2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
O zaman eşine at kuzum topu. Yeri geliyo ben eşime atıyorum. Eski Bi mahallede oturuyoruz mesela. Kaynanam her yere götürmek istiyo Brni. Çarşıya pazara komşuya. Eee ben de öğretmenim. Okulda muhatap olmadığım tiplerin evine çaya mı gideyim? Eşime anlattım durumu. Bir kesti pir kesti konuyu eşim. Daha teklif bile etmiyo. Eşin o zaman biraz sert olacak. Ona kırılmaz da hem. Biz geliniz ya. Zaten el kızı moduna girip hemen tripler küslükler oluyo

Zaten dün hemen telefonu ona verdim çok kötü tartıştılar hastaneye bir kişi alacaklar eşime sen gelme diyo eşim de kızdı benim kızım oluyo ben evde oturamam asıl sen gelme evde bekle bizi dedi sonra uzun uzun mesajlar atmış eşim cevap bile yazmadı ne hali varsa görsün dedi

Ne şekerli suyu yahu. Bu mama düşmanlığıda neyin nesi anlamıyorum. İnşallah sütün hemen gelirde mamayada gerek kalmaz. Lohusa kafasıyla bu kadın hiç çekilmez. Eşin halletsin başarabiliyorsa sustursun

Doktor ne diyosa o yüz yıllardır insanlar doğuruyo şekerli suyu bi sen mi buldun zaten 1-2 gün mama verilecek sütüm gelene kadar sonra emziririm valla allah yardımcım olsun bununla lohusalık geçmez

Ayy aman ya rabbim
Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten.
Çocuk doğurmak Bi dert.
Doğumdan sonra büyüklerle uğraşmak bambaşka Bi dert.
Benim oğlumum da ayakları sol tarafta. Diyo ki sağda hissediyorsun de mi?
Hayır anne diyorum solda.
Erkek bebek sağda olur yanlış hissediyorsundur diyor
Anne benim karnımda bebek. Doktor da gösterdi ultrasonda. Ayakları solda diyorum.
Yok erkek bebek sağda olur diyor.
........ (ya sabır çekişler içimden)

Maşallahh heeeerrr şeyden anlıyolar lohusa külodu alacam o neymiş bizim zamanımızda yoktu senin külodun mu yok ben hiç almadım özel külot ayy lohusa çamaşırı da bildiğin babanne donu sadece yüksek bel hayır konuşturmuyo da taramalı gibi bi başlıyo araya giremiyosun valla allah yardımcımız olsun

Size sorun çıkarmadılar değil mi?Az önce aradım idaremi beni sinir ettiler.Şimdi biz planlama yapmıştık tekrar değiştirmek zorunda kalacağız.Ocakta Ne yapacağız Sen doğum iznine ayrılmış olacaksın falan dediler.Dedim hocam iyi aylık bebekle okula başlamak istemiyorum en azından beş haftayı doğum sonrasına aktarayim.Qncak gerçekten kızgınım.Hakkım olan bir şeyde bile beni vicdanen rahatsız etmeye çalışıyorlar.Kaldı ki idari izne keyfi değil mecburen ayrıldım.Yuzyuze eğitim riskli olduğu için.Neyse müdürüm ole konuşup bana dönecekmiş.Sanki çalışabilir raporumu reddedebilirlermiş gibi.Peki siz canlı ders vermiş miydiniz idari izin süresinde?

Ayyy Allahım
Akıl sağlığımızı kaybetmeyiz inşallah

Kesinlikle doğumunda yanında isteme seni zorlayacak belli ki ikna edici kırıcı olmayan bir dille anlat ona yoksa senin psikolojini daha çok yıpratır canım kaldiki eskidendi o yokluk yüzünden millet şekerli su verirdi şimdi öyle birşey yokki

Ayy kızlar Allah yardımcınız olsun kızlar buradan ben darlandım valla

Aynen herşeyin normali ve sagliklisi

Buda ayrı bir alem hastaneler pandemi sürecinde kimseyi almıyor ya ben ameliyat oldum temmuzda ona rağmen almadılar refakatçi de ziyaretcide tek başıma kaldım hastanede enfeksiyon yüzünden daha 2 hafta olmadi 4 gün tek başıma kaldım hastanede yine yani doğumda da almiycaz ancak eşiniz gelip belli bir süre duracak ve gidecek dedi Dr

Bizi de covid testiyle alacaklar kuzu sadece bir kişi kalacak dedi zaten doktor ziyaretçi de kabul etmeyin covid olursan emziremezsin bebeğine yaklaşamazsın dikkat et dedi

Bizi de covid testiyle alacaklar kuzu sadece bir kişi kalacak dedi zaten doktor ziyaretçi de kabul etmeyin covid olursan emziremezsin bebeğine yaklaşamazsın dikkat et dedi
Yanımızda kalacak kişiye test mi yapılacak. Kesin ücretlidir. Ben kararsız kaldım annem mi eşim mi kalsa diye. Sanırım annem kalacak oğluma anca babası bakar kavga ede ede dururlar bir gece artık

Cnm manasız bırakma kv benim ilk doğumda sütüm yoktu şekerli su verdi bebeyim ih ih diye sesler çıkarıyordu kayınpeder aldı hastaneye götürdu doktor bir saat daha gelmeseydi açlıktan ölürdü demişti ilk anneligimdi yaşım küçüktü kahrolası kadın yüzünden oğlum olecekti kimseye kulak asma o senin

Ayy Allahım nasıl bir vebal!!!!
Kimseyi takmamak lazım gerçekten.
Bana da bazen isim konusunda şunu koyun bunu koyun diyo.
Diyorum anne yap Bi tane daha koy ona istediğin ismi.
Bazen cevap vermek gerekiyor gerçekten.

Allahim ne geliyosa basimiza cahillikten cahil olup ben bilirimcilikten geliyor he diyip gecicen en iyisi Biz de yok boyle tipler allahtan

Hemde nasıl vebal takmayın kardeşim afedersiniz havlayip dursunlar biz çekiyoruz herşeyi onlar kim bu bebeğimin ismini ben koycam eşim babama soralım falan yapiyo dünyaları yikcam asla ben koycam eşim bile değil kv iki gün önce bize geldi davetsiz misafirlerdi almış torununu kocasını davet etmediğim insanları rahatsız olduğumu bildigi halde saframda taşlar var rahatsızım neyse çok acıktım dedim yemeği ona doldur dedim kalabalıktı bana yemek bırakmamış çocuklara büyük porselenler de yemek doldurmuş nasıl bir vicdan Allah'tan bir çocuk hiç yemeği ellemedi yemedi bana kaldı gostercem ona bundan sonra vicdansız kadın böyle yapıyorlar sonra gelinler hep kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…