- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #19.981
Tamam canımhee iyi bari yakın zamanmış. diğer siteleri de takip etmek lazım. denk gelirsek birbirimizi de haberdar edelim
bi deniyeyim bakalım inşallahparmaginla dustayken icine dogru ittir canim o da biraz rahatlatiyor
Evet ya hiç sorma suda eriyen kan ilacı verdiler migdem almadı içmedim gayneferon içiyorum mecburum kanım düşük bebeyim için az kaldı artık dogumada Allah'tan Şaban'ın dediği gibi neyse cnm şunun şurasında çarşambaya ne kaldı
Cnm çay kansızlık mi yapiyo ben çok iciyorumdoğru şunun şurasında ne kaldı çarşamba çarşafa dolanmasın da.
ben de çok kansızmışım yaa çay tiryakisi olarak çayı içememek aahhh ahhh
günaydın herkese
ben bu aralar gece uyanmamaya başladım
Cnm çay kansızlık mi yapiyo ben çok iciyorum
geçen hafta öyleydim birkaç gündür çişe bile kalkmıyorum valla.Ay ben de 5 gibi kalkıyorum nasıl acıkmış oluyorum anlatamam. Resmen açlıktan midem gurulduyo 3 gün yemek yememişim gibi. Bişeyler atıştırıp yatıyorum sonra
geçen hafta öyleydim birkaç gündür çişe bile kalkmıyorum valla.
fırtına öncesi sessizlik galiba
Cevap için teşekkürler.Evet idarelerimiz genelde bizi bu şekilde bilgilendiriyorlar.Peki 32.haftada çalışabilir raporu alsak idare bizi okula çağırıp çalistirabilir mi acaba? 37'e kadar idari izinli olmuyoruz sanki o zaman.Haliyle okulda yapılacak derslere girmemiz de istenebilir sankiYanlış biliyorsunuz. Öğretmen olup idari izinli olup 5 haftayı aktaran çok tanıdığım var idarenin mevzuat konusundaki bilgi eksikliği ve uygulamadaki yanlışlıklarıyla alakalı bir durum. Mevzuat birdir açıktır kanun değişikliği olmadığı sürece değişmez idari izin bunu etkilemez.
Benim pazara denk geliyordu doktor cumadan verdi canım.aslında tahmini doğum 10.01 iken raporda 08.01 görünüyor.2 gün geriye çekmiş.Kızlar bir de 32. Haftadaki doğum iznini öne çektiren var mı? Yani atıyorum hatyasonuna geliyordur, izne erken başlamak için 3_5gün erkene çektiren fln oldu mu aranızda?
Ben yaptircm canım dediğim gibi bir iki gün erkenden alcmKızlar bir de 32. Haftadaki doğum iznini öne çektiren var mı? Yani atıyorum hatyasonuna geliyordur, izne erken başlamak için 3_5gün erkene çektiren fln oldu mu aranızda?
Biz beyaza boyadıkKolay gelsin şimdiden canım.Benim bitti şükür yıkama ütüleme işi.Bende ilk önce duvar kapıdı yaptırmak istedim ama oğlum 10 yaşında olunca ve aynı odayı kullanıcakları için bende boya yapıp stiker aldım canım onları yapıştırıcam
Kaburgalarim benimde aşırı baskı yapıyor çok canımı yakıyor hatta otururken oturamayacak hale geloyorum ağrıdanGunaydin kizlar ya benm kaburgalarim batıyı hic uzanamıyorum doğru düzgün özellikle sağ tarafim napaacam boyle
Kızlar belki bazılarınız hatırlar. İşyerim beni çıkarmaya çalıştı.zaren hamileleiğimin başından beri her türlü mobbinge dayandım. sonra baktılar çıkmıyorum e yasak var çıkartamıyorlar da ya arabulucya gideriz tazminatını alır istifa edersin ya da seni zorla ücretsiz izne yollarız dediler.erkene çektirme değil de ben öncesinde 10 gün hastalık raporu aldım. rapor bitimim 32. haftaya denk geliyor. o bitince de çalışamaz raporu alıcam. şuan evdeyim
Doktor için ne gibi bir risk olabilir ki ?Pek bu riski almaz doktorlar ama 1 2 günden bişey olmaz bence. Ama 3 hatta 5 gün nerdeyse 1 hafta demek.
