- 19 Kasım 2019
- 698
- 783
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #20.501
Hadi ya ben de iyi çatlamadım şimdiye kadar diye seviniyordum demek öyle bi anda oluyormuşKızlar ben dünden bugüne çatır çatır çatlamışım. Az önce aynada gördüklerime inanamadimhem göbeğimin alti hemde yanları.. catlayacagimi biliyodum, ergenlikten beri bacaklar kalça hep çatlamıştım ama karnimda sırtımda hiç yoktu. Bi taraftan üzüldüm, bi taraftan da üzüldüğüme kızdım. Rabbim bize evlat nasip etmis, ben ufacık çatlaklar için nankörlük ediyorum diye. Canı sağolsun kuzumun napayım dimi
Cnm bende felaket çatlamış durumdayım 3 .5 aydan beri badem yağı sürdüm yinede kırmızı çatlaklar diz altı bacakta bile felaket bugün eczaneden 170 TL çatlak kremi aldık inşallah giderirKızlar ben dünden bugüne çatır çatır çatlamışım. Az önce aynada gördüklerime inanamadimhem göbeğimin alti hemde yanları.. catlayacagimi biliyodum, ergenlikten beri bacaklar kalça hep çatlamıştım ama karnimda sırtımda hiç yoktu. Bi taraftan üzüldüm, bi taraftan da üzüldüğüme kızdım. Rabbim bize evlat nasip etmis, ben ufacık çatlaklar için nankörlük ediyorum diye. Canı sağolsun kuzumun napayım dimi
canım eşin masaj yapabilir mi beline?Ayy kizlar valla ağlayacam artk bu ağrıdan ya cati agrisi mi serviks neyse cok kötüyüm ya daha once popomdaydi simdi ortaya gelmis adım atamıyorum cok kötü agrisi var ya ben napacam boyle
Suan degil ama bir ayim kaldi doguma diyetisyene gitmem gerekiyormus gitsemde uygulayamicam biliyorum sekerim biraz yuksek cikti belkide verirler insulin bilmiyorum hic istemiyorm ama yaaKızlar grupta insulin kullanan var mi?
Benimde sabahları fena ağrıyor akşama doğru geçiyor. Bu aralar magnezyum ihmal ettim bugün içeyim. Az kaldı dayanalım dahada ağırlaşacağız son ay yaklaşıyorAyy kizlar valla ağlayacam artk bu ağrıdan ya cati agrisi mi serviks neyse cok kötüyüm ya daha once popomdaydi simdi ortaya gelmis adım atamıyorum cok kötü agrisi var ya ben napacam boyle
Teşekkür ederim canımCiğer geliştirici iğne arkadaşımin bebeğine de vurdular erken doğum yapacaktı masallah birşeyi yok korkma canım
Biraz yüksek çıkıyorsa hemen insülin verilmiyor canım beslenme ile düzeltmeye çalışılıyor önce. Ben beslenme ile tokluk kan şekerini rayına soktum gibi. Açlıklarım yüksek çıkıyor şuan. Doktorum da önce tokluk düzelir açlık sonra toparlar dedi.bence beslenme durumuna uymaya çalış şeker bebeğe de zarar verebiliyor. Ben canım bir şey çektiğinde bunu düşünüp dikkat ediyorum.Suan degil ama bir ayim kaldi doguma diyetisyene gitmem gerekiyormus gitsemde uygulayamicam biliyorum sekerim biraz yuksek cikti belkide verirler insulin bilmiyorum hic istemiyorm ama yaa
GünaydınGünaydııın herkeseee 🖐🖐 hep sağ kaburgam ağrıyor benim de meğersem orada hanımefendinin tontiği ve bir ayağı varmış
Cnm hiçbir şey sürmüyor muydun? Bende bu aralar baya ihmal ediyorum. Çatlarsam kendme kızarım ditorum ama havalar soğudu yazın sürüp geziyordum göbeği açık . Ama şimdi hem yağ veya krem bile buz gibi hem de tembellik yapıyorumKızlar ben dünden bugüne çatır çatır çatlamışım. Az önce aynada gördüklerime inanamadimhem göbeğimin alti hemde yanları.. catlayacagimi biliyodum, ergenlikten beri bacaklar kalça hep çatlamıştım ama karnimda sırtımda hiç yoktu. Bi taraftan üzüldüm, bi taraftan da üzüldüğüme kızdım. Rabbim bize evlat nasip etmis, ben ufacık çatlaklar için nankörlük ediyorum diye. Canı sağolsun kuzumun napayım dimi
Ayy inşallah yaşampuan deodorant roll on makyaj malzemeleri saç bakım yapı düzleştirici ne bulursam koyacağım. kimse gelmese de fotoğraf çekimi olacak çünkü.
inşallah halim kalır da yaparım.
