- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #20.401
Valla bazı şeyler biz de bitiyor diyoruz ama istediğin kadar iyi ol kendini çektiğinde senden kötüsü yok. Ve yaranamazsın. Kadir kıymet bilen insanlarla karsilastirsin rabbim .İnsan ister istemez kv sinden çekiniyor... Ama şimdi o da torunu olduğu için ne seviniyordur... Bizim ufak gelinde annemden çekindiği için cagirmiyor annemi... Annem çok icleniyor bir şey de diyemiyor... Annemde ondan çekiniyor yaklasamiyorben de annemle kendi gelinimizi o şekil görünce kendi kv me daha sahiplenici olmaya başladım kv min tavrı değişti bana... Sanırım bazı şeyler biz de de bitiyor...
Bende hazirlamadim bı kaç hafta içinde alışveriş yapicam öyle koyucamKıyafet hazırlamayan bi benim galiba cok rahat mı davraniyom bilemedim ama bana daha erken geliyo ya çanta hazırlamak iki uc gunluk bisey o yüzden şimdi hazırlamayı düşünmüyorum . Pazartesi çalışabilir raporu almaya gidecem bakalim o zaman bebegin durumuna göre davranırım herhalde
Ben gideceğim valla. Bacakları öyle böyle hallediyorum da paket yapamıyorum. Zaten ufacık alan 5 dakkada biterAğda konusunda bende çok kararsızım... Napicaz
Hallettim.Canlı ders vermeye devam edeceğim ki ben ders anlatmayı seviyorumRica ederim hocam. Okullar 31 aralığa kadar kapandığına göre bu soruda cevaplanmış oldu sanırım kendiliğinden. 38 e kadar her türlü idari izinli olursunuz hocam ama uzaktan ders verirseniz ek dersinizi de alırsınız böyle bir fark olur.
Biraz da öyle canım ilk oğlum da ben de kv ye onu öyle yapma filan dedim. Misal ilk 20 gün gazi cok oldu gaz giderici damlalar bana misin demedi. Kv tutturdu sogan suyu verelim diye. Sogan suyu dedigi de kaynamış sogumus suya bir damla sogan suyu yarim cay kaşığı icirdi . Küplere bindim. Ama oymus. Cocuk rahatladi kaldi gaz sorunu yasamadik bir daha. Yani bazen bizden iyi biliyorlar onlar da hevesleniyorlar. Kendilerince bir seyler yapiyorlar. Sınırları çok yıkmadan bazi seyleri görmez gelmek daha iyi. Misal çocuğa benden habersiz bir sey vermesin benim cizgim diyorsan o konuda taviz vermezsin. Tabi karsidakine gore de degisir.İnsan ister istemez kv sinden çekiniyor... Ama şimdi o da torunu olduğu için ne seviniyordur... Bizim ufak gelinde annemden çekindiği için cagirmiyor annemi... Annem çok icleniyor bir şey de diyemiyor... Annemde ondan çekiniyor yaklasamiyorben de annemle kendi gelinimizi o şekil görünce kendi kv me daha sahiplenici olmaya başladım kv min tavrı değişti bana... Sanırım bazı şeyler biz de de bitiyor...
O da kendince iyi diye yapıyor bazı yaptıklarını, kendi böyle görmüş doğru olduğuna inandığı şeyleri yapmaya çalışıyor onunda farkındayım ama ben o süreçte kendi duygularımın nasıl olacağını kestiremediğimden hiç olmasa yanımda sonrası için daha sağlıklı olacak bizim için gibi hissediyorum canım..inşallah kazasız belasız kimseyi kurmadan, kırılmadan, sinir olmadan atlatırız şu süreçleriİnsan ister istemez kv sinden çekiniyor... Ama şimdi o da torunu olduğu için ne seviniyordur... Bizim ufak gelinde annemden çekindiği için cagirmiyor annemi... Annem çok icleniyor bir şey de diyemiyor... Annemde ondan çekiniyor yaklasamiyorben de annemle kendi gelinimizi o şekil görünce kendi kv me daha sahiplenici olmaya başladım kv min tavrı değişti bana... Sanırım bazı şeyler biz de de bitiyor...
