal. Arada artış olur demişti ama ilaç dedi hemen ilk artışta anlamadım canım sıkıldıÇok mu yüksek çıkıyo kuzum
Ah kuzum inşallahSağlık olsun canım.
Ne iğneler ne ilaçlar alıyoruz, bi de insülin eklensin bişiy olmaz.
Sağlıkla gelsinler yeter ki.
Valla yarın başla dedi direkt ilacaCnm ya kendime yazmaktan sana yazacaktım unuttum cnm ins gerek kalmaz kaldiki gerek kalırsa canı iyi olsuncnm ne olur üzme kendini
Üzülmeee kuzumm o zaman benım daha da üzülmem lazımm doz olarak senın 3 katın zararlı bısey degıl bızım unsılın degerımız bebege asıl zararr vermesın dıe alıyoruz onlar ıcın annesııı normal calısamayan hormona destekleyıcı verıyrouz kötü bısey degıl kiYinede çok üzüldüm. İnşallah yan etkisi vs. yokturİki gün sabah sadece bir hafta daha mı bekleseydik bilmiyorum Hayırlısı bebekler iyi olsun da
Ay vücut ile bir değil yapay şeyler ama elimden de bir şey gelmiyorYaagenelde kullanılıyor gebelik şekerinde ama bir sıkıntı olmaz yapacak birşey yok vücut salgılıyor kuzucm
Acaba birkaç gün daha takip edilebilir miydi hani iki günle hemen karar vermek bilemedim tabi yine biz onlardan iyi bilemeyiz buda ayrı bir konu. Canını sıkma kuzum strese girersen bebişlerde etkilenir kendi doktorunla görüştün mü o ne diyorSabah tokluk iki gün sınırı aştı biraz 156 ve 142 çıktı. Diğer değerler normal. Arada artış olur demişti ama ilaç dedi hemen ilk artışta anlamadım canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?