2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kesinlikle doğru anladınız. Hakkınızı arayın defalarca yazdım burada ben mevzuata dayanarak konuşuyorum. Mevzuat neyse odur değişmez. 32-38 arasını uygun bir raporla belgelendirerek doğum sonrasına aktarmak kanunla verilmiş bir haktır bunu idari izin değiştirmez. Bu sadece kanunla değişebilir.

Anladım. Hayırlısı olsun inşaallah.

Bence az cnm. Tabi çekmecenin genişliği be yüksekliği de önemli. Ben 3 çekmeceyi doldurdum. 0-3 ay için 1..çekmece ,3-6 için 2. Çekmece 6_9 için 3.çekmece olacak koydum kolaylık olsun diye. Tabi askıda da kıyafetleri var.ama hala az geliyor bana kıyafetler
Dolapta da yer açmam gerek. Dhaa battaniye çarşaf pikeleri müslinleri fln yıkamadm.

Biz de öyle yapıyoruz ama bu gidişimizde elim de heyecan yaptı. Yine soracaklarımızı unuttuk geldik Bi propolisi sordum o kadar.
Bende telefonumun notlar kısmına yazıyorum. Girmeden okuyorum. Çıkmadan da açıyorum tek tek soruyorum. Bir keresinde eşimin saçma sporuları yüzünden soracakalrımı soramamış. Çıkınca hastanede ağlayıp senn yüzünden soracaklarımı soramadım diye kavga etmiştim
Asperox iyi temizler ama çok zararlı. Bebek kıyafetlerinde kullanmamanızı öneririm. Kanserojen maddeler içeriyor.

Kızlar b2ende başta gyneferon kullanıyordum hap yutamama sorunumdan dolayı dr değiştirince maltofer önerdi. 4 aydır onu içiyorum sabah akşam. Kabızlıkta yapmıyor tadı da güzel minik şişelerde zaten. Doktorunuza sorun isterseniz ben Tavsiye ederim. Pekmezi litrelerce içseniz o zaman sizin demirinizi yükseltir demişti başka bir doktor. Demir anne ve bebek için önemli.

Kızlar bir de 32. Haftadaki doğum iznini öne çektiren var mı? Yani atıyorum hatyasonuna geliyordur, izne erken başlamak için 3_5gün erkene çektiren fln oldu mu aranızda?

Kızlar ben bi tane de elektrikli pompa almaya karar verdim. Lansinohtan çok memnuniyet var gibi. Daha uygun fiyatlı memnun kaldığınız markalar varsa söyleyebilir misiniz
ben de lansinoh alıcam da bir sonraki indirimi bekliyorum bakalım
Kızlar gün içinde kasılmalarınız oluyo mu? Bebiş tek tarafa toplanıp can yakiyosa kasılma dimi o
benimki de bazen tek tarafa toplanıyor. ve sağ kaburgama çok baskı yapıyıor. sağ kaburgam ağrıyor genelde.
onun kremi var canim sur kurtul
doktorumdan krem tavsiyesi aldım. sürüyorum 3 gündür ama bana mısın demedi. uzun süreli de kullanmak içimi rahat ettirmiyor

Kızlar bir de 32. Haftadaki doğum iznini öne çektiren var mı? Yani atıyorum hatyasonuna geliyordur, izne erken başlamak için 3_5gün erkene çektiren fln oldu mu aranızda?
erkene çektirme değil de ben öncesinde 10 gün hastalık raporu aldım. rapor bitimim 32. haftaya denk geliyor. o bitince de çalışamaz raporu alıcam. şuan evdeyim

Pek bu riski almaz doktorlar ama 1 2 günden bişey olmaz bence. Ama 3 hatta 5 gün nerdeyse 1 hafta demek.

sonunda kıyafetleri yıkanmaya başladım başlamak bitirmenin yarısı. kızımın mobilyaları da gelmiş. biz aralık sonu bekliyorduk o yüzden daha odasını boya bile yaptırmamıştık. hazırlıksız yakalandık. mobilyaları beklettiriyoruz hemen badana işine girmek lazım. sizler odalar için ne yaptınız kızlar. ben 3 duvar boya tek duvara duvar kağıdı düşünüyordum. sonrada 4 duvar da boya olsun 1 veye 2 duvara stiker yapıştırırım diye düşündüm onlar da duvar kağıdı gibi duruyor. karar vermem lazım

Kolay gelsin şimdiden canım.Benim bitti şükür yıkama ütüleme işi.Bende ilk önce duvar kapıdı yaptırmak istedim ama oğlum 10 yaşında olunca ve aynı odayı kullanıcakları için bende boya yapıp stiker aldım canım onları yapıştırıcam

Benim doktorum perşembe günü verecek canım. Normalde cumartesi 32+0 oluyorum ama 2 gün çekebiliriz dedi, perşembe günü gidip eşim alacak. Ama ben çalışabilir alicam, devam edicem inşallah nihai kararim bu yönde

2.el uygun fiyatlı, güzel bi pompa denk getirip alsam diye düşündüm ama ne kadar kaynatsam sterilize etsem de içime sinmez herhalde. Black friday indiriminde düşerse alicam insallah

Bendede yaptı bulantı iki gün şimdi kesildi kabızlık yapiyo gergin hosav incir tüketiyorum ancak lavaboya hergun gidiyom

daha uygun fiyatlı oluyor hem . hem de tatlı duruyor birkaç model bakmıştım trendyoldan
2.el uygun fiyatlı, güzel bi pompa denk getirip alsam diye düşündüm ama ne kadar kaynatsam sterilize etsem de içime sinmez herhalde. Black friday indiriminde düşerse alicam insallah
ben de bir ara baktım 2. el ama dediğin gibi içime sinmedi benim de. aynen ben de onu bekliyorum kasım ayında mı oluyordu o da aralık mı ? şimdi trendyolda efsane günler indirimi var 26-27 kasım sanırım. gerçi trendyol çok indirmiyor bu tarz ürünleri. gene de takipte olmak lazım

Bendede yaptı bulantı iki gün şimdi kesildi kabızlık yapiyo gergin hosav incir tüketiyorum ancak lavaboya hergun gidiyom
doğal çözümlerle sıkıntın gideriyorsan sıkıntı yok. ilaçlar bi yandan desteklerken bi yandan da başka dengemizi bozabiliyor

26-27 Kasım günleri canım black friday zamanı. Sepete atalım bakalım kaç kuruş fark edecek

Gunaydin kizlar ya benm kaburgalarim batıyı hic uzanamıyorum doğru düzgün özellikle sağ tarafim bakacam boyle
bebekler büyüdükçe çok normal artık. benim de sağ kaburgam ağrıyor genelde oradan baskı yapıyor hissediyorum. arkadaşlarımdan duyduğum hikayelerde bebek ayağını kaburgaya bile sokup can yakabiliyormuş. kedi pozisyonunda durunca rahatlama oluyor.

parmaginla dustayken icine dogru ittir canim o da biraz rahatlatiyor

doğal çözümlerle sıkıntın gideriyorsan sıkıntı yok. ilaçlar bi yandan desteklerken bi yandan da başka dengemizi bozabiliyor
Evet ya hiç sorma suda eriyen kan ilacı verdiler migdem almadı içmedim gayneferon içiyorum mecburum kanım düşük bebeyim için az kaldı artık dogumada Allah'tan Şaban'ın dediği gibi neyse cnm şunun şurasında çarşambaya ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…