Henüz bende hazırlamadım ama bu hafta hazırlayacağım artıkKıyafet hazırlamayan bi benim galiba cok rahat mı davraniyom bilemedim ama bana daha erken geliyo ya çanta hazırlamak iki uc gunluk bisey o yüzden şimdi hazırlamayı düşünmüyorum . Pazartesi çalışabilir raporu almaya gidecem bakalim o zaman bebegin durumuna göre davranırım herhalde
o markayı bilmiyorum canım bende sesununki var ama sanırım hepsi aynı. hangi marka olursa olsun standart sanırım içine konan ağdalar. ben hepsini sesu alıyorum yine de. makineyi taktıktan sonra bir 10-15 dk bekliyorum ısınsın iyice diye sonra duvar boyar gibi sürüyorum iştecanim interin agda makinasini aldim ilk defa daha denemedim beni bilgilendirirmisin hangi kartusu hangi markayi almam lazim kac dakikada isinir isinir isinmaz agdaya baslanirmi agda sonrasi temizleme spreyi hangisini alayim agda bezi hangisinden alayim bilgiye ihtiyacim var kizlar bu konuda
Bende öyle dusunuyom bide hemen doğum istemiyorum belkide ondan hazilrmaiuom sanki hazırlarsam doğum yapacam gibi algı varBende hazirlamadim bı kaç hafta içinde alışveriş yapicam öyle koyucam
sorma benimkinin de uyanma saati geldi üçe kadar durmaz şimdi.Benm bebek aşağıya cok baskı yapiyo ya cok aşağıda ve yaramaz kiz ya uyanik oldugu zamanlar cok fazla Allahim bugun hep tekmeledi ya nerdeyse yarim saat bu kadar onlar icin fazla degil mi ya .. simdide uyandi kendini gerdi bakalim ne zaman yatacak
Bnmki aşağıda olduğu icin kaburgalara yetismiyo ayakları karnımın yan tarafında ellerde kasıklara resmen nasil bi hareketliliktir bu anlamadim ben ya bide hıçkırığı var pit pit hade gelde uyusorma benimkinin de uyanma saati geldi üçe kadar durmaz şimdi.
kaburgalarımı öyle bir itiyor ki zaten bacak boyu da uzun
kafasını da resmen vajinama dayamış gibi ayağa kalktığım an fırlayacak gibi hissediyorum.
ama olsun sağlıklı olduğunu böyle anlıyoruz o yüzden acısa da hoşuma gidiyor
dirseğiyle bazen yanlarımı öyle bir deliyor ki aha diyorum yırtıp çıkacak.Bnmki aşağıda olduğu icin kaburgalara yetismiyo ayakları karnımın yan tarafında ellerde kasıklara resmen nasil bi hareketliliktir bu anlamadim ben ya bide hıçkırığı var pit pit hade gelde uyu
o markayı bilmiyorum canım bende sesununki var ama sanırım hepsi aynı. hangi marka olursa olsun standart sanırım içine konan ağdalar. ben hepsini sesu alıyorum yine de. makineyi taktıktan sonra bir 10-15 dk bekliyorum ısınsın iyice diye sonra duvar boyar gibi sürüyorum işteama aynı yere iki üç kere geçme iyi değil. ağda ne kadar ince olursa yüzeyde o kadar kolay çıkıyor ve can yakmıyor. biter bitmez de bebe yapı sıkıp masaj yapıyorum. sonrasında hemen duşa girmemek gerekiyor vücut hassas olduğu için. ama ben bazen giriyorum işim olunca sıkıntı olmuyor.
kuaför tipi güzelmiş bu baya kalitelidir. içine konan kartuş aynı. istediğiniz marka tercih edin en iyisi weet ama çok pahalı sesu da güzel.
canim bole bisey aldim peki ozel bolgeye de ayni kartuslerdenmi kullaniyoruz sesunun sir agdasimi farkli turlerde oluyo diye duydum pudrali fln ilk defa kendim yapmayi deneyecegim icin hic bilgim yok kartuslet fln peki gratisden bulabilirmi esim agda bezi fln da ben cikmiyorum malum pandemi esim soliim de alsin ozel bolgeye hangi agdayi kullaniyosunnn ??
peki ozel bolgenede ayni kartuslerden mi kullanmak gerekiyo sesu sir agda diyemi geciyo ismi esime aldircam da size sorayim tecrubelisiniz bu konudakuaför tipi güzelmiş bu baya kalitelidir. içine konan kartuş aynı. istediğiniz marka tercih edin en iyisi weet ama çok pahalı sesu da güzel.
gratisin kendi markası vardı ben onu beğenmedim almadı tüylerimi hiç.
özel bölge için yuvarlak bölüme girenlerden almak lazım ben de ona uygun makine yok ben özel bölgeye hazır ağda bandı kullanıyorum.canim bole bisey aldim peki ozel bolgeye de ayni kartuslerdenmi kullaniyoruz sesunun sir agdasimi farkli turlerde oluyo diye duydum pudrali fln ilk defa kendim yapmayi deneyecegim icin hic bilgim yok kartuslet fln peki gratisden bulabilirmi esim agda bezi fln da ben cikmiyorum malum pandemi esim soliim de alsin ozel bolgeye hangi agdayi kullaniyosunnn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?