2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben hemen hemen 3. Aydan beri kullanıyorum hamile yastığı ve memnunum. Bu sıralar az gelmeye başladı bana da ama, benim de yattığım tarafın kalçası ağrıyor bir süre sonra. Vücudun ağırlığından dolayı herhalde

Ben hamile yastığı aldım bi kere kullandım bende pek işe yaramadı canım artık sağ sol taraflarım çürümüş gibi ağrıyor sürekli o taraflarda yattığım için
ben hamile yastigiyla yatiyorum o yastik olmasa ne yapardim bilmiyorum sende niye ise yaramadi acaba alisik olmadigin icin rahat edemedin belki de

ya bekleyeyim de korkuyorum birden doğum başlarsa diye. belki jilete dönerim. kafam karışık.
Canım yapabiliyosan kendin yap derip hiç jilete bulaşma.Bende kuaföre gitmeye korktuğum için evde eldivenle alıyorum çok zorlanıyorum şekilden şekile giriyorum ama kilet yapmaktansa iyidir diyorum çünkü daha önce jilet yapmıştım çok kötü kaşıntı yaptı bende

Biz de aylardır kar yağınca gelecek kardeşin diyoruz, havalar soğudu şimdi kar yağmasını bekliyor bazen aşırı derecede hassas kardeşine bana karşı bazen de kardeşi doğunca onunla oynamayacağimi yorgun olacağımı düşünüyor üzülüyor. Şimdiki çocuklar bir alem bakalim kolay olur inşallah kabullenme alışma dönemi

Ay ben bugün aldım sir ağdayla iki büklüm belim bırkım ağrıya ağrıya geç çıkıyor uzuyor 1 ay sonra çatı muayenesi yaptirabilirim bide ozaman gitmeden alabilirsem alırım . Göbekli olmak çok zor

Yan yatiriyor canım kuaför üstünü normal alıyor arkasını da yan yatırıp alıyor

bende ağda makinası var evde zaten. olmadı eşime yaptırırım bacaklarımı falan
yarın gideyim de kartuş alayım bari.
bir de benim genital bölgem çok terliyor sizin de öyle mi?

Aa iyi o zaman. Benim agdacinin çenesi aşırı düşüktür, 2 saatte yayila yayila yapar işini. Mecbur hızlandırcaz artık
benimki de çok hızlı aslında ama canım yanıyor dedikçe durmuyor hiç. pandemiden dolayı bir an önce bitsin gideyim istiyor.
hem de tenim çok hassas soyuluyor kabuk oluyor. hiç gidesim yok. vaka artışları da bahanem oldu sanki

Canım sen boşver evde kendin yap en güzeli. Ben yapabilsem bi dk düşünmem valla su ortamda. Sıkıntılı zamana denk geldik insallah kuzularimizi baharda rahat rahat çıkarıp gezdirebiliriz, bu hastalık biter gider

Kıyafet hazırlamayan bi benim galiba cok rahat mı davraniyom bilemedim ama bana daha erken geliyo ya çanta hazırlamak iki uc gunluk bisey o yüzden şimdi hazırlamayı düşünmüyorum . Pazartesi çalışabilir raporu almaya gidecem bakalim o zaman bebegin durumuna göre davranırım herhalde

Ben de hazırlamadım henüz. Yıkayıp ütülemeye çok üşeniyorum. Bi de kayınvalidemler aldıklarıma bakmaya geleceklermiş onlar da baksınlar öyle yapayım dedim bana bahane oldu.

Kızlar bugün acıbadem hastanesinin doğuma ve ebebeyinliğe hazırlık Webinarı varmış ona denk geldim çok iyiydi çok faydalı oldu. Böyle eğitimleri mümkün olduğunca paylaşalım birbirimizle. Ben çok tesadüfi bi şekilde instagramda görüp katıldım.

bende ağda makinası var evde zaten. olmadı eşime yaptırırım bacaklarımı falan
yarın gideyim de kartuş alayım bari.
bir de benim genital bölgem çok terliyor sizin de öyle mi?
canim interin agda makinasini aldim ilk defa daha denemedim beni bilgilendirirmisin hangi kartusu hangi markayi almam lazim kac dakikada isinir isinir isinmaz agdaya baslanirmi agda sonrasi temizleme spreyi hangisini alayim agda bezi hangisinden alayim bilgiye ihtiyacim var kizlar bu konuda

İnsan ister istemez kv sinden çekiniyor... Ama şimdi o da torunu olduğu için ne seviniyordur... Bizim ufak gelinde annemden çekindiği için cagirmiyor annemi... Annem çok icleniyor bir şey de diyemiyor... Annemde ondan çekiniyor yaklasamiyorben de annemle kendi gelinimizi o şekil görünce kendi kv me daha sahiplenici olmaya başladım kv min tavrı değişti bana... Sanırım bazı şeyler biz de de bitiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…