- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 42
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #20.001
Güle güle kullanın canım inşallahBiz beyaza boyadıksonra beşiğinin arkasındaki duvara kahverengi tonlarında gökkuşağı stickerı, şifonyerinin arkasındaki duvara kahverengi üçgen, diğer duvara da kahverengi puantiye sticker yapıştırdık. Çok güzel oldu
Bilmiyordum o kadar çok iciyorum ki kan ilacına rağmen değerlerim düşmüş keseyim bende çayı çok sağol cnmTabiki kansızlık yapıyor. Şu şekilde yediğin yiyeceklerin kan yapmasını engelliyor. 2 bardaktan fazla içmemeli genel anlamda hamileler. Ya da çok açık 3 4 bardak
Kızlarr herkese merhababu gün rüyamda doğuma giderken gördüm kendimi ama daha küçük değil mi biraz daha bekleyemez miyim falan diyordum doktora.o arada birde buraya kızlar doğuma gidiyorum yazmayı bile ihmal etmedim bu ara beni gören herkes doğum hikayelerini anlatıyor ondan etkileniyorum sanırım
Benim oğluşun tepikleriyle bugece iki kez uyandım. Saat 5 den sonrası çok zor geçiyo. Bir türlü Uykuya dalamıyorum. Bende süt içip geri yattım. Aslında aç mıyım bilmiyorum ama bişeyler yapmam gerektiğini düşünüp içiyorum artık.Ay ben de 5 gibi kalkıyorum nasıl acıkmış oluyorum anlatamam. Resmen açlıktan midem gurulduyo 3 gün yemek yememişim gibi. Bişeyler atıştırıp yatıyorum sonra
Bilmiyordum o kadar çok iciyorum ki kan ilacına rağmen değerlerim düşmüş keseyim bende çayı çok sağol cnm
Bir yanlışınız olabilir. Ben de memurum. 32. Haftaya kadar idari izinliydik. 32. Haftada çalışır raporu veya çalışamaz raporu alınıyor. Fiili çalıştığın anda doğumsonrasına aktarılıyo. İdari izin geçerli yok zaten. 24-32. Hafta arası idari izinliydik. Ben çalışamaz raporu aldım ve doğum iznine ayrıldım. Doğum sonrasına aktarım olmadı.Kesinlikle doğru anladınız. Hakkınızı arayın defalarca yazdım burada ben mevzuata dayanarak konuşuyorum. Mevzuat neyse odur değişmez. 32-38 arasını uygun bir raporla belgelendirerek doğum sonrasına aktarmak kanunla verilmiş bir haktır bunu idari izin değiştirmez. Bu sadece kanunla değişebilir.
Benim oğluşun tepikleriyle bugece iki kez uyandım. Saat 5 den sonrası çok zor geçiyo. Bir türlü Uykuya dalamıyorum. Bende süt içip geri yattım. Aslında aç mıyım bilmiyorum ama bişeyler yapmam gerektiğini düşünüp içiyorum artık.
yapar tabi canım çay ve kahve yapıyor. ben çaykolikimdir. ama gebeliğimin başından beri açık 1-2 bardak içiyordum sonra doktor kansızlığın çok üst seviyede serumluk hale gelmişsin deyince bıraktım daha içmiyorum.Cnm çay kansızlık mi yapiyo ben çok iciyorum
yaaaaa şuan stiker adaha ikna oldum ben de o zaman güzel bir stiker bakmaya başlayayım. trendyolda var başka önerebileceğiniz site var mı ?Biz beyaza boyadıksonra beşiğinin arkasındaki duvara kahverengi tonlarında gökkuşağı stickerı, şifonyerinin arkasındaki duvara kahverengi üçgen, diğer duvara da kahverengi puantiye sticker yapıştırdık. Çok güzel oldu
Allah kolaylık versin canım inşallah işlerin rast gider istediğin gibi halledersen. gerçekten çok zor bu iş yerleri ne halden anlıyor ne insaniyetten.Kızlar belki bazılarınız hatırlar. İşyerim beni çıkarmaya çalıştı.zaren hamileleiğimin başından beri her türlü mobbinge dayandım. sonra baktılar çıkmıyorum e yasak var çıkartamıyorlar da ya arabulucya gideriz tazminatını alır istifa edersin ya da seni zorla ücretsiz izne yollarız dediler.Ben tüm 40 günlük raporumu kullanıyorum şimdi. Son 8 günüm kaldı. Ama 32.haftama yetişmiyor. Yıllık iznim var onu da kullandrtmıyorlar devletten alacağım doğum param var primim var diğer yasal haklarım fazla mesailerim var hiçbirini vermiyorlarken ben neden istifa edim dedim. 32.haftaya akdar raporla tammalamam gerek o yüzden. Doğum iznm bittiğimde yasakta kalkarsa çıkışımı verirler. O yüzden benim için günlerin çok anlamı var. şimdi heyet almaya çalışacağım, alabilrsem bu pandemide tabi
Bana dua eder misiniz?
