Ya ani kararla başladım annem hep al eline bir şey oyalan diyordu ama yapamadım bilmiyorum da inan ikinci mi elime alışım nedir öyle. Yaka kısmını sevmedim. Bilenlerin önerisine açığım 😅😂 tığlayayım değil mi en oluru o beceremedim çünkü artırmayı bir türlü. Muntazam durmuyor. Nasıl tığlayayım. Bu arada öğlen şekerim 115 çıktı ve yine kan yetersizliğinden zaiyat var 😂 ne zaman alışacağım.
Cokta ıyı duruyor şişten anlamıyorum ama tığ işinden anlıyorum bende 🙈😁

Yan dönmeni istiyorlar yüzüstü mümkün değil ben sırt üstü yatınca bebekler bir iki dakika içinde toplanıyor ya. O yüzden yatmam zor. Kolay bir yolu yok sanırım 😅
Yan olcak artık😂
Yok bendr hiç yüzüstü yatamam zaten aylardır yatmıyorum çok da severim. Hani şu olay yeri maktul yatışı😍😂😂😂

Eki Görüntüle 2918397
Kafam dağılsın gerginim diye başladım ama daha da sinir oldum sök ör. Bilmiyorum örgü. Şu yaka da artırma yeri felaket olmuyor ayrık duruyor filan artık bir daha sökmedim kenarını tığ ile geçeceğim 🙄 sevmesemde o şekilde. Beceriksizlik 🥴
Valla fenasın fena ben her dakka paylaşmıştım insan heyecandan atar 😂
Ama rengi mütüşş ben yapamam hiç böyle şeyler heralde daha hiç yapmadım 😂😂😂

Valla fenasın fena ben her dakka paylaşmıştım insan heyecandan atar 😂
Ama rengi mütüşş ben yapamam hiç böyle şeyler heralde daha hiç yapmadım 😂😂😂
Kız attım ya el kadar bir şey zaten 😂 baya minik böyle durduğuna bakma. Bende kendime bir yelek yapmıştım bir yılda uydurmasyon onun dışında bir şeyim yok. Rengini iyi değerlendiremedik 😂 arkayı örerken her şey iyiydi öne gelince o artırma olayı beni sinir etti baca gibi açıklık kaldı me yaptıysam 😂

Kız attım ya el kadar bir şey zaten 😂 baya minik böyle durduğuna bakma. Bende kendime bir yelek yapmıştım bir yılda uydurmasyon onun dışında bir şeyim yok. Rengini iyi değerlendiremedik 😂 arkayı örerken her şey iyiydi öne gelince o artırma olayı beni sinir etti baca gibi açıklık kaldı me yaptıysam 😂
Ya şiş işinden hiç anlamıyorum ki belki video falan baksam o da belki ama kızlar vardır anlayan sor soracağını sen. Gayet de iyi değerlendirmişsin vallahi güzel gidiyo kız emek insanın o bile hoşuna gidiyor 😍😍🥰
Yaparsın sen beni biliyorsun kaç kez söktüm yaptım elimle sonunda oldu. Sen de yaparsın 🤗

Ay sevindim valla. Bakalım akşam ne olacak 😅🙂
Bısey olmaz sen merak etme azıcık ta meyve ye canın ısteyınce kısma bısey olmaz üzüm gıbı olanakr seker oranı yuksek ama elma armut vs lerden hıc bıseybolmaz hele kı mandalına felan da cıktı ben yıyorum valla gunde 4 5 🤭 suanda hafıf eksıneksı🤤

Bakma ben ikisinden de anlamıyorum 😅 boş boş tığ ile batayım değil mi ? Erkek için ya zaten model olmaz böyle yakasını toplar delikli kısım öyle görünmez diyorum 😬 maksat orayı kapatmak aslında 😅
Sıkı iğne seklınde gıt kuzum kenara bısey yapmadan

Ya şiş işinden hiç anlamıyorum ki belki video falan baksam o da belki ama kızlar vardır anlayan sor soracağını sen. Gayet de iyi değerlendirmişsin vallahi güzel gidiyo kız emek insanın o bile hoşuna gidiyor 😍😍🥰
Yaparsın sen beni biliyorsun kaç kez söktüm yaptım elimle sonunda oldu. Sen de yaparsın 🤗
Ay öyle valla kendi emeğin olunca o iyi geliyor. Baya video izledim yapıyorum ama onların gibi olmuyor ben de sorun var heralde 😅😂 daha sökmem artık ip kötü oluyor yani her şekilde kötü oluyor. Bakcaz artık bir bitsin 😂

Bısey olmaz sen merak etme azıcık ta meyve ye canın ısteyınce kısma bısey olmaz üzüm gıbı olanakr seker oranı yuksek ama elma armut vs lerden hıc bıseybolmaz hele kı mandalına felan da cıktı ben yıyorum valla gunde 4 5 🤭 suanda hafıf eksıneksı🤤
Meyve yiyorum kuzum var listemde. Mandalinayada bayılırım 🤤🤤🤤

Ay öyle valla kendi emeğin olunca o iyi geliyor. Baya video izledim yapıyorum ama onların gibi olmuyor ben de sorun var heralde 😅😂 daha sökmem artık ip kötü oluyor yani her şekilde kötü oluyor. Bakcaz artık bir bitsin 😂
Hadi bakalım hallolur o 😊

Kızlarrrcımm şu patikli altlardan bulanlar alanlar söylesin nerden alıyolar Allah aşkına 😂 bu arada kız bizim tabi ama erkek bebek bölümüne de bakiim dedim ordada çizgili grili güzel şeyler oluyo da kıza giydiriliyodur herhalde sizceee ?

Kızlar peki sırt üstü de yatmayın deniliyor ya ağda da nasıl olacak. Bende aşımı yaptırınca gitmeyi düşünüyorum mecburen görünmüyor yani doğuma öyle gitmek istemiyorum. Ne ile karşılaşırız bilinmez. Son aylarda önermiyorlar ama jilete cesaret edemiyorum göremiyoruz diye. Konuşmalara böyle dahil oluyorum ama benim de canım sıkkın anlayışsızlıktan dolayı. İnsanlar çok yorucu 😞 keşke takmayıp devam edebilsek
O kadardan birsey olmaz ya ben fitili verirken gece mecbur sırt üstü yatıp 15 dk bekliyorum uzun süreli bir yatıstan bahsediliyor bence

Sırt üstü yatarken bacaklarını kendine çekersen sorun olmuyor. Ben öyle rahatlıkşa uzanabiliyorum. Ağdada da zaten bacağını uzatmıyorsun.
Benim ağda 5 dk sürüyo zaten gün içinde de koltukta uzanırken bacaklarımı koltuga kaldırıp düz yatıyorum ben veya kendime çekip sürekli düz yatıyorum yan duramıyorum valla açıkçası gece yan yatıyorum öbür tarafa dönerken heryerim tutulmuş oluyor hareketsizlikten biraz öyle biraz böyle günü geçiriyorum

Kızlarrrcımm şu patikli altlardan bulanlar alanlar söylesin nerden alıyolar Allah aşkına 😂 bu arada kız bizim tabi ama erkek bebek bölümüne de bakiim dedim ordada çizgili grili güzel şeyler oluyo da kıza giydiriliyodur herhalde sizceee ?
Valla ben aldıklarımı gri pembe kahve somon tonları alıyorum öbür bebikoları düşünmem lazm erkek olursa diye pembe bikaç şey alırım gibi 😊

Back
X