2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebiş çok iyi kilo almış. 1963 gr olmuşuz. Rahim ağzı kısağım da 25 mm den 27,2 mm olmuş. Bası azalmış. Bebeğin kafası daha aşağıdaydı şimdi daha iyi konumda dedi doktor. Ama sanırım hala erken doğum riskini yüksek buluyor çünkü 1 hafta sonra yine kontrol dedi ve ciğer geliştirici iğne başlayacağız dedi bu iğnelerin şuan ya da ilerde bebiş için olumsuz etkisi mevcut mu? Doğalı dışına çıkmış oluyoruz çünkü. Bir de bebiş 1 hafta önden gidiyormuş. Sıkıntı var mı diye sordum 2 hafta önden gittiğinde sıkıntı başlar şuan sıkıntı yok her şey normal dedi

Oyle
Oyle olucak mecbur bunada sukur de daha kotuye gitmessek tabi ama insan yinede uzuluyor pesinde bide cocuk olunca aklin onda kaliyor pandemi olmasa yanimda hastanede kalirdi kardesinide gorurdu hemen boyle bi garip gibi oldu ne yapalim hayirlisi ne ise o olsun saglikla gelsinlerde

Bende hayal ederdim doğum yapmışım oğlum gelmiş kardeşini görmüş falan. Şimdi eve gelince bi bakacak kucağımızda bebek gidip hastaneden alıp gelmişiz gibi sağlık olsun napalım bundada şükür sevdiklerimiz herdaim yanımızda olsun yeter

Oyle dusununce hercekten bende neler yasamistim sezaryenden bir ciktim ki odada en az 20 kisi ben yatiyorum ustum giyinmemis sonda takilii kayin peder kaynima kadar odada herkes cocugu kucaklama sevme pesinde surat assan anlamiolar anlasalarda dinlemiolar herkea bi resim cekme pesinde bide ustune sosyal medyada yayinlama derdinde ufacik cocuk yamus yumus olmus kimin umrunda defolun gidin diye bagrasi geliyor bazen insanin gecti gitti simdi bak allah dediki simdi rahat et kimse gelemicek

2 hafta önden gidince niye sıkıntı oluyormuş acaba?Benim kiz öyle gidiyor doktora sorduğumda hiç bi sıkıntı yok tospik bi kızın olur dedi

2 hafta önden gidince niye sıkıntı oluyormuş acaba?Benim kiz öyle gidiyor doktora sorduğumda hiç bi sıkıntı yok tospik bi kızın olur dedi
Bilmiyorumki 2 hafta sonrası sıkıntı dedi işte ama ne için sıkıntı sormadım valla. Ama doktorunuz birebir gördüğü için sendr sıkıntı yoksa yok demiştir. Olsa söyler zaten. Annenin ve bebeğin bilgisine göre değişiyor olabilir.

Ama eve gelecekler

Aaaa benim eşim de öyle yaa. Ben de kendimi aksine daha seksi hissediyorum halbuki o da doğsun sonra diyor sinir etti beni

Deme ya bırakayım mi sence bende öyleyse.

Kocisle kanka olduk nerdeyse Beklemek daha mantıklı dimi, haklısın. Allah korusun ters bişey olsa, olacağı varsa bile sürekli kendimizi suçlar dururuz
Ben de arkadaşlarla konusuyorum bana tuhaf bakıyorlar biz ilk günden doguma bir gün kalaya kadar yaptık diyorlar. Sonra da biz anormalmisiz gibi bakıyorlar. Neyse az kaldı zaten ☺

Bizde aynen canım plesanta aşağıda dediği için yaşamadık.Eşim her kontrolümde doktora sor diodu bende denemek için onu sordum bi sıkıntı yok serbest artık dedi dedim.Bu defada yok yok yapmayalım yinede bişey olur Allah korusun falan diodu.Kardeş kardeş takılıyoruz evde.Bende bazen arkadaşlarla konuşunca böyle garip garip bakıyolar yüzüme biz doğuma kadar yaptık falan diyolar .Bende sizin sıkıntınız yoktu demekki serbestmiş diyorum insanlarda bi garipler gerçekten.Ama eşim dörtgözle doğumu bekliyo ve ondan sonraki 40 günün geçmesini

Ayy cidden bi âlemler. Aferin iyi yapmışsınız diye alkış tutalım benim iş yerinde bi arkadaşım da kocan nasıl sabrediyo yea benimki hiç böyle değil demişti bana. Sabrediyo işte kardeşim ne kurt düşürüyosun insanın içine zaten hormonlar oynak

Ayyy aynen canım ya bir de ben eşim istemiyor da demediğim halde nasıl sabrediyor tarzında konusuyorlar. Ben diyorum valla oram buram ağrıyor o da sağolsun cok anlayışlı diyorum halbuki istemeyen o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…