Doktor için ne gibi bir risk olabilir ki ?
Cidden bilmiyorum. Satı öne çekti mi sorun hallolur. Ztn bir yere bildirdiklerimi fln sanmıyorum
En son gittiğimde 1 hafta öndeydi zaten benim oğluşum. Şu an işyeri tarafında mağdur edildiğim için bunu talep etmek zorundayım
Ah bende çalışmak isterdim ama işyerim sağolsun
Sat tarihimi erken söylemediğime pişman oldum.tabi başıma bunun geleceğini nerden bilebilirdim ki?
Doktorunla konuştun mu okey dedi mi cnm?
katılıyorumBence bıdıkla acıkıp bizi uyandırıyor.
Kadın yemek ver!!!!
Açım aç
Filan diyorlar heralde.
gökkuşağı stickerı pikselgrafik.com.tr de n aldım ama puantiyelerle üçgenleri eşimin ozalitçi arkadaşı bastı canım. Ondan bilemedimyapar tabi canım çay ve kahve yapıyor. ben çaykolikimdir. ama gebeliğimin başından beri açık 1-2 bardak içiyordum sonra doktor kansızlığın çok üst seviyede serumluk hale gelmişsin deyince bıraktım daha içmiyorum.
yaaaaa şuan stiker adaha ikna oldum ben de o zaman güzel bir stiker bakmaya başlayayım. trendyolda var başka önerebileceğiniz site var mı ?
Allah kolaylık versin canım inşallah işlerin rast gider istediğin gibi halledersen. gerçekten çok zor bu iş yerleri ne halden anlıyor ne insaniyetten.
anladım canım teşekkür ederim araştırayım ben de o zamangökkuşağı stickerı pikselgrafik.com.tr de n aldım ama puantiyelerle üçgenleri eşimin ozalitçi arkadaşı bastı canım. Ondan bilemedim
TM cnm teşekkürler kahve hiç icmiyorum neredeyse çatıda iki bardak icicem artıkBırak canım ya da azalt. Nerden başlarsan kar senin için. Ben de çok severdim ama mecburen azalttım. 2 en az 3 bardak içiyorum o da açık
Öncelikle geçmiş olsun ben bu durumu farklı yaşıyorum rahim ağzı kisalmasin diye bana 16. Haftada serklaj yapıldı Dr. En fazla 15 20 dk ayakta durabilir sin dedi normal hayatına devam et ama ayakta durma süren kısa olacak dedi ki ben biraz dolaşıyor ayakta hemen belime ağrı giriyor dayanamıyorum oturacak yer arıyorumbuarada kızlar size bir şey daha soracağım. bende rahim ağzı kısalması var. hep açıklığı diye ifade ettim yanlış biliyormuşumneyseçok anlamıyorum. benim rahim ağzı 26 mm şuan sınırdaymış benimki, ben haftada bir iğne ve progestan kullanıyorum daha kısalmasın diye erken doğumu tetikliyormuş çünkü bebek büyüyüp baskı yaptıkça. 1 aydır sabitledik gibi ilerleme yok bu iyi bir şey. ama ben internette okuduğumda hep ıstırahat hatta sadece wc kalkışı vs verilmiş insanlara. benim doktorum öyle bir şey demedi hatta düne kadar da çalışıyordum. doktorumdan yana sıkıntım yok sonsuz güveniyorum.hep yatacaksın demediyse vardır bir bildiği. ama ben biraz tez canlıyımdır her işe kendim atlarım. acaba sıkıntı olur mu diye tereddüte düştüm . içinizde bu durumu bilen yaşayan var mı ?