Ah bende çalışmak isterdim ama işyerim sağolsunBenim doktorum perşembe günü verecek canım. Normalde cumartesi 32+0 oluyorum ama 2 gün çekebiliriz dedi, perşembe günü gidip eşim alacak. Ama ben çalışabilir alicam, devam edicem inşallah nihai kararim bu yönde
Sat tarihimi erken söylemediğime pişman oldum.tabi başıma bunun geleceğini nerden bilebilirdim ki?Benim pazara denk geliyordu doktor cumadan verdi canım.aslında tahmini doğum 10.01 iken raporda 08.01 görünüyor.2 gün geriye çekmiş.
Doktorunla konuştun mu okey dedi mi cnm?Ben yaptircm canım dediğim gibi bir iki gün erkenden alcm
Kızlar belki bazılarınız hatırlar. İşyerim beni çıkarmaya çalıştı.zaren hamileleiğimin başından beri her türlü mobbinge dayandım. sonra baktılar çıkmıyorum e yasak var çıkartamıyorlar da ya arabulucya gideriz tazminatını alır istifa edersin ya da seni zorla ücretsiz izne yollarız dediler.Ben tüm 40 günlük raporumu kullanıyorum şimdi. Son 8 günüm kaldı. Ama 32.haftama yetişmiyor. Yıllık iznim var onu da kullandrtmıyorlar devletten alacağım doğum param var primim var diğer yasal haklarım fazla mesailerim var hiçbirini vermiyorlarken ben neden istifa edim dedim. 32.haftaya akdar raporla tammalamam gerek o yüzden. Doğum iznm bittiğimde yasakta kalkarsa çıkışımı verirler. O yüzden benim için günlerin çok anlamı var. şimdi heyet almaya çalışacağım, alabilrsem bu pandemide tabi
Bana dua eder misiniz?
Doktor için ne gibi bir risk olabilir ki ?
Cidden bilmiyorum. Satı öne çekti mi sorun hallolur. Ztn bir yere bildirdiklerimi fln sanmıyorum
En son gittiğimde 1 hafta öndeydi zaten benim oğluşum. Şu an işyeri tarafında mağdur edildiğim için bunu talep etmek zorundayım
Ah bende çalışmak isterdim ama işyerim sağolsun
Sat tarihimi erken söylemediğime pişman oldum.tabi başıma bunun geleceğini nerden bilebilirdim ki?
Doktorunla konuştun mu okey dedi mi cnm?
Canım dediğim gibi 1 aydır raporla geçiyorum. 1 yılda 40 gün rapor alma hakkımız var. Hepsini kullanmış oluyorum haftaya.Allah yardımcın olsun inşallah. Diğer arkadaşın dediği gibi o bir haftayı da raporla geçirip sonrasında alma şansın yok mu canım? Bitiyor mu tamamen raporların?
Bazı doktorlar riski göze almıyor. Hani onlarda sat tarihi değişince doğum tarihi vs herşey karışıyor. Bunlarla uğraşmak istemiyorlar. Bir kişi için mesleğimi neden riske atayım yani diyor kendi kafasından. Sen yine sor. İnşallah bir sıkıntı yapmadan verir doktorun.
Canım dediğim gibi 1 aydır raporla geçiyorum. 1 yılda 40 gün rapor alma hakkımız var. Hepsini kullanmış oluyorum haftaya.Tek çarem heyet.
32.haftam tam 13 aralık pazar gününe denk geliyor.O yüzden 3 gün bile çekse 2 iş günü kârım olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?