Kızlar fotoğrafçıya mı çektireceksiniz?Aynenn hepsini koyacağım bende . Çekim olucak bizimde bakalım inşallah halimiz olur
Ama bu ihmal edilecek bir durum değil.Allah korusun bebeğiniz doğduğu zaman Çok ciddi sıkıntılar ile karşılaşabilirsiniz şekerden etkilenirse ki etkileniyorlar.Ihmal etmeyin en kısa zamanda diyetisyene başlayınSuan degil ama bir ayim kaldi doguma diyetisyene gitmem gerekiyormus gitsemde uygulayamicam biliyorum sekerim biraz yuksek cikti belkide verirler insulin bilmiyorum hic istemiyorm ama yaa
Hadi ya ben de iyi çatlamadım şimdiye kadar diye seviniyordum demek öyle bi anda oluyormuşkrem yağ bişey kullanıyor muydun?
Hindistan cevizi yağı sürüyodum kızlar ama sırf kendimi rahatlatmak için. Çünkü ben çatlamaya çok meyilliyim, biliyodum yani er geç olacağını. O yüzden çatlak icin çok uğraşmadım ama böyle pat diye görünce de şok oluverdimCnm hiçbir şey sürmüyor muydun? Bende bu aralar baya ihmal ediyorum. Çatlarsam kendme kızarım ditorum ama havalar soğudu yazın sürüp geziyordum göbeği açık . Ama şimdi hem yağ veya krem bile buz gibi hem de tembellik yapıyorum
Ayy inşallah yaertesi günden umutluyum bende her türlü çektiririm diyorum inşaşlah çektirebiliriz
Kızlar fotoğrafçıya mı çektireceksiniz?
Çekimde ne giyeceksiniz ve bebişe ne giydireceksiniz? Varsa foto paylaşabilir misiniz? Ben bir türlü karar veremitorum. Fikirlerinize ihtiyacım var
İçerde akrobasi yapıorlar yaaaGünaydınSabah namazından beri ayaktayım o tatlı uykularım terketti beni
Benim de dün akşam sağ yan tarafıma ama baya yan tarafıma ayağını uzattı heralde ya şok oldum orda ne işi var ayağının diye
Açıkçası ben de çatlamaya çok müsaitim ergenlikten kalma çoookkk çatlağım var. Ama hamilelikte. Dolayı henüz hiç çatlamadım. Nasıl oldu da çatlamadım diye de şaşırıyorum. Sadece bebe yağı kullanıyorum o da her gün değil. Demek ki ben de bir anda çatlıcam. Çatlamama ihtimali yok çünkü benim içinHindistan cevizi yağı sürüyodum kızlar ama sırf kendimi rahatlatmak için. Çünkü ben çatlamaya çok meyilliyim, biliyodum yani er geç olacağını. O yüzden çatlak icin çok uğraşmadım ama böyle pat diye görünce de şok oluverdim
Ben isimli tavşan tulum aldım oğluma canım kendimede sade saten bi gecelik aldım . Hastanenin fotoğrafcısı cekicek her zaman nöbetci bi fotoğrafcı oluyormus hastanede aniden normal doğum olursa diyeCnm hiçbir şey sürmüyor muydun? Bende bu aralar baya ihmal ediyorum. Çatlarsam kendme kızarım ditorum ama havalar soğudu yazın sürüp geziyordum göbeği açık . Ama şimdi hem yağ veya krem bile buz gibi hem de tembellik yapıyorum
Ayy inşallah yaertesi günden umutluyum bende her türlü çektiririm diyorum inşaşlah çektirebiliriz
Kızlar fotoğrafçıya mı çektireceksiniz?
Çekimde ne giyeceksiniz ve bebişe ne giydireceksiniz? Varsa foto paylaşabilir misiniz? Ben bir türlü karar veremitorum. Fikirlerinize ihtiyacım var
Ben de çok şaşırıyodum bu vakte kadar nasıl çatlamadım diyeİçerde akrobasi yapıorlar yaaaben de inanamıyorum bazen yaptığı şeylere geriniyor tepiniyor
Açıkçası ben de çatlamaya çok müsaitim ergenlikten kalma çoookkk çatlağım var. Ama hamilelikte. Dolayı henüz hiç çatlamadım. Nasıl oldu da çatlamadım diye de şaşırıyorum. Sadece bebe yağı kullanıyorum o da her gün değil. Demek ki ben de bir anda çatlıcam. Çatlamama ihtimali yok çünkü benim için
Ya benim de sağ kaburgam acayip batıyordu gece falan elimle ovuyorum orayı bizim de öyle mi acabaGünaydııın herkeseee 🖐🖐 hep sağ kaburgam ağrıyor benim de meğersem orada hanımefendinin tontiği ve bir ayağı varmış
Çatlaklar bebek doğunca karnın gidince de ortaya çıkar şuan gergin karnımız anlamıyoruzİçerde akrobasi yapıorlar yaaaben de inanamıyorum bazen yaptığı şeylere geriniyor tepiniyor
Açıkçası ben de çatlamaya çok müsaitim ergenlikten kalma çoookkk çatlağım var. Ama hamilelikte. Dolayı henüz hiç çatlamadım. Nasıl oldu da çatlamadım diye de şaşırıyorum. Sadece bebe yağı kullanıyorum o da her gün değil. Demek ki ben de bir anda çatlıcam. Çatlamama ihtimali yok çünkü benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?