- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 178
- 35
E akşama da kuru fasılyeni yersin daaa daha napcan. Kimyon var mı kurundaBenim kuru fasülyem varöğlende makarnam vardı fırınada sebze attım o iyiydi ama akşam için aynı şekilde değil
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E akşama da kuru fasılyeni yersin daaa daha napcan. Kimyon var mı kurundaBenim kuru fasülyem varöğlende makarnam vardı fırınada sebze attım o iyiydi ama akşam için aynı şekilde değil
![]()
Kilyacım seni korkutmak istemem ama biz daha kötü olacağız. Ben de akşam aynından oldum artı sanki ağzımdan ayak çıkacak kaburgalarım da öylr bir ağrı ve baskı ne yatabildim ne oturabildim dolandım durdum.Kızlar ya bugün nefesimi kesen kulunç ağrısı çekiyorum hep vardı aslında ama bugün baya kötüyüm ya![]()
Yok ya kimyon sevmiyorumE akşama da kuru fasılyeni yersin daaa daha napcan. Kimyon var mı kurunda
İşte biraz kimyon koy da iki tıkırdat yine. Çok gaz yapmıştı yaYok ya kimyon sevmiyorumolmaması da kötü işte
![]()
Yok kalmadım kuzum bir de sürekli sola yatmaya çalışınca bütün ağırlık solda gerçi ben sağa da yatıyorum valla. Sol leğen kemiğim o kalça çıkıntım da ağrıyor ama bu kulunç fena yani nefes alamıyorumKilyacım seni korkutmak istemem ama biz daha kötü olacağız. Ben de akşam aynından oldum artı sanki ağzımdan ayak çıkacak kaburgalarım da öylr bir ağrı ve baskı ne yatabildim ne oturabildim dolandım durdum.
Yani tabiki ceryanda filan kalmadıysan başka bişey olmadıysa olağan bişe![]()
Aynen vallaİşte biraz kimyon koy da iki tıkırdat yine. Çok gaz yapmıştı ya![]()
Sağa da yat aynen ben de yatıyorum can mı dayanır öyle. Allah kolaylık versin hepimizeYok kalmadım kuzum bir de sürekli sola yatmaya çalışınca bütün ağırlık solda gerçi ben sağa da yatıyorum valla. Sol leğen kemiğim o kalça çıkıntım da ağrıyor ama bu kulunç fena yani nefes alamıyorum![]()
Aaaewt cnm aynı gün transferimiz olacak inşalllah![]()
Ben de gebelij testi pozitif çıkana kadar hiç kimseyle paylaşmadım. İşe bile düzenli gittim o 2 haftalık süreçte ama kimseye söylemedim. Kafam öyle rahattı ki. Sana da tavsiye ederim.Çok haklısın canım benim.
Çok teşekkür ederim.
Zaten olduktan sonra söyleriz tedaviyi.
Beni asıl geren şu an içinde bulunduğum durum.
Bunları paylaşmaya hazır değilim.
Oldu olmadı, tuttu tutmadı sorularıyla mücadele etmek istemiyorum.
Zaten kendi içimde yeterince stres ve korku yaşıyorum, bir de insanlarla uğraşmak istemiyorum.
SüpersinnnnnnAllahım sağlıkla hayırla kullanmayı nasip etsinşükür Allahıma yordu ama değdi
![]()
Benim de geçmişti 2 gündür başladı çok fenaKızlar ya bugün nefesimi kesen kulunç ağrısı çekiyorum hep vardı aslında ama bugün baya kötüyüm ya![]()
SüpersinnnnnnA101 bambuları gözümden kaçmadı ne güzel büyümüşler ben de aldım ama kısa sürdü sarardı
![]()
AmiiinSağa da yat aynen ben de yatıyorum can mı dayanır öyle. Allah kolaylık versin hepimize![]()
Oy oy bakalım inşallah en az ağrı ile atlatalımBenim de geçmişti 2 gündür başladı çok fena
Kıyamam valla komşu olsak verirdimKızlar 2 soğan verin bana gene mi markete gitcem yaaa![]()
Valla keşke komşum olsanızKıyamam valla komşu olsak verirdim![]()
Bana gelende bu sepetten 2 tane cıktı baktım fışe 1 tane gecmıs aynı pakette kaynamıs aradan oglan okuldan gelince gonderdım hemenKızlar eşimi cumadan sonra yollara döktümbir tek oval sepet bulamadım diğerlerini bende aldım şükür
![]()
Kuzumm senınde magnezyum a fekan baktılar mı aldıgın takviye yetersız gelebılırYok kalmadım kuzum bir de sürekli sola yatmaya çalışınca bütün ağırlık solda gerçi ben sağa da yatıyorum valla. Sol leğen kemiğim o kalça çıkıntım da ağrıyor ama bu kulunç fena yani nefes alamıyorum![]()
Benim burada da yok maalesefValla keşke komşum olsanızhiç komşuluk yok burda tanımıyorum etmiyorym kimseyi