Kızlar ya bugün nefesimi kesen kulunç ağrısı çekiyorum hep vardı aslında ama bugün baya kötüyüm ya 🥴
Kilyacım seni korkutmak istemem ama biz daha kötü olacağız. Ben de akşam aynından oldum artı sanki ağzımdan ayak çıkacak kaburgalarım da öylr bir ağrı ve baskı ne yatabildim ne oturabildim dolandım durdum.
Yani tabiki ceryanda filan kalmadıysan başka bişey olmadıysa olağan bişe 😔

Kilyacım seni korkutmak istemem ama biz daha kötü olacağız. Ben de akşam aynından oldum artı sanki ağzımdan ayak çıkacak kaburgalarım da öylr bir ağrı ve baskı ne yatabildim ne oturabildim dolandım durdum.
Yani tabiki ceryanda filan kalmadıysan başka bişey olmadıysa olağan bişe 😔
Yok kalmadım kuzum bir de sürekli sola yatmaya çalışınca bütün ağırlık solda gerçi ben sağa da yatıyorum valla. Sol leğen kemiğim o kalça çıkıntım da ağrıyor ama bu kulunç fena yani nefes alamıyorum 🙄

Yok kalmadım kuzum bir de sürekli sola yatmaya çalışınca bütün ağırlık solda gerçi ben sağa da yatıyorum valla. Sol leğen kemiğim o kalça çıkıntım da ağrıyor ama bu kulunç fena yani nefes alamıyorum 🙄
Sağa da yat aynen ben de yatıyorum can mı dayanır öyle. Allah kolaylık versin hepimize😔

Çok haklısın canım benim. 👌🏻
Çok teşekkür ederim. 🤗
Zaten olduktan sonra söyleriz tedaviyi.
Beni asıl geren şu an içinde bulunduğum durum.
Bunları paylaşmaya hazır değilim.
Oldu olmadı, tuttu tutmadı sorularıyla mücadele etmek istemiyorum. 😒
Zaten kendi içimde yeterince stres ve korku yaşıyorum, bir de insanlarla uğraşmak istemiyorum.
Ben de gebelij testi pozitif çıkana kadar hiç kimseyle paylaşmadım. İşe bile düzenli gittim o 2 haftalık süreçte ama kimseye söylemedim. Kafam öyle rahattı ki. Sana da tavsiye ederim. ☺️

Kuzumm senınde magnezyum a fekan baktılar mı aldıgın takviye yetersız gelebılır

Back
X