- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #19.961
Kesinlikle doğru anladınız. Hakkınızı arayın defalarca yazdım burada ben mevzuata dayanarak konuşuyorum. Mevzuat neyse odur değişmez. 32-38 arasını uygun bir raporla belgelendirerek doğum sonrasına aktarmak kanunla verilmiş bir haktır bunu idari izin değiştirmez. Bu sadece kanunla değişebilir.Ben idari izne ayrıldım ve bana ders de vermediler Bu hafta itibariyle.Yani sizin yazınıza göre 32.haftada çalışabilir raporu alırsam o beş hafta doğum sonrasına eklenebiliyor.Burda fiili çalışmam da gerekmiyor çünkü pandemiden dolayı idari izinde olduğum için zaten fiili olarak çalışıyor kabul ediliyorum.Doğru mu anladım acaba?Çok şaşkınım şu durumda.Gerçi benim idarem böyle birşeyi kabul etmeyecektir ancak böyle bir hakkım varsa kullanmayı isterim
Anladım. Hayırlısı olsun inşaallah.Ben müdür yardimcisiyim okulda benden başka mudur yardımcısı da yok yeni açıldı. Yerime görevlendirme vermek için milli eğitim bu şekilde dilekçe yazmamı istedi. Hatta birkaç hafta vermediler kimseyi ben mudur yetistiremedigi icin evden ders ekledim program hazırladım. Yeni okul iş yükü çok mudur ve öğrencilerin mağdur olmaması için kabul ettim ben de bu şekilde dilekçe yazmayi
Bence az cnm. Tabi çekmecenin genişliği be yüksekliği de önemli. Ben 3 çekmeceyi doldurdum. 0-3 ay için 1..çekmece ,3-6 için 2. Çekmece 6_9 için 3.çekmece olacak koydum kolaylık olsun diye. Tabi askıda da kıyafetleri var.ama hala az geliyor bana kıyafetlerGünaydın güzel anneler
Haftasonu bebişin kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştirmeye basladım. Ütüden ne kadar nefret ettiğimi bir kez daha anladımcocuğumun hevesiyle bile zevk alamadım odasını yerlestirmek cok keyifliydi ama. Yalnız kıyaferleri sadece 1 tane cekmece kapladı fazla az mı alısveris yaptım acaba diye düsünmedim değil. O bir cekmecede 0-3 aydan 6-9 aya kadar kıyafetler var. Neyse artık doğduktan sonra giydirecek sey bulamazsam babası gider alısverise çok kalın bişey almamısım onu farkettim. Böyle önünde dizilince daha iyi anlıyor insan.
Bende telefonumun notlar kısmına yazıyorum. Girmeden okuyorum. Çıkmadan da açıyorum tek tek soruyorum. Bir keresinde eşimin saçma sporuları yüzünden soracakalrımı soramamış. Çıkınca hastanede ağlayıp senn yüzünden soracaklarımı soramadım diye kavga etmiştimBiz de öyle yapıyoruzama bu gidişimizde elim de heyecan yaptı. Yine soracaklarımızı unuttuk geldik Bi propolisi sordum o kadar.
Asperox iyi temizler ama çok zararlı. Bebek kıyafetlerinde kullanmamanızı öneririm. Kanserojen maddeler içeriyor.Benimde vardı lekeler üzerine bimde satılan asperox diye bi deterjan var onu sıktı beklettim attım ilk postayi 4 makine çamaşır çıkardım nasıl kurutucaz bunları bilemiyorum kurutma var ama renklerini alir diye atmaya kiyamiyorum
ben de lansinoh alıcam da bir sonraki indirimi bekliyorum bakalımKızlar ben bi tane de elektrikli pompa almaya karar verdim. Lansinohtan çok memnuniyet var gibi. Daha uygun fiyatlı memnun kaldığınız markalar varsa söyleyebilir misiniz
benimki de bazen tek tarafa toplanıyor. ve sağ kaburgama çok baskı yapıyıor. sağ kaburgam ağrıyor genelde.Kızlar gün içinde kasılmalarınız oluyo mu? Bebiş tek tarafa toplanıp can yakiyosa kasılma dimi o
doktorumdan krem tavsiyesi aldım. sürüyorum 3 gündür ama bana mısın demedi. uzun süreli de kullanmak içimi rahat ettirmiyoronun kremi var canim sur kurtul
erkene çektirme değil de ben öncesinde 10 gün hastalık raporu aldım. rapor bitimim 32. haftaya denk geliyor. o bitince de çalışamaz raporu alıcam. şuan evdeyimKızlar bir de 32. Haftadaki doğum iznini öne çektiren var mı? Yani atıyorum hatyasonuna geliyordur, izne erken başlamak için 3_5gün erkene çektiren fln oldu mu aranızda?
Kızlar bir de 32. Haftadaki doğum iznini öne çektiren var mı? Yani atıyorum hatyasonuna geliyordur, izne erken başlamak için 3_5gün erkene çektiren fln oldu mu aranızda?
