2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım ben 29+6da gittiğimde 1750grdı pztsi kontrolum var bakalım kac kilo oldu o zaman 2 hafta önden gözüküyor demişti acaba bi sorun olur mu ki erken mi doğar

Canım ben 29+6da gittiğimde 1750grdı pztsi kontrolum var bakalım kac kilo oldu o zaman 2 hafta önden gözüküyor demişti acaba bi sorun olur mu ki erken mi doğar
Benim de 30+5 son kontrolümde 1900, yaklaşık 2 hafta önde dedi ama başka bişey demedi. Kendi doktorum değildi, haftaya yine kontrol var bi sorucam bakalım doktoruma

Zaten el mahkum ne denirse onu yapicas daha beteri olmasinda bide kocam yanimda olsun baska bisi istemem nazimi niyazimi ona yaparim bitek bide cocugum yanimda olsaydi iyiydi ama napalim hayirlisi boyleymis diyelim

Benim de 30+5 son kontrolümde 1900, yaklaşık 2 hafta önde dedi ama başka bişey demedi. Kendi doktorum değildi, haftaya yine kontrol var bi sorucam bakalım doktoruma
Senin iki hafta onde seker fln nasil benimde 2 hafta onden gidiyor ilk oglumda oyleydi 4.5 kilo dogdu seker sinirdaydi bundada seker yuksek diyetisyene git diyip duruo dr ya gitsemde nasi uygulim yattigim saat kalktigim saat belli degilki surekli midem kazinio tatli hamurisi yemiyorum ama ekmksiz doymuyorum ne yapim surda kalmis bi ay oglumda iriydi bende esimde iri dogmusuz genetik die bisi var cok strese girdim artik

Benim şekerim normaldi canim bi sorun görmemişti doktorum. Şekerin yüksekse doktorunu dinlemen çok önemli. Burda şekeri olup da ciddi takipte olan çok arkadaş var. Allah korusun ciddi sorunlara yol açabiliyo bu lanet şeker

Normal bi zamanda degilizki kapi disari cikmiyorum sifir hareket haliyle kiloda cok aldim pandemide yuruyus bile yapamiyorum acta duramamki dikkat ediyorum illaki ama daha ne yapim bi dogursam hemn kilo verip biraz kendime gelicem ama suan harrkette olmayinca odemde topladim malesef

Bebişin çantasını hazırladım kızlar yıka ütüle tek tek yerleştir derken cidden yoruldum belim ağrıdı kendi çantamı haftaya hazırlarım artık

Eklentiler

• 6884F309-3ACA-4CA3-ADAD-86331B9952B7.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 135
  • 96B805A1-DEB9-455A-B522-9102CEB72F3B.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 125
  • E93860EF-AEC8-4FD6-ACDA-CCDBD745EF7E.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 130
Merhaba ben yeni üye oldum 30 haftalık hamileyim oğlum olacak.. göğüs ucu çatlağı için krem kullanmaya başladınız mı doktorunuza danıştınızmı. Ben ilk bebeğimde kullanmadım çok acı çektim.

Göğüs ucu kuruması için mi yoksa göğsün çatlağı için mi , bebek mağazasında çalışan arkadaş 7. Aydan sonra kullanabilirsin demişti bana göğüs ucu için ama sen yinede doktoruna sor

Göğüs ucu kuruması için mi yoksa göğsün çatlağı için mi , bebek mağazasında çalışan arkadaş 7. Aydan sonra kullanabilirsin demişti bana göğüs ucu için ama sen yinede doktoruna sor
Bazı kremler işe yaramıyor diye kakao yağı hindistan cevizi yağı sürüyorum nasıl Bi acı olduğunu bildiğim için hep sürüyorum.inşallah olmaz bu defa

Bebişin çantasını hazırladım kızlar yıka ütüle tek tek yerleştir derken cidden yoruldum belim ağrıdı kendi çantamı haftaya hazırlarım artık
Kolay gelsinnn.. ne güzel hazirlamissiniz... Ben de hurç aldım... Dogumhaneye hurcla verecekler nasip olursa...

Buzdolabı poşetlerine koydum çıtçıtlı olanlardan yoktu böyle yaptım bende hurcda iyi fikir
Bende ilk doğumum da poşete koymuştum dağınık olmadı derli topluydu. Gerçi giydiği kıyafetle eve geldik yedeklere hiç dokunmamıştık eve gelince baştan aşağı değiştirmiştik. Daha hazırlamadım yine poşete koyacağım düzenli oluyor. Küçük boy valize koysam diyorum benimkiler bebeğin kiler falan anca sığar herhalde

Bebek çantası baya derindi sığdı eşyaları bezine biberonuna kadar , ama kendi eşyalarımı küçük boy valize koyucam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…