Bak kârlı olmus iste bende 10 lira daha düsügünü buldum aldm🤣
Bu arada eısmın ısyerınde bı calısanı n karısı da bugun sezeryan ıcın gun almaya gıtmısler tansıyonu felan yukselmıs apartopar almıslar bebegı 34 haftalıkken aman alacaklarımızı toparlayalım kızlar ne olurrr ne olmazz ınsallah erken dogmazlar yıne de saglıkla gelsınler artık

Bu arada eısmın ısyerınde bı calısanı n karısı da bugun sezeryan ıcın gun almaya gıtmısler tansıyonu felan yukselmıs apartopar almıslar bebegı 34 haftalıkken aman alacaklarımızı toparlayalım kızlar ne olurrr ne olmazz ınsallah erken dogmazlar yıne de saglıkla gelsınler artık
Amin insallah ama gercekten ne olacagı belli olmaz benim arkadasm da simdiye kadar hersey yolundaydi gec döllenmeydi 1 hafta geri geliyordu ama kilo felan normal simdi 34 te 2 hafta cikmis gerilik gelisimi az demisler böyle olursa alırız demisler galiba gercekten ne olacagi belli olmuyor insallah vaktinde kolaylikla güzellikle saglıkla gelirer🙏

Ayy cok şükür kızımın kuvet ayaklıgınıda ayarladım 🥰🧿😂 nurselek nurselek sımdı derkı oturrdugun yerden işlerını halledıyrosun 🤭🤭🤭🤭
Eskı ısyerımdekı kadına kuvetın ayaklıgını sepetlı sepetsız hangisini tavsiye edersın dedımm ayy sakın alma ben artık kullanmıyorum dedı 😁😁😁🙈🙈🙈 120 ıle 150 tl arasında takıp edıyordum düşmüyordu ıyı oldu allah bereket versın 💵 🤩🥳
Canım sen beni yanlış anlamışsın sanırım baya bi hem de. Allahh daha çok versin elbet de yardım edenin çok maşallah anlamında diyordum ben. Yoksa banane yani 😂

Bu arada bebegimize ne almaliyiz diye bir sayfa varua orda birisi sey yazmis yenidogan 1 2 tane aldim gerisi 3 6 aylık die hemen o kadar büyürler mi ya benimdr cogu yenidogan
Ben de 0-3 alıyorum hep ya , bugün 2 bebekli arkadaşımla gezdim oda öyle al dedi sadece iç bodyleri kısa kollu al tulumun içine daha rahat dedi ,bir iki de yedek 3-6 ay al dedi büyük gelsede elini ayağını kıvırırsın dedi, bir de ayaklı tulum çok alma boyu uzasada kısalır ama çorapla giydirirsin dedi 😂 naçizane aldığım tavsiyeler 🥰

Canım sen beni yanlış anlamışsın sanırım baya bi hem de. Allahh daha çok versin elbet de yardım edenin çok maşallah anlamında diyordum ben. Yoksa banane yani 😂
Biliyorum yaa ben yanlıs anlayıp da sana bısey demedım kuzum takılırısn anlamında dedım daaa bılıyorum kı bız burda bırı bısey alınca bıle ne hevesle merakla sevıncle bakıyoruz yorumluyoruz bem kendım dıyroum hep kızımın kısmetı masallah acık dıe 🤣 sen demeden ben dıyeyım dedım teyzesııı 🤩 cok şükür rabbım kımseyı bunaltmasın ben hep dıyroum ya burdada ben bsıey alınca yapınca bırı hedıye edınce rabbımm daha da guzellerını versın herkese ben hamılelıkte zorlanıyorum ınsallahh kımse zorlanmaz benım yasadıkalrımı da yasamaz en guzel halıyle gecırır dıe
Bugun benden 2 ay gerıde kuzenım 3. Hamıle sezeryan yapıyor dogumlarını
Konusurken bana dıo kı sen dıger dogumlarında nasıl yaptınn normal dogumu ayy deryaa dedım basbaya yaptım hıc sıkıntı cekmemıstım kolay gecmıstı
Yok yanııı hanı sen sımdı hıc bı agrı ya dayanamıyorsun ya ondan dedımmm
Hee dedım bende kuzneımın bırı doguma gulerek gırdım cıktık dr lar sasırdı normal dogumda ılkkez boyle goruyorum dıe
Ama ablam goz damarını catlatmıstı zorlamadan dolayı herkesın yasadıgı agrı esıgı bır mı
Sen ıgne olursun bısey hıssetmezsın dıgerıı vurunur kolunu 1 hafta oynatamaz ne alakası var dedım benık sımdıkı yasadıgım zorluklarla gecmste yasadıgım dogumların
Hmm dogru dıyorsun dedı sustu ve gercek sinir oldum
Yanı oda bı kadın ve hamıle onu gectım bemım yıllardır ne kadar rahatsızlık cektıgımı bılıyor tedavı ıle okdugunu kanamalardan hastanede yattıgımı ve yıllardır stresten tum hastaakıklarım tetıklendıgını psıkoljı olarak harıc
Bazen boyle ınsanları bogasım gelıyor aksam aksam benı delı ettı işte....

