2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bununla bacak koltuk altı falan alıyorum. ağda beziyle kullanmak gerek ama ikişer tane alsın bana bir kartuş yetmiyor bazen

bununla da genitali alıyorum canım başka da bir malzemeye ihtiyaç duymuyorum.

tesekkur ederim canimmm yarin aldirayim doguma kadar bi deniim en azindan bacagimi kolumu halledersem genitali mecbur giderim kuafore gerci cok acitiyo bide cekiniyorum virus var diye

Cok zor bi doneme denk geldik gercekten okadar yayildiki virusu kapmadan sunson ayi gecirebilirsek mucize diyorum dogumdan oncede covid testi yapiliyor diyolar ondanda cok korkuyorum yanina bir kisi aliniyor diyolar sadece esim kalicaksa ben sezaryen olucam nasil olucak esim benimlemi ilgilenicek bebeklemi tuvalete bile beni esim getirmek zorunda beni yurutmek zorunda ozaman bebek nolucak insan dusunmeden yapamiyor bide pandemiden dolayi bir gece kalicakmisiz hastanede bir gunde toparlanirim insallah dusun dusun kafayi yicek gibi oluyorum ilk dogumumda okadar kalabaliktiki bikmistim hepsinden simdide ediyle budu kalicaz galiba buda zor allah yardimcimiz olsun

Allah yardımcımız olsun. SAyılar söylenmiyor ama fazla olduğu o kadar belliki herkes hasta çünkü. İş doğurmakla bitmiyor. Doğurduktan sonrada kovid tehlikesi devam ediyor. Sadece kendimizi korurken o zaman bebeği de koruyacağız. Devlet hastanelerinin bazılarında refakatçi bile alınmıyor. Eşinde olsa yanında olması iyi bişey ilk yürüyüşü hemşire yaptırır zaten eşin bebekle kalır. Sonrasında odada kendin yürürsün koridora çıkmana gerek kalmaz. Sabahınada çıkar evinize gelirsiniz.

tesekkur ederim canimmm yarin aldirayim doguma kadar bi deniim en azindan bacagimi kolumu halledersem genitali mecbur giderim kuafore gerci cok acitiyo bide cekiniyorum virus var diye
Canm daha once hic almadıysan dikkat et ben bi keresinde almaya çalıştım olmadi yapamadim her tarafim morardı sonra ağdaya tövbe ettim lazere gittim iyikide gitmişim su an cok rahatim

Yanınızda eşiniz olabilse ne mutlu...Yeterli olur merak etmeyin...Hic refakatcimiz olmayan durumlar yaşamak zorunda kalabiliriz ki buna da hazırlıklı olalım.Bu durumlarda hastanede çalışanları yardım ediyor zaten..Ilk dogumda esim beni yürütürken bebek ne olmuştu hatırlamıyorum ama o da uyuyordur ya da hemsire kucağına almıştır herhalde..Hastanede Avrasya maratonu yapılmıyor zaten.Birkac kez birkaç dakika yürünüyor o kadar..Bir de tuvalete kalkılıyor.Bazi şeyler olur olur gider arkadaşlar.Stresin faydası yok.Hastanede normalde de hersey yolunda ise 1 gece kalınır zaten sc de olsa 2.gece fazla ve gereksiz olur

Kızlar bende ocakta sezeryanla yapıcam doğumumu, bir kızım olucak inşallah, ocak ta doğacağı için kıyafet olarak neler alsam bilemedim tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi siz neler aldınız, birde tulumlar mı kullanışlı yoksa alt üst takımlar mı, tulum giydirince içine çıtçıtlı atletten başka bişey giydiriliyor mu giydirilmiyorsa üşümez mi tek, kafamda deli sorular, nasıl giydirmeliyim bebişi neler almalıyım yardımcı olun sizin fikirleriniz neler

5 yıl önceye götürdün beni, biz de memleketimizde yaşıyoruz tüm akrabalar burada. Ben doğum için yatış yapınca herkes hastaneye akın etmişti amca,hala,dayı, kuzen ne ararsan vardi bir de hem benim tarafim hem eşimin tarafi. Bir ara çığlık atmak istemiştim ki hemşire gelip herkesi dışari çıkardı Doğum yaptım bu sefer çocuğun fotoğrafını çekmeleri bitmedi flaşlar patlıyor falan, onlara da eşim fırça atti en sonunda. Bu sefer sadece annemi alacağım yanıma eşim de getir götür işlerini yapar kayinvalidem de evde kızıma bakar diye düşünüyorum. Eve gelince gelmek isteyen olursa da çocuğun odasına sokmayı düşünmüyorum. Çoğu bilinçsiz kesin gerginlik yaşarız da sağlık daha önemli ne yapalım

