Ç

Çok şükür canım benim, sağlıklı olsun da kilo mühim değil. 😉
Kaşar peyniri falan yiyorlardı bebek kilo alsın diye. 😊
Almazsa da sıkıntı yok, doğunca sütünle alır.
Hem küçük bebeğin doğumu da kolay olur. 😉
Aa bak kaşar peyniri yazmayı unuttum 😊 Sen napıyosun canım sen de yiyormusn avokado kabak çekirdeği dut 🤩

İns cnm ne bilim insan vicdan yapıyor o kadar da dikkat ederim ama bu günden sonra daha da dikkat edicem
Bemım gıbı acil durum ilan et
Bas ucunda cıg bademın
Aksamdan suya koyup sabah ac karnına ılk olarak tuketecegın 1 ad cevızı suyuyla hemen yut
Kefır
Muz
Iste yıyebılrısen en ıyısı avokado
Süt
Yogurt
Et
Yesıl yapraklı sebze ( ben salata olarak tercıh etmıstım)
Duzenlı sabahları yumurta
Bunlara hucum ettım 1 hafta 10 gune farklı cıktı 🤭 ama dıyroum ya sana benım kı 660 gr dı dr um da gayet ıyı demıstı benım ıcım rahat etmedıgı ıcın bem kendım. Dıkkat ettım cok sukur buyuyor hareketlerınden tekmelerınden bıle anlıyorum bıkac gundur bıle vurdugu zaman karnımı sallaıyo masallah 🥰 🧿🤲

Kızlar ya doktora attım sonuçları son iki gün sabah tokluk yüksek çıkınca insülin başla yarın dedi☹️☹️☹️☹️
Üzülme kuzum ya iki tane can taşıyosun kolay değil olucağı varmış şekerinde en azından önlem alınacak bir şey allah beterlerinden saklasın dermansız dert vermesin 😔

Bas ucunda cıg bademın
Aksamdan suya koyup sabah ac karnına ılk olarak tuketecegın 1 ad cevızı suyuyla hemen yut
Kefır
Muz
Süt
Yogurt
Et
Bunlara hucum ettım 1 hafta 10 gune farklı cıktı 🤭 ama dıyroum ya sana benım kı 660 gr dı dr um da gayet ıyı demıstı benım ıcım rahat etmedıgı ıcın bem kendım. Dıkkat ettım cok sukur buyuyor hareketlerınden tekmelerınden bıle anlıyorum bıkac gundur bıle vurdugu zaman karnımı sallaıyo masallah 🥰 🧿🤲
Cnmsin yaaa hemen acil durum.ilan ediyorum silkeleniyorum hemen 😘😘😘😘😘

Bas ucunda cıg bademın
Kefır
Muz
Süt
Yogurt
Et
Şimdi kaç oldu elisa cik 🧿🧿🧿💞
Bana bir ay sonra gel dedi birde i mim omega ilacı verdi ins düzenli yapıp dikkat edip senin yazdıkların birde angel da yazdı onları yapicam tombik kız yapicam elif imi 💞💞🥰çok teşekkürler cnm benim

Bana bir ay sonra gel dedi birde i mim omega ilacı verdi ins düzenli yapıp dikkat edip senin yazdıkların birde angel da yazdı onları yapicam tombik kız yapicam elif imi 💞💞🥰çok teşekkürler cnm benim
Kızz tombık degıl amac kuvbetlensın canlansın bebek haftalık olanlarka oda uyumku olsun hedefımız oncelıkle bu 🤭 21 eylulde gıttıgımde 10 gun olmus ozaman 974 gr dı kuzu

Kızz tombık degıl amac kuvbetlensın canlansın bebek haftalık olanlarka oda uyumku olsun hedefımız oncelıkle bu 🤭 21 eylulde gıttıgımde 10 gun olmus ozaman 974 gr dı kuzu
Masaallah sübhanallah🧿🧿🧿🧿🧿 aynen kilo değil kuvvet lazım işte ben direk kiloya bağlıyorum 😁😁Allah'ım sağlık sıhhatle kucaklarimiza alaalim ins evlatlarımızı 😘😘😘saol cnm Allah razı olsun

Masaallah sübhanallah🧿🧿🧿🧿🧿 aynen kilo değil kuvvet lazım işte ben direk kiloya bağlıyorum 😁😁Allah'ım sağlık sıhhatle kucaklarimiza alaalim ins evlatlarımızı 😘😘😘saol cnm Allah razı olsun
Aminnn canımm ınsallahh 🤲 🧿 🥰 cumlemızden rabbım razı olsunn Screenshot_20210930_172904.webp benım magnezyum bu canım bırde soda ıcmekte kemık gelısımı felan ıcın ıyıymıs bırde OMEPA VM kullanıyorum

Kızlar ya doktora attım sonuçları son iki gün sabah tokluk yüksek çıkınca insülin başla yarın dedi☹️☹️☹️☹️
Cnm ya kendime yazmaktan sana yazacaktım unuttum cnm ins gerek kalmaz kaldiki gerek kalırsa canı iyi olsun🤲🤲 cnm ne olur üzme kendini

Aa bak kaşar peyniri yazmayı unuttum 😊 Sen napıyosun canım sen de yiyormusn avokado kabak çekirdeği dut 🤩
Evet canım, kabak çekirdeği ve dut yedim az önce. Azıcık da nar suyu içtim.
Avokadom yumuşamamış tam, yarına artık. Önceki gün yemiştim ama. 😉

Back
X