2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ciğer geliştirici iğne arkadaşımin bebeğine de vurdular erken doğum yapacaktı masallah birşeyi yok korkma canım

Bebişin çantasını hazırladım kızlar yıka ütüle tek tek yerleştir derken cidden yoruldum belim ağrıdı kendi çantamı haftaya hazırlarım artık
ben de bu şekilde hazırladım canım. ama bir günde değil bir arkadaşımla yaya yaya yaptık valla. hatta hala konacaklar var.
bugün gratisten boş seyahat şişeleri aldım.
içlerine şampuan va koyacağım. belki duş alırım doğumdan sonra hastanede

Kızlar ben dünden bugüne çatır çatır çatlamışım. Az önce aynada gördüklerime inanamadim hem göbeğimin alti hemde yanları.. catlayacagimi biliyodum, ergenlikten beri bacaklar kalça hep çatlamıştım ama karnimda sırtımda hiç yoktu. Bi taraftan üzüldüm, bi taraftan da üzüldüğüme kızdım. Rabbim bize evlat nasip etmis, ben ufacık çatlaklar için nankörlük ediyorum diye. Canı sağolsun kuzumun napayım dimi

ben lanolin diye bir marka aldım ama çok katı sevmedim. biooil sürüyorum şimdilik

Banada ütülememe babam yardım etti annemle katladık yerlestirdik ama yinede yoruldum iki adım atsam nefes nefese kalıyorum zaten bu göbekle şampuan ve kurutma makinasını bende koyacağım

bir günde çatlanıyor mu yaaa korktum şimdi

Banada ütülememe babam yardım etti annemle katladık yerlestirdik ama yinede yoruldum iki adım atsam nefes nefese kalıyorum zaten bu göbekle şampuan ve kurutma makinasını bende koyacağım
şampuan deodorant roll on makyaj malzemeleri saç bakım yapı düzleştirici ne bulursam koyacağım. kimse gelmese de fotoğraf çekimi olacak çünkü.
inşallah halim kalır da yaparım.

Ne güzel hamilelikte birilerinin yardım etmesi benim annem ablam yakın oldukları halde kimse yardıma gelmedi. Eşimle İkimiz her şeye koşuyoruz. Evi sil, süpür halı perde bebek işleri... Ben ablamda böyle yapmamıştım. Yeğenlerim için her şeyi düşünmüştüm. İnsan üzülüyor

Allah yardımcın olsun canım ne diyim haklısın ona göre tavrını belli et sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…