Aaa evet model olarak iyi aslında
Tabanı beyaz sırıtıyor sankiHotiç Siyah Kadın Spor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hotiç Siyah Kadın Spor Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Şöyle bişiler varHotiç Siyah Kadın Spor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hotiç Siyah Kadın Spor Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzum bakıorum ama vallaa fiyatlar uçuk işte nike adidas falan da var 400 lerde ama sen şıkta olsun istiyosun galibaaAslında şöyle bir şey istiyorum model olarak ama fiyatı işte
Elimden geldiğince kuzumTabanı beyaz sırıtıyor sankiya valla çok sağ ol kuzum Allah razı olsun
Yok aslında kaba şeyleri seviyorumKuzum bakıorum ama vallaa fiyatlar uçuk işte nike adidas falan da var 400 lerde ama sen şıkta olsun istiyosun galibaa
Oyy çok sevindim canımm. Geliyor geliyooooorKizlarrr 3 yumurta toplanmisti c.tesi..
simdi aradilar 2.gun oluyo bugün 3 u de dollenmis ve durumları cok guzelmisay inanamiyorum insallh hepsinde devam eder
CanımmmAy saçmalama, ne bıkması.
İkide bir nasılsın diye sorup yormak istemiyorum canım.
Lütfen paylaşabildiğin kadar paylaş bizimle.
Geçecek inşallah canım, karantinanın bitmesine bile 2 gün kaldı zaten.
Düzeleceksin Allah’ın izniyle.
Son düzlüktesin inşallah geçicek biticek kuzum bize söylemesi kolay tabi ama bu kadar direndin az daha sanırKızlarım bıktınız bemden bılıyorum ama resmen uyku ıcın savasıurum
10 dk uyu uyan
15 dk
20 dk
Yarım saat
Toplamımdan totelıde bunlar iste sinir sıstemım yok yakınde bakırköy luk olcam
Korkma yavrum, hareket varsa sorun yoktur. Refleks ağrı geliştirdi muhtemelen anlık. Ben gece yataktan düştüm 1 hafta önceKuzular ya saçma bişi dicem ama ben dün evde terliğe takıldım düşmedim ama ters harekey yaptım , karnımın yanına bir sancı saplandı ağrı da geçmedi sanki gergin orası baya kafayı taktım çok bir şey olmaz değil mi yani ufacık bi yanlış harekettenkızım da ara da tık tık yapıo çok şükür
Kız nasıl düştün geçmiş olsunKorkma yavrum, hareket varsa sorun yoktur. Refleks ağrı geliştirdi muhtemelen anlık. Ben gece yataktan düştüm 1 hafta önceçok güldüğüm için farketmedım ama ağrım oldu mu
Ne bıkması yahu tam tersi keşke daha çok bilgilendiren sorup sorup darlamak istemiyorumKızlarım bıktınız bemden bılıyorum ama resmen uyku ıcın savasıurum
10 dk uyu uyan
15 dk
20 dk
Yarım saat
Tuvalete gittim karanlıktaKız nasıl düştün geçmiş olsunAllahım sakarlar grubu
Kız ne bulması elimizden bir şey geldiğide dua etmekten başka yani en azından paylaş ki belki ferahlatır azıcık. Uyku açıkçası biz de de öyle ama tabii senin gibi değildirKızlarım bıktınız bemden bılıyorum ama resmen uyku ıcın savasıurum
10 dk uyu uyan
15 dk
20 dk
Yarım saat
Yaa kuzum geçmiş olsun geçen konuştuk sakarlık dönemi başladı diye aman dikkat edelim inşallahKorkma yavrum, hareket varsa sorun yoktur. Refleks ağrı geliştirdi muhtemelen anlık. Ben gece yataktan düştüm 1 hafta önceçok güldüğüm için farketmedım ama ağrım oldu mu
Ne bıkması hepimiz senden gelecek haberi bekliyoruz seni darlamak istemiyoruz insallah hepsi gececk bitecek cok zor günler gecirdin geciriyosun dile kolay tabi ama buda senin sınavınmıs arkadasm az daha sabret insallah hepsi geride kalacak bugünlerinKızlarım bıktınız bemden bılıyorum ama resmen uyku ıcın savasıurum
10 dk uyu uyan
15 dk
20 dk
Yarım saat
Ay Allahım yaaa geçmiş olsunTuvalete gittim karanlıktayatağa bacağımı koydum popomu koyamamışım uyku sersemi diğer bacağımı da yatağa koyunca hoop güm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?