Kolay gelsin şimdiden canım.Benim bitti şükür yıkama ütüleme işi.Bende ilk önce duvar kapıdı yaptırmak istedim ama oğlum 10 yaşında olunca ve aynı odayı kullanıcakları için bende boya yapıp stiker aldım canım onları yapıştırıcamsonunda kıyafetleri yıkanmaya başladım başlamak bitirmenin yarısı. kızımın mobilyaları da gelmiş. biz aralık sonu bekliyorduk o yüzden daha odasını boya bile yaptırmamıştık. hazırlıksız yakalandık. mobilyaları beklettiriyoruz hemen badana işine girmek lazım. sizler odalar için ne yaptınız kızlar. ben 3 duvar boya tek duvara duvar kağıdı düşünüyordum. sonrada 4 duvar da boya olsun 1 veye 2 duvara stiker yapıştırırım diye düşündüm onlar da duvar kağıdı gibi duruyor. karar vermem lazım
Benim doktorum perşembe günü verecek canım. Normalde cumartesi 32+0 oluyorum ama 2 gün çekebiliriz dedi, perşembe günü gidip eşim alacak. Ama ben çalışabilir alicam, devam edicem inşallah nihai kararim bu yöndeKızlar bir de 32. Haftadaki doğum iznini öne çektiren var mı? Yani atıyorum hatyasonuna geliyordur, izne erken başlamak için 3_5gün erkene çektiren fln oldu mu aranızda?
2.el uygun fiyatlı, güzel bi pompa denk getirip alsam diye düşündüm ama ne kadar kaynatsam sterilize etsem de içime sinmez herhalde. Black friday indiriminde düşerse alicam insallahben de lansinoh alıcam da bir sonraki indirimi bekliyorum bakalım
benimki de bazen tek tarafa toplanıyor. ve sağ kaburgama çok baskı yapıyıor. sağ kaburgam ağrıyor genelde.
doktorumdan krem tavsiyesi aldım. sürüyorum 3 gündür ama bana mısın demedi. uzun süreli de kullanmak içimi rahat ettirmiyor
Bendede yaptı bulantı iki gün şimdi kesildi kabızlık yapiyo gergin hosav incir tüketiyorum ancak lavaboya hergun gidiyomteşekkürler canım ben de bunlardan bakıyorum alıcam inşallah
aslında benim rahim açıklığım var erken doğum riskim var ilaç kullanıyorum ama bilemedim. dediğin gibi de olabilir belki.
sedifer sanırım ismi ya da buna benzer bi isim . her sabah mutlaka tuvalete çıkıyorum. gayneferon bulantı kusma yaptı bende kullanamadım.
daha uygun fiyatlı oluyor hem . hem de tatlı duruyor birkaç model bakmıştım trendyoldanKolay gelsin şimdiden canım.Benim bitti şükür yıkama ütüleme işi.Bende ilk önce duvar kapıdı yaptırmak istedim ama oğlum 10 yaşında olunca ve aynı odayı kullanıcakları için bende boya yapıp stiker aldım canım onları yapıştırıcam
ben de bir ara baktım 2. el ama dediğin gibi içime sinmedi benim de. aynen ben de onu bekliyorum kasım ayında mı oluyordu o da aralık mı ? şimdi trendyolda efsane günler indirimi var 26-27 kasım sanırım. gerçi trendyol çok indirmiyor bu tarz ürünleri. gene de takipte olmak lazım2.el uygun fiyatlı, güzel bi pompa denk getirip alsam diye düşündüm ama ne kadar kaynatsam sterilize etsem de içime sinmez herhalde. Black friday indiriminde düşerse alicam insallah
doğal çözümlerle sıkıntın gideriyorsan sıkıntı yok. ilaçlar bi yandan desteklerken bi yandan da başka dengemizi bozabiliyorBendede yaptı bulantı iki gün şimdi kesildi kabızlık yapiyo gergin hosav incir tüketiyorum ancak lavaboya hergun gidiyom
26-27 Kasım günleri canım black friday zamanı. Sepete atalım bakalım kaç kuruş fark edecekdaha uygun fiyatlı oluyor hem . hem de tatlı duruyor birkaç model bakmıştım trendyoldan
ben de bir ara baktım 2. el ama dediğin gibi içime sinmedi benim de. aynen ben de onu bekliyorum kasım ayında mı oluyordu o da aralık mı ? şimdi trendyolda efsane günler indirimi var 26-27 kasım sanırım. gerçi trendyol çok indirmiyor bu tarz ürünleri. gene de takipte olmak lazım
bebekler büyüdükçe çok normal artık. benim de sağ kaburgam ağrıyor genelde oradan baskı yapıyor hissediyorum. arkadaşlarımdan duyduğum hikayelerde bebek ayağını kaburgaya bile sokup can yakabiliyormuş. kedi pozisyonunda durunca rahatlama oluyor.Gunaydin kizlar ya benm kaburgalarim batıyı hic uzanamıyorum doğru düzgün özellikle sağ tarafim bakacam boyle
hee iyi bari yakın zamanmış. diğer siteleri de takip etmek lazım. denk gelirsek birbirimizi de haberdar edelim26-27 Kasım günleri canım black friday zamanı. Sepete atalım bakalım kaç kuruş fark edecek
parmaginla dustayken icine dogru ittir canim o da biraz rahatlatiyorben de lansinoh alıcam da bir sonraki indirimi bekliyorum bakalım
benimki de bazen tek tarafa toplanıyor. ve sağ kaburgama çok baskı yapıyıor. sağ kaburgam ağrıyor genelde.
doktorumdan krem tavsiyesi aldım. sürüyorum 3 gündür ama bana mısın demedi. uzun süreli de kullanmak içimi rahat ettirmiyor
Evet ya hiç sorma suda eriyen kan ilacı verdiler migdem almadı içmedim gayneferon içiyorum mecburum kanım düşük bebeyim için az kaldı artık dogumada Allah'tan Şaban'ın dediği gibi neyse cnm şunun şurasında çarşambaya ne kaldıdoğal çözümlerle sıkıntın gideriyorsan sıkıntı yok. ilaçlar bi yandan desteklerken bi yandan da başka dengemizi bozabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?