buarada kızlar size bir şey daha soracağım. bende rahim ağzı kısalması var. hep açıklığı diye ifade ettim yanlış biliyormuşumneyseçok anlamıyorum. benim rahim ağzı 26 mm şuan sınırdaymış benimki, ben haftada bir iğne ve progestan kullanıyorum daha kısalmasın diye erken doğumu tetikliyormuş çünkü bebek büyüyüp baskı yaptıkça. 1 aydır sabitledik gibi ilerleme yok bu iyi bir şey. ama ben internette okuduğumda hep ıstırahat hatta sadece wc kalkışı vs verilmiş insanlara. benim doktorum öyle bir şey demedi hatta düne kadar da çalışıyordum. doktorumdan yana sıkıntım yok sonsuz güveniyorum.hep yatacaksın demediyse vardır bir bildiği. ama ben biraz tez canlıyımdır her işe kendim atlarım. acaba sıkıntı olur mu diye tereddüte düştüm . içinizde bu durumu bilen yaşayan var mı ?
canım benim 23. haftada 39 mm di. kısalma yoktu fakat açılma vardı. o dönem bana sakın kalkmayacaksın yat falan demişti. sonra dediğin iğneleri vuruldum 30. haftaya kadar çok şükür açılma durdu. ama geçen hafta da kısalmaya başlamış dedi 29 mm ye düşmüş. hatta birkaç gün sonra gittiğimde rahim ağzın iyice aşağı inmiş ölçemiyorum bile dedi.buarada kızlar size bir şey daha soracağım. bende rahim ağzı kısalması var. hep açıklığı diye ifade ettim yanlış biliyormuşumneyseçok anlamıyorum. benim rahim ağzı 26 mm şuan sınırdaymış benimki, ben haftada bir iğne ve progestan kullanıyorum daha kısalmasın diye erken doğumu tetikliyormuş çünkü bebek büyüyüp baskı yaptıkça. 1 aydır sabitledik gibi ilerleme yok bu iyi bir şey. ama ben internette okuduğumda hep ıstırahat hatta sadece wc kalkışı vs verilmiş insanlara. benim doktorum öyle bir şey demedi hatta düne kadar da çalışıyordum. doktorumdan yana sıkıntım yok sonsuz güveniyorum.hep yatacaksın demediyse vardır bir bildiği. ama ben biraz tez canlıyımdır her işe kendim atlarım. acaba sıkıntı olur mu diye tereddüte düştüm . içinizde bu durumu bilen yaşayan var mı ?
Aslında sadece uç kısımlarını yeni alabilirsin makine zaten süt çekmiyor2.el uygun fiyatlı, güzel bi pompa denk getirip alsam diye düşündüm ama ne kadar kaynatsam sterilize etsem de içime sinmez herhalde. Black friday indiriminde düşerse alicam insallah
bu konuda bilgili olduğunuz için size bir şey sormak istiyorum mümkünse, şimdi ben bugün çalışabilir raporumu aldım, 37. hafta dolduğunda tekrar bu sefer çalışamaz raporu almam gerekiyor mu yine, yoksa kendiliğinden başlıyor mu iznim?Kesinlikle doğru anladınız. Hakkınızı arayın defalarca yazdım burada ben mevzuata dayanarak konuşuyorum. Mevzuat neyse odur değişmez. 32-38 arasını uygun bir raporla belgelendirerek doğum sonrasına aktarmak kanunla verilmiş bir haktır bunu idari izin değiştirmez. Bu sadece kanunla değişebilir.
Çekiş gücü falan azalmaz mi biraz kullanılınca? Ondan da tereddüt ediyorumAslında sadece uç kısımlarını yeni alabilirsin makine zaten süt çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?