2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
doğru şunun şurasında ne kaldı çarşamba çarşafa dolanmasın da.
ben de çok kansızmışım yaa çay tiryakisi olarak çayı içememek aahhh ahhh

Cevap için teşekkürler.Evet idarelerimiz genelde bizi bu şekilde bilgilendiriyorlar.Peki 32.haftada çalışabilir raporu alsak idare bizi okula çağırıp çalistirabilir mi acaba? 37'e kadar idari izinli olmuyoruz sanki o zaman.Haliyle okulda yapılacak derslere girmemiz de istenebilir sanki

Kızlarr herkese merhababu gün rüyamda doğuma giderken gördüm kendimi ama daha küçük değil mi biraz daha bekleyemez miyim falan diyordum doktora.o arada birde buraya kızlar doğuma gidiyorum yazmayı bile ihmal etmedim bu ara beni gören herkes doğum hikayelerini anlatıyor ondan etkileniyorum sanırım

Kızlar bir de 32. Haftadaki doğum iznini öne çektiren var mı? Yani atıyorum hatyasonuna geliyordur, izne erken başlamak için 3_5gün erkene çektiren fln oldu mu aranızda?
Benim pazara denk geliyordu doktor cumadan verdi canım.aslında tahmini doğum 10.01 iken raporda 08.01 görünüyor.2 gün geriye çekmiş.

Biz beyaza boyadık sonra beşiğinin arkasındaki duvara kahverengi tonlarında gökkuşağı stickerı, şifonyerinin arkasındaki duvara kahverengi üçgen, diğer duvara da kahverengi puantiye sticker yapıştırdık. Çok güzel oldu

Hanımlar merhaba, ben de bugün çalışabilir raporu almaya gittim devlet hastanesine; ama 24 hafta sonrası idari izin genelgesi olduğu için biz veremiyoruz özelden alın dediler. Mecbur şimdi öğleden sonraya bir de özelden randevu aldım artık. Bir de doktor ultrasonla falan baktı, yine suyunda başa bir şeyinde sıkıntı yok çok şükür; ama hala dönmemiş bebeğim artık yürümeyi falan biraz daha sıklaştırmayı düşünüyorum, bir de internetten yöntemler araştırdım, çok sıkıntıya sokmayacak olanları yavaş yavaş yapmaya başlayacağım galiba. Aslında kendimi çok bunaltmamaya çalışıyorum, sonuçta çok şükür bebeğin ve benim sağlığımız yerinde; ama herhalde kendimi normal doğuma fikir olarak alıştırdığım için onun olmama ihtimali ne olsa üzüyor biraz.

erkene çektirme değil de ben öncesinde 10 gün hastalık raporu aldım. rapor bitimim 32. haftaya denk geliyor. o bitince de çalışamaz raporu alıcam. şuan evdeyim
Kızlar belki bazılarınız hatırlar. İşyerim beni çıkarmaya çalıştı.zaren hamileleiğimin başından beri her türlü mobbinge dayandım. sonra baktılar çıkmıyorum e yasak var çıkartamıyorlar da ya arabulucya gideriz tazminatını alır istifa edersin ya da seni zorla ücretsiz izne yollarız dediler. Ben tüm 40 günlük raporumu kullanıyorum şimdi. Son 8 günüm kaldı. Ama 32.haftama yetişmiyor. Yıllık iznim var onu da kullandrtmıyorlar devletten alacağım doğum param var primim var diğer yasal haklarım fazla mesailerim var hiçbirini vermiyorlarken ben neden istifa edim dedim. 32.haftaya akdar raporla tammalamam gerek o yüzden. Doğum iznm bittiğimde yasakta kalkarsa çıkışımı verirler. O yüzden benim için günlerin çok anlamı var. şimdi heyet almaya çalışacağım, alabilrsem bu pandemide tabi
Bana dua eder misiniz?
Pek bu riski almaz doktorlar ama 1 2 günden bişey olmaz bence. Ama 3 hatta 5 gün nerdeyse 1 hafta demek.
Doktor için ne gibi bir risk olabilir ki ?
Cidden bilmiyorum. Satı öne çekti mi sorun hallolur. Ztn bir yere bildirdiklerimi fln sanmıyorum
En son gittiğimde 1 hafta öndeydi zaten benim oğluşum. Şu an işyeri tarafında mağdur edildiğim için bunu talep etmek zorundayım
Ah bende çalışmak isterdim ama işyerim sağolsun
Benim pazara denk geliyordu doktor cumadan verdi canım.aslında tahmini doğum 10.01 iken raporda 08.01 görünüyor.2 gün geriye çekmiş.
Sat tarihimi erken söylemediğime pişman oldum.tabi başıma bunun geleceğini nerden bilebilirdim ki?
Ben yaptircm canım dediğim gibi bir iki gün erkenden alcm
Doktorunla konuştun mu okey dedi mi cnm?

Allah yardımcın olsun inşallah. Diğer arkadaşın dediği gibi o bir haftayı da raporla geçirip sonrasında alma şansın yok mu canım? Bitiyor mu tamamen raporların?
Bazı doktorlar riski göze almıyor. Hani onlarda sat tarihi değişince doğum tarihi vs herşey karışıyor. Bunlarla uğraşmak istemiyorlar. Bir kişi için mesleğimi neden riske atayım yani diyor kendi kafasından. Sen yine sor. İnşallah bir sıkıntı yapmadan verir doktorun.

Canım dediğim gibi 1 aydır raporla geçiyorum. 1 yılda 40 gün rapor alma hakkımız var. Hepsini kullanmış oluyorum haftaya. Tek çarem heyet.
32.haftam tam 13 aralık pazar gününe denk geliyor. O yüzden 3 gün bile çekse 2 iş günü kârım olur.

İnşallahh canım bu durumu doktorun vermemek için diretse bile anlatırsan bence o zaman verir mağdur etmez gibime geliyor ama. Vermezse de başka bi doktora gider ondan istersin. İlla Bi veren çıkar. Moralini bozma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…