Evet bunu bende düşündüm çözümü buldum düşün düşün içim sıkılmıştı. Şimdi tulum da aldım alt üst takımda. Bunların içine çıtçıtlı yarım kol badi, altına patikli tek alt içlik aldım civilde var tek olarak satılıyor. Badi ve altına patikli tek alt giydirip üstüne takım yada tulum giydireceğim sırtınada penye yada örgüden yelek. Battaniyeye sararsam yeleğe gerek kalmaz. Evin sıcaklığı önemli tabi. Şapka eldivenide mutlaka giydirelim.birde civilde çok güzel peluş kadife takımlar çıkmış kışlık onlardanda alıp tek kat giydirebilirsin

Kızlar selamlar. Dün kontrol vardı dottiğimk gördüm uzun bir aradan sonra. 31+3 teyim ama 4-5 gün önden gidiyor dedi , 42 cm ve 1.950 kilosu da. Yarım kilo burnu var zaten maşallah burnu cok heybetli duruyor Doktor coraspin ve vitaminleri 36.haftaya kadar kullan dedi. Nst ye de 36.haftaya kadar şikayetin olmazsa sokmuyorum dedi. Bana coraspini bırakmak için de , nst için de geç geldi ya. Doğum için normal sezaryen farketmeksizin 4.900 tl (pazarlik attım)dediler. İcinde kapı süsü, lohusa şerbeti, hastane çıkışı, 7 fotoluk aile albümü , bebegin ilk kontolü kanları vs. var. Gereksiz şeyleri koyarak fiyatı şişirmişler tabi. Coraspin sizce sıkıntı değil mi 36.haftada bırakmak , sezaryen felan olursa kanı durdurmak zor oluyormuş coraspinden dolayı yanlış hatırlamıyorsam

maşallah bebişe
canım sezeryanı aksi bir durum olmadıkça 38+4 te yapıyorlar o iki haftada toparlıyor demek ki vücut. nar ve greyfurt yeme o dönem kanı sulandırıyor çünkü.

Kızlar bişey sorcam biz gebeliğin başından beri, yaşadığım kanamalar sebebiyle ve doktorun isteği üzerine cinsellik hiç yaşamadık. 1.5 ay önce falan doktorum artık plesanta kanama oluşturabilecek pozisyonda değil rahatlayabiliriz demişti. Bizde hala tık yok, eşim bebekten dolayı yanaşmıyo az kaldı gerçi ama biseyler yaşasak sıkıntı oluyo mu bu haftalarda? Doktoruma sormadım hiç yasak dediğinden beri. Eşim bebek doğsun sonra kafamız rahat rahat olsun diyo hep

Canm daha once hic almadıysan dikkat et ben bi keresinde almaya çalıştım olmadi yapamadim her tarafim morardı sonra ağdaya tövbe ettim lazere gittim iyikide gitmişim su an cok rahatim
ilk defa deniycem canim ozel bolgeye risk edemem muhtemelen ama kol bacak yapabilirsem cok rahat ederim ilerdede Allah nasip ederse lazer yaptiririm kurtulurum diye dusunuyorum(

hic riske atma canim bence biz ilk bebekte hic yapmadik bundada maksimum 3 kere anca iliski yasamisizdir korkudan yapamiyoruz benim esimde cekiniyo korkuyo

hic riske atma canim bence biz ilk bebekte hic yapmadik bundada maksimum 3 kere anca iliski yasamisizdir korkudan yapamiyoruz benim esimde cekiniyo korkuyo
Kocisle kanka olduk nerdeyse Beklemek daha mantıklı dimi, haklısın. Allah korusun ters bişey olsa, olacağı varsa bile sürekli kendimizi suçlar dururuz

Yoo 34+0 da bırak dedi bana iğneye devam. İlk doğumum sezeryan o da da 8. Ayda bırakmıştım doğurduğum güne kadar iğne oldum bir sıkıntıda olmadı. Coraspirin kanama çok olur diye değil 8. Ayda bırakmanın ciğerlerle ilgili olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Bende ilk başta korkmuştum oğlumdayken bırakınca sıkıntı olursa diye asıl bırakmazsam sıkıntı olur demişti

Koca göbekle eziyetten başka bişey değil. Az daha dayanın

Zor dönemde doğum yapıyoruz gerçekten. Bi de gebelik sıkıntılı olunca . Allah sağlık versin hem bize heö bebişlerimize. Gerisi hallolur.
Kız biz petekleri yakalı 1 ay olacak nasıl yakmadin çoraplarımi pijamanin içine sokuyorum ben
Kız ne bileyim gerek duymadım daha. Sanırım bizim alt üst yakıyo bizi de ısıtıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…