Kızlar dr.da çıktım herşey yolunda dedi yanlız biraz minyon dedi kilosu için az buldu yağlı protein tüket dedi biraz ona cnm sıkıldı onun dışında şükür bişey yok
Canım benim biraz bilinçli yersin yemeklerini bebişe yarıcak şeyleri hiç bişey olmaz merak etme daha çook var zaten son aylarda daha çok alıyomuş bebekler

Kızlar dr.da çıktım herşey yolunda dedi yanlız biraz minyon dedi kilosu için az buldu yağlı protein tüket dedi biraz ona cnm sıkıldı onun dışında şükür bişey yok
Canım hergün avokado muz süt ceviz badem fındık tahin ye etini balığını ye sonraki kontrolde gör bak bebişi nasıl büyümüş

Dün söyledim bugun geldi. Gelmeden önce de otomatık aradılar yarım saate kapıdayız diye sekreter

Eklentiler

• 157C5EE9-A4EC-40F7-85BD-4AB10AE2A2B1.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 34
Ben de en son dün yedim benim avokadocu hasat ekim sonunda olcak dedi kendime başka avokadocu bulmam lazım
En son sıparıa verıdgım guzeldı kuzu hepsıexpresten tazemasa dıe bolumden aldım 14.50 tanesı meyvelerı keslerle felan kutulara koyup bayagı özenlj getırmıs lerdi benden tam not aldı
Sadece 2 gun yaglı kagıda sardım sonra yedım yarısını yarıaıda beklıyor benı

Ç
Çok şükür canım benim, sağlıklı olsun da kilo mühim değil.
Kaşar peyniri falan yiyorlardı bebek kilo alsın diye.
Almazsa da sıkıntı yok, doğunca sütünle alır.
Hem küçük bebeğin doğumu da kolay olur.

Pahalıymış

Bemım de oyleydı kılosu az az dedım 10 gun ıcınde masallah 300 gr fark ettı neyden bılmıyorum proteıne mı cok yuklendım yoksa usg cıhazının olcümunden mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…