Aa bak kaşar peyniri yazmayı unuttumÇ
Çok şükür canım benim, sağlıklı olsun da kilo mühim değil.
Kaşar peyniri falan yiyorlardı bebek kilo alsın diye.
Almazsa da sıkıntı yok, doğunca sütünle alır.
Hem küçük bebeğin doğumu da kolay olur.
Kuzum yedıgım zaten 1 tane zar zor tabıı sana dayanmaz gunluk 1 tane elma nıyetınePahalıymış
Kilosu 680 Gr çıktı 25 haftaliksin tam dediKac kı kılosu canımm
Var kuzumUygulaması var mı bu sitenin
Hahha kızz benımkınden daha gazla cıkmısKilosu 680 Gr çıktı 25 haftaliksin tam dedi
Ben bulamadım geçen baktm daVar kuzum
İns cnm ne bilim insan vicdan yapıyor o kadar da dikkat ederim ama bu günden sonra daha da dikkat edicemHahha kızz benımkınden daha gazla cıkmıs10 gun sonra 974 gr cıktı
Bemım gıbı acil durum ilan etİns cnm ne bilim insan vicdan yapıyor o kadar da dikkat ederim ama bu günden sonra daha da dikkat edicem
Hmmm demekkı ılacaız olmuyor kuzu yapacak bısey yok üzülmeKızlar ya doktora attım sonuçları son iki gün sabah tokluk yüksek çıkınca insülin başla yarın dedi
Üzülme kuzum ya iki tane can taşıyosun kolay değil olucağı varmış şekerinde en azından önlem alınacak bir şey allah beterlerinden saklasın dermansız dert vermesinKızlar ya doktora attım sonuçları son iki gün sabah tokluk yüksek çıkınca insülin başla yarın dedi
Cnmsin yaaa hemen acil durum.ilan ediyorum silkeleniyorum hemenBemım gıbı acil durum ilan et
Bas ucunda cıg bademın
Aksamdan suya koyup sabah ac karnına ılk olarak tuketecegın 1 ad cevızı suyuyla hemen yut
Kefır
Muz
Iste yıyebılrısen en ıyısı avokado
Süt
Yogurt
Et
Yesıl yapraklı sebze ( ben salata olarak tercıh etmıstım)
Duzenlı sabahları yumurta
Bunlara hucum ettım 1 hafta 10 gune farklı cıktıama dıyroum ya sana benım kı 660 gr dı dr um da gayet ıyı demıstı benım ıcım rahat etmedıgı ıcın bem kendım. Dıkkat ettım cok sukur buyuyor hareketlerınden tekmelerınden bıle anlıyorum bıkac gundur bıle vurdugu zaman karnımı sallaıyo masallah
Şimdi kaç oldu elisa cikBemım gıbı acil durum ilan et
Bas ucunda cıg bademın
Aksamdan suya koyup sabah ac karnına ılk olarak tuketecegın 1 ad cevızı suyuyla hemen yut
Kefır
Muz
Iste yıyebılrısen en ıyısı avokado
Süt
Yogurt
Et
Yesıl yapraklı sebze ( ben salata olarak tercıh etmıstım)
Duzenlı sabahları yumurta
Bunlara hucum ettım 1 hafta 10 gune farklı cıktıama dıyroum ya sana benım kı 660 gr dı dr um da gayet ıyı demıstı benım ıcım rahat etmedıgı ıcın bem kendım. Dıkkat ettım cok sukur buyuyor hareketlerınden tekmelerınden bıle anlıyorum bıkac gundur bıle vurdugu zaman karnımı sallaıyo masallah
YaaKızlar ya doktora attım sonuçları son iki gün sabah tokluk yüksek çıkınca insülin başla yarın dedi
Kızz tombık degıl amac kuvbetlensın canlansın bebek haftalık olanlarka oda uyumku olsun hedefımız oncelıkle buŞimdi kaç oldu elisa cik
Bana bir ay sonra gel dedi birde i mim omega ilacı verdi ins düzenli yapıp dikkat edip senin yazdıkların birde angel da yazdı onları yapicam tombik kız yapicam elif imiçok teşekkürler cnm benim
Şimdi kaç oldu elisa cik
Bana bir ay sonra gel dedi birde i mim omega ilacı verdi ins düzenli yapıp dikkat edip senin yazdıkların birde angel da yazdı onları yapicam tombik kız yapicam elif imiçok teşekkürler cnm benim
Masaallah sübhanallahKızz tombık degıl amac kuvbetlensın canlansın bebek haftalık olanlarka oda uyumku olsun hedefımız oncelıkle bu21 eylulde gıttıgımde 10 gun olmus ozaman 974 gr dı kuzu
Aminnn canımm ınsallahhMasaallah sübhanallahaynen kilo değil kuvvet lazım işte ben direk kiloya bağlıyorum Allah'ım sağlık sıhhatle kucaklarimiza alaalim ins evlatlarımızı saol cnm Allah razı olsun
Sıkma canını bebekler iyi olsun diye sonuçtaKızlar ya doktora attım sonuçları son iki gün sabah tokluk yüksek çıkınca insülin başla yarın dedi
Cnm ya kendime yazmaktan sana yazacaktım unuttum cnm ins gerek kalmaz kaldiki gerek kalırsa canı iyi olsunKızlar ya doktora attım sonuçları son iki gün sabah tokluk yüksek çıkınca insülin başla yarın dedi
Evet canım, kabak çekirdeği ve dut yedim az önce. Azıcık da nar suyu içtim.Aa bak kaşar peyniri yazmayı unuttumSen napıyosun canım sen de yiyormusn avokado kabak çekirdeği dut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?