Biliyorum yaa ben yanlıs anlayıp da sana bısey demedım kuzum takılırısn anlamında dedım daaa bılıyorum kı bız burda bırı bısey alınca bıle ne hevesle merakla sevıncle bakıyoruz yorumluyoruz bem kendım dıyroum hep kızımın kısmetı masallah acık dıe 🤣 sen demeden ben dıyeyım dedım teyzesııı 🤩 cok şükür rabbım kımseyı bunaltmasın ben hep dıyroum ya burdada ben bsıey alınca yapınca bırı hedıye edınce rabbımm daha da guzellerını versın herkese ben hamılelıkte zorlanıyorum ınsallahh kımse zorlanmaz benım yasadıkalrımı da yasamaz en guzel halıyle gecırır dıe
Bugun benden 2 ay gerıde kuzenım 3. Hamıle sezeryan yapıyor dogumlarını
Konusurken bana dıo kı sen dıger dogumlarında nasıl yaptınn normal dogumu ayy deryaa dedım basbaya yaptım hıc sıkıntı cekmemıstım kolay gecmıstı
Yok yanııı hanı sen sımdı hıc bı agrı ya dayanamıyorsun ya ondan dedımmm
Hee dedım bende kuzneımın bırı doguma gulerek gırdım cıktık dr lar sasırdı normal dogumda ılkkez boyle goruyorum dıe
Ama ablam goz damarını catlatmıstı zorlamadan dolayı herkesın yasadıgı agrı esıgı bır mı
Sen ıgne olursun bısey hıssetmezsın dıgerıı vurunur kolunu 1 hafta oynatamaz ne alakası var dedım benık sımdıkı yasadıgım zorluklarla gecmste yasadıgım dogumların
Hmm dogru dıyorsun dedı sustu ve gercek sinir oldum
Yanı oda bı kadın ve hamıle onu gectım bemım yıllardır ne kadar rahatsızlık cektıgımı bılıyor tedavı ıle okdugunu kanamalardan hastanede yattıgımı ve yıllardır stresten tum hastaakıklarım tetıklendıgını psıkoljı olarak harıc
Bazen boyle ınsanları bogasım gelıyor aksam aksam benı delı ettı işte....
Hic kafanı bozma boyle seyler he hıh de gec gercekten hic umursama biel

Hic kafanı bozma boyle seyler he hıh de gec gercekten hic umursama biel
Yokyanıı ılk hamıle oldugumu duyduğunda da bana dedı kı sen normal mı mıydı sezeryan mı dedım normaldı dogumlarım
Aayy deryaaa off daha ne kadar var dogumuna ayy nı de normal dogumm ıyy felan
Bıde zaten benım canım burnumdaydı kanama agrı sancı dedım sen bana moral vermeye mı aradın moralımı alt ust etmeye mı
Yaa bıde bırlıkte buyuduk aynı yasıtız aöa bazen dengesız ıste
Bugunde telefında mısaller verıyorum ya herkes aynı degıl her hamılelık bır degıl dıe
Bana dıo kı yaa neyse tamm tamm anladım
Dedım 35 yasındakı kadına laf anlatıyorum bırde 3. Cocugunu doguruucaksın 🤣🤣🤣🤣

Yokyanıı ılk hamıle oldugumu duyduğunda da bana dedı kı sen normal mı mıydı sezeryan mı dedım normaldı dogumlarım
Bıde zaten benım canım burnumdaydı kanama agrı sancı dedım sen bana moral vermeye mı aradın moralımı alt ust etmeye mı
Bugunde telefında mısaller verıyorum ya herkes aynı degıl her hamılelık bır degıl dıe
Kız ağzı olan konuşuo boşver 🤬 40 günlük anne bile tavsiye verio aklınca işte herkes kendini bişey sanıyo kulaklarını tıkıcaksın kuzucum sağlıkla kucağına almaya odaklan sen 💕

Ya insanlar düsüncesiz gercekten bana da 1 2 seferdir bir arkadasm var her telefonda ayni sey ayy normal dogum soyle iyi ayy sezaryen cok kötü ya diyorum hangisi hayirlisiysa o olsun ben ikisinden de korkuyorum zaten o yuzden dusunmuyorum bunları yani tabi öylw ay ben sezaryenda neler cektimde sen sezaryen istiyorsun iste ben bisey istemiyorum dr ne derse o benim icin diyorum ama yok bacim laftan anlamiyorlar

Kız ağzı olan konuşuo boşver 🤬 40 günlük anne bile tavsiye verio aklınca işte herkes kendini bişey sanıyo kulaklarını tıkıcaksın kuzucum sağlıkla kucağına almaya odaklan sen 💕
Yaa ben takmıyorum onu sadece sinir oluyorum kuzum lafına karsı bende laf verıyorum ıste 😁

Back
X