2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Tabiki kansızlık yapıyor. Şu şekilde yediğin yiyeceklerin kan yapmasını engelliyor. 2 bardaktan fazla içmemeli genel anlamda hamileler. Ya da çok açık 3 4 bardak
Bilmiyordum o kadar çok iciyorum ki kan ilacına rağmen değerlerim düşmüş keseyim bende çayı çok sağol cnm

Ay ben de 5 gibi kalkıyorum nasıl acıkmış oluyorum anlatamam. Resmen açlıktan midem gurulduyo 3 gün yemek yememişim gibi. Bişeyler atıştırıp yatıyorum sonra
Benim oğluşun tepikleriyle bugece iki kez uyandım. Saat 5 den sonrası çok zor geçiyo. Bir türlü Uykuya dalamıyorum. Bende süt içip geri yattım. Aslında aç mıyım bilmiyorum ama bişeyler yapmam gerektiğini düşünüp içiyorum artık.

Bir yanlışınız olabilir. Ben de memurum. 32. Haftaya kadar idari izinliydik. 32. Haftada çalışır raporu veya çalışamaz raporu alınıyor. Fiili çalıştığın anda doğumsonrasına aktarılıyo. İdari izin geçerli yok zaten. 24-32. Hafta arası idari izinliydik. Ben çalışamaz raporu aldım ve doğum iznine ayrıldım. Doğum sonrasına aktarım olmadı.

Bence bıdıkla acıkıp bizi uyandırıyor.
Kadın yemek ver!!!!
Açım aç
Filan diyorlar heralde.

Cnm çay kansızlık mi yapiyo ben çok iciyorum
yapar tabi canım çay ve kahve yapıyor. ben çaykolikimdir. ama gebeliğimin başından beri açık 1-2 bardak içiyordum sonra doktor kansızlığın çok üst seviyede serumluk hale gelmişsin deyince bıraktım daha içmiyorum.
yaaaaa şuan stiker adaha ikna oldum ben de o zaman güzel bir stiker bakmaya başlayayım. trendyolda var başka önerebileceğiniz site var mı ?
Allah kolaylık versin canım inşallah işlerin rast gider istediğin gibi halledersen. gerçekten çok zor bu iş yerleri ne halden anlıyor ne insaniyetten.

gökkuşağı stickerı pikselgrafik.com.tr de n aldım ama puantiyelerle üçgenleri eşimin ozalitçi arkadaşı bastı canım. Ondan bilemedim

buarada kızlar size bir şey daha soracağım. bende rahim ağzı kısalması var. hep açıklığı diye ifade ettim yanlış biliyormuşum neyseçok anlamıyorum. benim rahim ağzı 26 mm şuan sınırdaymış benimki, ben haftada bir iğne ve progestan kullanıyorum daha kısalmasın diye erken doğumu tetikliyormuş çünkü bebek büyüyüp baskı yaptıkça. 1 aydır sabitledik gibi ilerleme yok bu iyi bir şey. ama ben internette okuduğumda hep ıstırahat hatta sadece wc kalkışı vs verilmiş insanlara. benim doktorum öyle bir şey demedi hatta düne kadar da çalışıyordum. doktorumdan yana sıkıntım yok sonsuz güveniyorum.hep yatacaksın demediyse vardır bir bildiği. ama ben biraz tez canlıyımdır her işe kendim atlarım. acaba sıkıntı olur mu diye tereddüte düştüm . içinizde bu durumu bilen yaşayan var mı ?

Ben yasadim yasiyorum suan bugün doktorumda randevum var

Gecen hafta hastaneye yatirildim 2,6 cm inmis ve 2,5 cm alti risk eger 2,5 altina inerse plastik gibi birsey takicaklarmis rahim agzi erkenden acilmasin diye ....

Ama suan progestan magnezyum fln vermediler hic Hastanedeyken veriyorlardi

Bende bugün doktoruma sorucam nasil ilerliycek diye .

bana da bisi kaldirma yat dinlen sadece wc ye git gel dediler öyle de yapiyorum ztn yürüyünce vs baski hissediyorum agri yapiyor egilemiyprum

Öncelikle geçmiş olsun ben bu durumu farklı yaşıyorum rahim ağzı kisalmasin diye bana 16. Haftada serklaj yapıldı Dr. En fazla 15 20 dk ayakta durabilir sin dedi normal hayatına devam et ama ayakta durma süren kısa olacak dedi ki ben biraz dolaşıyor ayakta hemen belime ağrı giriyor dayanamıyorum oturacak yer arıyorum

Yaşayanlardan biri de benim, hem progestan hem istirahat eşliğinde yaklaşık 1,5 aydır idare ediyoruz, gün içinde bilgisayarda çalışmam gerekiyor ancak doktor yarım saatlik periyotlarla çalışıp 10 dk yatarak idare edebilirsin demişti. Hepimiz sağlıkla uzun süre daha gideriz inşallah.

canım benim 23. haftada 39 mm di. kısalma yoktu fakat açılma vardı. o dönem bana sakın kalkmayacaksın yat falan demişti. sonra dediğin iğneleri vuruldum 30. haftaya kadar çok şükür açılma durdu. ama geçen hafta da kısalmaya başlamış dedi 29 mm ye düşmüş. hatta birkaç gün sonra gittiğimde rahim ağzın iyice aşağı inmiş ölçemiyorum bile dedi.
şu an benimki de belirsiz. hatta o yüzden çatı muaynesi oldum. benim de sınırlardaymış ama bana da yat demedi. sadece kendini çok yorma dedi. hissedersin zaten aşağıya doğru baskı oluştuğunda uzan sonra kalkarsın dedi.
o şekilde davranıyorum doğuma kadar inşallah bir aksilik çıkmaz.

bu konuda bilgili olduğunuz için size bir şey sormak istiyorum mümkünse, şimdi ben bugün çalışabilir raporumu aldım, 37. hafta dolduğunda tekrar bu sefer çalışamaz raporu almam gerekiyor mu yine, yoksa kendiliğinden başlıyor mu iznim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…